Cum de a evita violul

Cum te iznosilovat

Foarte des, femeile, fetele, fetele sunt expuse la un tratament dur de la un mascul. Acest lucru poate fi la fel de prejudiciu mei personale, și cel mai rău lucru - violența. Bărbații sunt în mod inerent de sex masculin, care caută victima pentru a satisface pofta lui. Și se întâmplă de multe ori nu contează cu cine, când și unde. Desigur, nu toate acestea, dar există, de asemenea, tipuri complet amorală, care sunt străine conceptul de onoare și demnitate.







Cum de a evita violul? Și dacă a avut loc după toate actele de violență, cum să iasă din această situație? În primul rând trebuie să se uite la modul în care se comportă în societate, în cazul în care acesta este un aspect vulgar și se comportă într-un mod similar, acesta poate fi unul dintre primii pentru a ajunge în mâinile tiranului. Cel mai adesea, astfel de oameni aleg pentru a efectua actul sexual. Există câteva reguli simple pentru a evita această situație:

Rochie modest, mai ales dacă te plimbi noaptea;

În societatea nefamiliare să se comporte modest;

Dacă ajungi acasă noaptea sau seara târziu, este recomandabil să aibă pe cineva întâlnit în stația de autobuz. Fie ia un taxi sau un ghid;

Nu sunt familiarizați cu persoanele suspecte pe stradă, în transportul public, în cafenele;

În buzunar trebuie să așezați întotdeauna un subiect pentru siguranța dumneavoastră, sau spray cu piper sau un parfum sau deodorant pentru un atac pe tine, poți neutraliza atacator; (Trebuie să se întindă în buzunar acest subiect, pentru că atâta timp cât îl căutați în poșetă, va trebui să violeze);







Nu merge mai întâi în intrare, dacă vrei să mergi cu un bărbat necunoscut, este mai bine pentru a sări mai departe acest lucru te va salva de la un atac din spate. Atunci când agresorul în față, puteți găsi mai ușor drumul lor cu privire la modul de a se comporta;

Nici unul să stea în lift cu un bărbat suspect.

Aici vom descrie regulile banale de acoperire propria onoare și viață, respectând le vei avea o șansă de a ieși dintr-o situație, sau nu intra deloc.

Dacă se întâmplă să cadă în această situație neplăcută, nu intra in panica imediat. Nervii de atacator la limita, el se teme de tine, si este lui se pot transforma suplimente, frica și în combinație îi dă adrenalina. Există, de asemenea, câteva sfaturi mici.

Dacă aveți nervi de oțel, puteți calma presiunea verbală din partea agresorului, cel mai adesea ei fug după aceea;

Dacă ați prins violatorul în hol, atunci trebuie să strige prea tare, vecinii încă mai vin. În timp ce mulți susțin că vecinii sunt acum frică să iasă, dar nu ai nici o altă alegere. Din nou, se poate speria agresorul, ea poate, de asemenea, să scape.

În cazul în care cuțitul violator în mâinile sale, atunci fii atent, fiecare mișcare de prisos, poate juca împotriva ta. Principalul lucru nu intra in panica. De obicei, violator atacat din spate și pune un cuțit la gât, amintiți-vă imediat că aveți în buzunar decât vă puteți neutraliza violatorul. Dacă sunteți în tocuri, puteți glisa la poalele călcâiului violator.

Dacă stai cu fața la el, și te amenință cu un cuțit, puteți lovi cu piciorul între picioarele lui și a alerga în stradă, în jos pe podea și bate la fiecare ușă. Niciodată nu a alerga acolo el poate prinde din urmă cu tine.

Există o altă cale de a ieși din situație, dar funcționează extrem de rar. Poti sa-i spui drept în ochi, că oamenii nu te excita și că ești o lesbiană sau frigida.

Și dacă încă violat, nu te întrista despre asta. Deci, de multe comite suicid, du-te nebun de acest incident. Nu, aceasta este doar un episod din viata ta, care ar trebui să fie uitate și cu cât mai devreme cu atât mai bine. În viață există o mulțime de incidente, dar tot trebuie să trăiască o viață plină normală. Și, în orice caz, nu este necesar să se răzbune abuzatorului, este încă găsit și trimis la închisoare, și te răzbuni e deja acolo, în cazul în care ar trebui să fie.