Cine este un freelancer

Cine este un freelancer? O persoană care este angajată în efectuarea lucrărilor, fără încheierea unui contract de muncă pe termen lung cu angajatorul. El a angajat doar pentru a efectua o listă de acțiuni, adică, este un freelancer. Ca freelancer - este persoana, care a fost invitat să lucreze în cursul personal out. Din moment ce o persoană angajată în astfel de activități nu este într-o stare constantă, aceasta poate realiza proiecte pentru mai mulți angajatori. Pentru prima dată termenul „independent“, a fost folosind în romanul său „Ivanhoe“ pentru a se referi la un războinic medieval ducă.Ce avantaje și dezavantaje face munca reală la domiciliu?

Pentru angajat:
- flexibil;
- lucru este posibil, în orice loc unde există echipamentul necesar (PC, laptop, internet);
- Numai îndeplinirea sarcinilor lor;
- nici un cod vestimentar;
- locul de muncă on-line la domiciliu;
- nu este nevoie să plătească pentru drum la birou și înapoi.

Pentru angajator:
- Taxă de muncă de calitate;
- economii considerabile de scumpe locație de birou;
- de control al calității și posibilitatea de predostalyaemaya toate schimburile de freelancing, trimite totul înapoi pentru revizuire.

Pentru angajat:


- lipsa de diviziune a muncii;
- venituri neregulate, aveți nevoie de abilitatea de a planifica bugetul;
- atunci când se lucrează în afara bursei este nici o garanție pentru a primi plata pentru munca prestată;
- în absența SP poate fi o problemă atunci când introducerea cererii de împrumut;
- care este un liber profesionist în ceea ce privește legislația? Aceasta este o persoană pentru a furniza anumite servicii în domeniul freelancing. Din acest motiv, este de dorit să se problema IP;
- necesitatea de a menține conturi și să plătească impozite;
- pentru anumite tipuri de personalitate este un tip nervos de muncă;
- căutarea constantă pentru comenzile noi

Cine este un freelancer pe Internet?

În prezent, grupul stabil format liber-profesioniști de rețea la nivel mondial, care fac cu succes telelucrului lor de viață. Această activitate este distribuită între programatori, designeri, optimizatori, traducători, copywriteri, designeri, ingineri și membri ai diferitelor programe de parteneriat. În prezent, un număr mare de site-uri specializate care ajuta la freelanceri găsi clienți.

În România și fostele țări ale URSS freelanceri sunt întreprinzători individuali care oferă anumite servicii. Freelance - este o activitate care necesită înregistrare obligatorie, plata și raportare financiară. Dar, din cauza organismelor de control slabe să plătească impozite acest punct, în cele mai multe cazuri este ignorată. Mulți lucrători sunt liber-profesioniști nu cred chiar cu privire la faptul că încalcă legea.

Aici vom răspunde la întrebarea cine este un freelancer. Dacă nu vă deranjează un IP de design independent și atrage programul liber, atunci acest tip de activitate pentru tine!

Freelance ce este