După cum a sugerat sfatul tip sarut si ajutorul unui psiholog

Manifestația afecțiune în contact tactil - o etapă importantă în dezvoltarea relațiilor. De aceea, cineva poate să nu aibă suficientă determinare să sărute o fată drăguță cu el. Și înainte de asta, la rândul său, se pune întrebarea: cum să indiciu un tip să-i sărute, astfel încât să nu pară intruziv și să-l dea curaj?La bărbați, poate apărea o varietate de temeri, la simplul gând. Și dacă ea crede că comportamentul lui este grobian? Sau ea nu ia plăcut atât de mult? Perspectiva o palmă în față, de asemenea, nu este fericit. Dacă pentru a înțelege gândurile în acest sens, este mai ușor să dau seama cum să ajute tinerii curaj.

Interesant, verificatorii - specialiști în expresii faciale și gesturi, rețineți că în cazul în care o persoană, se uita în ochii lui, își mușcă buza obliznot lui sau poate că vrea să sărute pe cine caută. Omul face inconștient. interlocutor creier, de asemenea, preia semnele non-verbale, prin urmare, el nu poate ignora buzele ei.

Ca un tip face aluzie să-i sărute
Uneori, fetele atrag atenția asupra buzelor ei, se țin de mâini pentru a le: musca degetul, de exemplu. Ea funcționează, dar în mai multe condiții: în cazul în care mâinile sunt ingrijite, iar dacă nu este abuzat de acest gest. Ar trebui să arate cel mai natural.

Stresul, starea de spirit proasta si excesul de greutate sunt întotdeauna conectate între ele. Dacă reduce greutatea în mod eficient, iar starea de spirit se va îmbunătăți. Mai ales pentru că vă veți pierde în greutate mult mai ușor în acest an. La urma urmei, a existat un remediu care.

95% dintre oameni spun ca se simt atunci când au pe cineva uita. Cu toate că acest fapt nu are nici o explicație clară, este imposibil să se certe cu el, dar îl puteți folosi. Dacă te uiți direct în ochii tânărului - el este sigur să acorde o atenție, și dacă apoi traduce privirea de pe buze, cel mai probabil, un indiciu va fi înțeles.

Numai aceasta trebuie făcută cu un zâmbet. În caz contrar, o privire mai atentă poate fi interpretat în mod incorect. Un zâmbet blând pe buze atrage nu numai, dar, de asemenea, dă încredere.

O modalitate buna de a arăta simpatie - abordarea maximă admisibilă. Acest lucru nu este de a „lipi“ la ea. Dar, de regulă, există întotdeauna o scuză pentru a încălca spațiul său personal: șoptesc ceva în ureche, a pus capul pe umărul lui.emoționant

Sărut - nu chiar primul contact tactil între oameni care se simt simpatie reciprocă. Totul începe cu atingeri care nu sunt atat de senzual, dar au propria lor semnificație. De exemplu, o strângere de mână, un pat pe umăr este adesea percepută ca o expresie a sentimentelor de prietenie. Dar dacă o fată în timpul unui apel vine la mâinile sau hainele unui tânăr, acesta poate indica o mai calde sentimente.

De obicei, o persoană care repetă gestul care îi place. Prin urmare, cel mai probabil, tipul atinge înapoi. Și dacă fata asta zâmbește, se va arăta că ea a fost mulțumit la atingerea lui. Este probabil că urmează să săruți atingere.

Dacă nu aveți curajul de a atinge tipul în timpul unui apel, puteți face acest lucru în mod accidental, de exemplu, prin trecerea ceva, sau oferă pentru a repara hainele - și fă-o fără să aștepte un răspuns.

Chiar și un gest prietenos poate fi transformat în flirtat. De exemplu, în cazul în care bitul de strângere de mână de întârziere în mână. Omul îmbrățișarea la revedere, puteți atinge obrazul cu fața. Acest lucru rămâne va ajuta să-l să înțeleagă că nu este împotriva manifestărilor de sensibilitate.

Scuză pentru un sarut

Că totul a fost foarte frumos și în armonie, avem nevoie de o atmosferă potrivită. Uneori se pare de la sine, dar uneori este necesar să se creeze.

Ca un tip face aluzie să-i sărute
O modalitate - împreună pentru a vizita cele mai romantice locuri din oraș: poate fi o punte de legătură, în cazul în care tinerii căsătoriți atârnă încuietorile, „iubitorii de banc“ și așa mai departe. Aceste cubbies evoca conversații relevante, și, ca o consecință a acțiunii.

Uneori, puteți merge la film împreună, acum aproape în fiecare film are un episoade romantice. Cu toate acestea, în cazul în care un tânăr este în mod natural timid, el este puțin probabil să fie rezolvată pentru prima dată, să-i sărute iubita lui la om.

Uneori, puteți profita de situație să-i sărute arate simplu și natural. De exemplu, un sarut pe obraz ca un semn de recunoștință pentru flori, și că este foarte ratat.

Ce sa nu faci

De obicei, oamenii nu le plac urmele de machiaj pe fata lor. Prin urmare, indiferent de cât de sexy nu părea luminos de culoare roșie de buze, este mai bine să renunțe la ruj, seara, când vreau să provoace tipul să-i sărute.

În cazul în care relația a început abia recent, nu încercați prea cu semne non-verbale. În primul rând, se pare comportamentul vulgar al femeilor este nenatural, și se leagă mai mult. În al doilea rând, ea poate fi înțeleasă greșit. Deci, puteți obține ostilitate în loc de sensibilitate de așteptat.

Omul este în mod constant forțând caută căldură și atenție, de asemenea imprudență. În cazul în care răspunsul la eforturile nu primește zâmbetele și blândețe, interesul stins repede, sau pur și simplu, el se consideră inutile. Nu există nici o rușine în asta, să-l ajute. Cu toate acestea, în cazul în care nu există nici o încredere în sentimentele sale, merită să cântărească riscurile posibile.

Cititorii recomanda:

Depresia, nevroze si stres afecta functionarea creierului si reduce performanțele. Dar există o modalitate eficientă de a consolida capacitatea de a gândi. Pentru a face acest lucru este suficient.

Alint importantă în orice etapă a relației. Un sarut - manifestarea cea mai vie a acesteia.

Svetlana, Krasnoyarsk