Cum sa faci o foaie de ieftin, astfel încât profesorul nu a observat cum să se ascundă foaia de ieftin

Mulți elevi și studenți se întreabă cum să facă o foaie de ieftin, astfel încât profesorul nu a observat. Aceasta este o destul de simplu și fiecare umăr. Luați în considerare câteva opțiuni.Broșura este inserată într-o carte

Acest pat de copil este perfect pentru tine, dacă aveți o răceală. Cel mai probabil, nu va găsi profesorul. Este necesar să se ia de fier și de pat batistă, împăturit de patru ori. O atenție deosebită trebuie acordată pliului. Cu toate acestea, nu este recomandat pentru a activa tratamentul de hidratare în fier, pentru că nu trebuie să mângâia doar o batistă, dar încă un pic uscat o foaie de ieftin potențial. Acesta este un punct foarte important.

Cum sa faci un pat de copil în casă
Ceea ce urmează este o batista pentru a pune în cerc și să înceapă procesul de consumatoare de timp: rescrierea informații cu privire la aceasta. Trebuie să utilizați un pix cu bilă, deoarece cerneala se poate pata. Un gel poate fi nici o scriere pe eșarfă. Înregistrarea informațiilor permise pe ambele părți, dar ar trebui să ofere un pătrat pe produs pentru fiecare subiect. Se pare că cele opt răspunsuri pot încăpea pe o eșarfă. Pentru profesorul nu a suspecta nimic, examenul ar trebui să fie de cel puțin ocazional miroasă nasul. Deci, va arata mai realist. Aici este răspunsul la întrebarea cum să facă o foaie de ieftin pentru un examen.

pat de copil tradiționale

Acest pat de copil este un prospect mic, care a stabilit în mod schematic și pe scurt informațiile și datele necesare care nu sunt deținute într-un cap (număr formulă de determinare). Dezavantajele acestei lucrări constă în faptul că acesta poate găzdui doar un pic de informații, dar este dificil de utilizat. Există mai multe moduri de a îmbunătăți: de exemplu, acesta poate fi lipit pe ambele fețe cu bandă adezivă transparentă, astfel încât să nu creeze zgomot la copiere.

Cum sa faci un pat de copil în casă
Aceste Cribs sunt mult mai de preferat pentru hârtie convențională. Este foarte adevărat. Cum de a ascunde foaia de ieftin? Ei nici o problema de a pune o a doua foaie de carte de exerciții, sau în locul examenului între pagini. Folositi-le pe deplin poate doar 25-50% dintre elevi și 50-75% dintre ele sunt scrise off cu doar cele mai de bază.

revista glossy

Pe marginea biroului, aveți nevoie pentru a pune unele ușor de reținut larg lucioasă revista, jurnal sau notebook-uri. Dimensiunea lor ar trebui să fie mare. Fază se imprimă Cribs sub formă de benzi subțiri, orizontale, împărțit coloana. Pe partea stângă a hârtiei trebuie să fie scris numele subiectului sau un bilet. Este necesar pentru a împinge cribs jurnal, astfel încât să puteți citi cu ușurință numele. După ce profesorul va anunța biletul sau un subiect trebuie să fie precauți pentru a obține necesare și apoi eliminați ediția tipărită ostentativ, ca și în cazul în care intervine. Această opțiune este bună deoarece este mai ușor să găsiți pat de copil dreapta.

Cum sa faci un pat de copil în casă
Timpul petrecut pe ea un pic. De asemenea, această opțiune poate fi descrisă ca fiind foarte de succes, pentru a ascunde foaia de ieftin este foarte ușor.

Discheta secrete

Este necesar să se ia discheta și pentru a găsi ei o bucată în mișcare de metal. Ce urmează? Acum trebuie să mutați sau să-l rupe. Ceea ce urmează este de a scrie pe o dischetă informațiile de care aveți nevoie. Acest lucru se face cu un marker sau un stilou. Cei care nu doresc să deranjez cu floppy lung, pur și simplu rupe în jumătate. Dar noi nu ar trebui să-l împartă în patru părți, pentru că atunci va fi dificil să-l colecteze. Acum aveți nevoie pentru a obține un disc magnetic, și stick la el cu o foaie de hârtie pat de copil. În pasul următor aveți nevoie pentru a colecta o dischetă. Crib gata. La examen, puteți pune o dischetă pe birou. Atunci când este necesar, ar trebui să fie ca și în cazul în care o bucată de metal muta accidental deoparte. Apoi, trebuie să porniți discul. Pentru profesorul despre orice nu ghicit, este recomandat chiar și lipiți ceva de mai sus. Puteți, de asemenea, raschertit margine floppy disk ca o linie care nu are prea multe întrebări. Vei fi cu siguranță capabil să treacă examenul.Acordeon and roll

Roll - o bucată îngustă lungă de hârtie pliată într-un tub. Dar aceasta nu este singura opțiune. De asemenea, poate fi pliat ca un acordeon. Există studenți care imprimă informații despre hârtia igienică (deși se pare, sincer, rău). Dar ar trebui să aibă grijă de aspectul pat de copil în cazul în care cel mai important al calității - este funcționalitatea? Dacă te-a prins privirea interesată de profesor, puteți solicita secțiunea de hârtie igienică care prezintă neispisanny și plângându diaree, care a apărut din cauza nervilor. Poartă-te cu încredere în timp.

Cum sa faci un pat de copil în casă
Încercați să vă asigurați că profesorul nu a observat o parte mâzgăliri de pinteni (Cribs). Firește, această idee pare foarte rău, dar ... Probabil, profesorul va scuteste si da drumul, deși, și nu va fi mulțumit de această situație. Astfel, va fi capabil să meargă la toaletă și să încerce să memoreze întrebarea dvs. acolo. Aceasta va dura aproximativ 5 minute. 50-70% dintre elevi reușesc să utilizeze informația din hârtie în întregime, și să ia 70-90% din informațiile de acolo. Iar probabilitatea înfrângerii și să audă remarcile batjocoritoare de 50%. În cazul în care pentru a ascunde foaia de ieftin? Locul cel mai potrivit pentru ei - buzunarul interior al unui sacou. Dar ce se întâmplă dacă nu aveți o astfel de haină? În acest caz, puteți pune un pat de copil în buzunarul pantalonilor.

Așa cum atribuită matematică sau fizică?

Mulți sunt interesați în producția de Cribs în matematică. Un alt subiect complex - este fizica, iar unele chiar nu se poate face fără înșelăciune. În această situație, vin în ajutorul patutul-calculator. Aceasta este o mică broșură cu informațiile necesare. Profitați de un astfel de pat de copil în principal pe acele subiecte care necesită un calculator, se pare, 95% dintre elevi. Trebuie remarcat faptul că profesorii rareori observați această broșură. Tot ce trebuie să faceți - este de a imprima (sau scrie) informațiile necesare în litere mici și a pus în liniște un pat de copil între calculator și capacul acestuia. Există o altă opțiune. Puteți scrie informațiile de pe partea din spate a instrumentului de creion. Aceste Cribs matematica foarte bun.

Opțiunea pentru studenți

Nu este nici un secret faptul că universitățile sunt autorizate să folosească literatura metodică. La cele mai multe examene, studenții pot aplica la o varietate de printuri suplimentare. - Tabele, hărți istorice, diagrame, etc. Și, ca manuale și cu atât mai mult este permis. Este necesar să se încerce să aibă pe masă a fost întotdeauna o mulțime de astfel de publicații (cel mai important - nu exagera, nu iau TSB).

Cum sa faci un pat de copil în casă
În acest caz, puteți atașa cu ușurință o mică bucată de hârtie între foile cărții. Dacă profesorul vă permite să aducă cărțile, informațiile se potrivesc cu atenție între liniile de publicare. În cazul în care cărțile sunt distribuite direct publicului, este posibil, de exemplu, a pus pe un card de ieftin foaie de orice alt tip, și studia în detaliu, ceea ce face să pară că sunteți ocupat încercând să studieze atlas și să înțeleagă toate complicațiile. 90-95% dintre elevi ieftin în acest fel. Puteți utiliza, de asemenea, o fotografie Cribs.

O versiune in miniatura

„Bomba“

Acest pat de copil este o bucată de hârtie cu avans scris răspuns corect. Acesta va trebui să facă pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, este una dintre cele mai eficiente metode de a construi patuturi. Pentru a realiza ideea lui, ar trebui să vorbești cu cineva din celălalt grup, afla ce foile sunt emise pe examen, și scrie răspunsurile corecte pe o hârtie identică. Deja în public ar trebui să fie în măsură să găsească imediat informațiile și să-l afară din stivă totală. Apoi, trebuie sagely ceva pentru a scrie pe foaia de la profesorul crezut că știți cu toții. Când este umplut, va trebui să înlocuiți hârtia. Acest lucru se poate face atunci când profesorul nu este distras. Dacă nu se va abate, puteți picătură accidental foaia. În timp ce ridica, va trebui să obțineți o altă hârtie. Și ar trebui să o frunză mototoli și arunca într-un tabel sau într-un buzunar. 80-90% trec cu succes examenele urmând aceste sfaturi. De fapt, multe din știu cum să facă o foaie de ieftin, astfel încât profesorul nu a observat.

„Invizibil“

Acest pat de copil este ca o bombă, dar este invizibil. Este necesar să se scrie răspunsurile pe o foaie, plasându-se pe o altă hârtie curată. Când scrieți stilou ar trebui să literalmente presat în suprafață. Acest lucru este foarte important. Prima lucrare (care acum este vopsită cu) poate fi aruncată.

Cum sa faci un pat de copil în casă
Odată ce ați trage pe bilet de examen, puteți obține de la prima vedere, o foaie curată (unul care a stat la baza), dar în realitate - un răspuns la întrebarea gata. Acum trebuie doar să taie în jurul valorii de tot ceea ce a fost scris în prealabil. Asta e tot. Puteți spune, de asemenea prietenul tău cum să faci o foaie de ieftin, astfel încât profesorul nu a observat.

Frumos și ușor

De asemenea, merită un pat de copil carte, face foarte simplu. Ai nevoie doar pentru a scoate pagini din carte. Profitați de un astfel de pat de copil este destul de dificil, dar este bine că la pregătirea sa ia foarte puțin timp. Dar cartea, desigur, îmi pare rău ... Trebuie să înțelegem că, dacă un profesor observă o foaie de ieftin, va trebui să răspundă de ce ai dat peste cap ediția de imprimare. 25-50% dintre studenții reușește cu succes să profite de frunze, iar 50-75% ajunge să scrie pe jumătate. Locul cel mai potrivit pentru astfel de patuturi - un buzunar în interiorul carcasei. Dacă nu, puteți cumpăra. Acum ați înțeles că există mai multe răspunsuri la întrebarea, cum să faci o foaie de ieftin, astfel încât profesorul nu a observat.

Cum sa faci un pat de copil în casă