Cum se dezactivează megafonul de abonament

Cum se dezactivează abonamentul pe megafonul
Ce se întâmplă dacă contul de pe un dispozitiv mobil a început să fie amortizată bani pe o bază de zi cu zi? Poate că, pentru a afla cum să dezactivați toate setările într-un megafon. Rush nu este în valoare de ea. În acest articol vă vom arăta cum să dezactivați abonamentul MegaFon. pentru că, în cele mai multe cazuri, această problemă este cauzată de activarea doar orice corespondență și servicii plătite.Metode off abonamente megafonul

De multe ori utilizatorul nu este nici măcar conștient că a plătit serviciile sunt activate. De asemenea, uneori, oferă un serviciu gratuit, care va deveni în cele din urmă a plătit (acest lucru este de obicei transparent pentru utilizator). Se recomandă să se verifice în mod regulat pentru a vedea dacă ne-am conectat unele servicii.

Astăzi, există mai multe metode de a dezactiva serviciile cu plată. Unele dintre ele implică utilizarea de USSD¬-interogare, cu o combinație specială poate depinde de serviciul. Pentru a începe cu, pentru a apela * 505 # și apăsați butonul de apel. Acest lucru va ajuta pentru a afla exact ce am semnat, și cum să-l dezactivați. Operatorul site-ului pot găsi, de asemenea cereri specifice pentru a dezactiva un anumit serviciu.Pentru a dezactiva toate serviciile, trimite cuvântul «STOP» fără ghilimele la numărul 5051. După aceea vom primi instrucțiuni despre cum să dezactivați serviciile.

Pentru a dezactiva abonamentele puteți utiliza Tabloul de bord prin intermediul site-ul operatorului. Aceasta este o opțiune foarte convenabil: Tabloul de bord, puteți găsi cu ușurință cum să dezactivați vremea într-un megafon. horoscoape, de trafic și toate celelalte servicii. Accesul la aceasta se va asigura că parola. Trimite cererea la * 105 * 00 # și apăsați tasta de apel. Ca răspuns, trebuie să facem o parolă. Acum, conectați la dispozitivul mobil și selectați elementele în afara listei de discuții „Service Management“ secțiune.

În schimb, putem merge la secțiunea „Abonamente“, site-ul operatorului, și de acolo - la tabloul de bord, în cazul în care selectați non-mailuri.
Am acoperit tehnicile de bază a dezactiva serviciile operatorului. Hai sa vorbim despre cum să dezactivați abonamentul MegaFon în alte moduri.

Cum altfel se poate opri abonamentul într-un megafon?

Pentru a vă dezabona de la un abonat de abonament plătit, de asemenea, poate apela la numărul 0500. După eliberarea vocii avea nevoie să apese meniul 1, apoi 0. Vor fi unele informații, iar apoi va fi conectat la un operator. Persoana de contact Suport Tehnic, putem cere, de asemenea, trimite un mesaj gratuit la 0500.

Dacă suntem un client corporativ al companiei, puteți apela la operatorul 0555. Acest cod scurt este potrivit, chiar dacă abonatul este în roaming.