De câte ori mănâncă copilul nou-născut

De îndată ce sa născut copilul, fiecare „mama nou“ este preocupat de: cât de mult și cât de des să mănânce copilul, să crească pe deplin, să dezvolte și să fie sănătos.Cât de mult ar trebui să o nutriție nou-născut în primele zile de viață


Dupa nastere, o femeie produce o substanta speciala - colostru. Este nutritiv, mult mai umple laptele matur de copilul lui au nevoie de destul de un pic. În următoarele zile, mama mea a produs lapte normal.


Cu privire la modul copilului creste pofta de mancare, poate fi văzut în datele de mai jos:


Prima zi a copilului suficient pentru a mânca o linguriță de colostru. Stomacul este încă destul de mic, și colostru destul de nutritive.

În a doua zi, un copil trebuie să fi crescut la porțiunea de două linguri de colostru.

Hraneste nou-născut în a treia zi de care aveți nevoie mai mult, pentru că acum el mănâncă un volum mai mare.


În fiecare zi, cantitatea de lapte pentru copil să fie crescut, precum și în timpul său de hrănire. Două săptămâni mai târziu, porția lui este de aproximativ 500 de grame pe zi, la șase luni, acesta va fi de până la 1000 de grame pe zi.
Prima lună este special - pentru copil și pentru mama sa. Deja în azil de bătrâni, multe femei se confruntă cu o problemă extrem de complexă și sensibilă.


Copilul in uter a fost înzestrat reflexul de supt, dar în realitate este foarte dificil să se adapteze la sânul mamei. Mai ales pentru că nou-nascuti au diferite structuri ale cavității orale, iar femeile au sfârcuri caracteristici individuale. Aceste dificultăți pot fi depășite, astfel încât femeile tinere nu ar trebui să disperare.

Caracteristici ale alăptării


Prima lună a unui copil are nevoie în special laptele matern, astfel încât numărul de mese poate fi de până la 12 ori. Intervalul dintre mese este de aproximativ 2-3 ore, dar este mediana, deoarece medicii recomanda hrăni copilul la cerere. Durata hrănirii este de la 15 la 40 de minute.

biberonului


Cu acest tip de hrănire există riscul de supraalimentare la copil, atunci el poate avea un stomac deranjat. Prin urmare, este foarte important să se calculeze cantitatea necesară de putere pentru el. În acest caz, trebuie să se bazeze pe recomandarea medicului că el va da copilul după inspecție.


Există o modalitate simplă de a calcula cantitatea de alimente. Ar trebui să fie numărul de zile de la naștere înmulțit cu 10. De exemplu, în a cincea zi de viață au nevoie de 50 ml pe masă.


Pornind de la a treia săptămână de viață, și continuând până la două luni, copilul are nevoie la 1/5 din greutatea sa corporală. În schimb, copilul grudnichka biberonul este necesar, modul de păstrarea: zi - la fiecare trei ore, iar noaptea - cu o pauză de 5 ore.