Lip Gloss vs

Toate femeile sunt împărțite în două grupe: unii preferă ruj, și altele - luciu de buze. Dar sunt cei care nu folosesc astfel de produse cosmetice sau încă nehotărât. Deoarece privire la faptele despre aceste produse pentru a ajuta la a face alegerea în favoarea unuia dintre fonduri.Istoria rujului

Istoria rujului este foarte lung. Primele astfel de produse cosmetice originea în timpul Egiptului antic. Am inventat ca bijuterii pentru femei. femeile egiptene au fost nebun despre cosmetice, astfel încât acestea chiar și pune-l cu, trimiterea de viața de apoi, astfel încât acestea ar putea fi atractive și acolo.

În prezent, rujul nu este doar ca un element pentru a decora exterior. Acum, această cosmetice sunt funcții-restabilirea sănătății. Aceasta hidrateaza pielea buzelor, protejează împotriva efectelor negative ale influențelor mediului. Astfel, prin acest lucru înseamnă o mulțime de cereri a crescut. Acum, să acorde o atenție aproape de a compoziției. ruj de înaltă calitate ar trebui să fie compus din ceară, ulei, uleiuri naturale.

Ruj de buze are o istorie bogată, care începe la 5 mii. Cu ani în urmă. În acest timp, ea a schimbat foarte mult.

Cu un sortiment de ruj acum nu există probleme. Există lucioasă, mată, lucioasă și non-lucioasă, masa și facilități de lux. Rujul este una dintre cele mai populare tipuri de produse cosmetice pentru femei.

Pro și contra de ruj

Luați în considerare argumentele pro și contra de ruj moderne. Să începem cu avantajele:

 • veți obține nuanța dorită;
 • Paleta este diversă;
 • Există agenți lucioase și mate;
 • ruj hidratează și hrănește buzele, oferă protecție împotriva factorilor negativi;
 • nutriție și hidratare a elimina exfolierea si fisuri;
 • ruj si creion contur ajustarea forma buzelor.

Meu ruj și luciu de buze

În ceea ce privește dezavantajele, acestea sunt:

 • necesită o atingere regulată sus buzele;
 • curge la o temperatură ridicată;
 • utilizarea pe termen lung de culoare strălucitoare face culoarea naturala a buzelor mai ușoare;
 • necesită utilizarea unui creion;
 • emise descuamarea și uscăciune;
 • rulouri;
 • Se lasă urme.

Istoria luciu de buze

Istoric luciu de buze nu este la fel de bogat ca cea a rujului. El a apărut abia în secolul al 18-lea. Dar nu recunosc nimic pe popularitatea si faima. În secolul al 19-lea, femeile au folosit o varietate de amestec de ulei în rolul de lumină. Dar o astfel de structură nu a fost popular. Abia în anul 1932 a inventat prima lumină în forma sa actuală.

Ea are, de asemenea, o funcție de decor. Dar alte obiective strălucească. Acesta a fost conceput ca un mijloc de a adăuga volum buzelor. Vizual, face buzele mai pline, ascunde defecte minore și dă un aspect natural.

Coerența nu este același lucru ca și în ruj, dar aici rolul principal este dat compoziției. De obicei, de înaltă calitate sclipici realizate din uleiuri, vitamine și componente de hidratare, componente de protecție împotriva radiațiilor ultraviolete.

Primul ruj de buze a apărut mult mai târziu, dar acest lucru nu devine mai puțin popular astăzi.

Astăzi, producătorii includ în culori lucioase, care ajută să devină vizibile pe buze. Dar el se uită în același timp natural. Din acest motiv, este adesea considerat un concurent de ruj.

Pro și contra de luciu de buze

În luciu de buze, de asemenea, există plusuri și minusuri. Luați în considerare beneficiile:

 • ușurința și simplitatea cererii;
 • potrivit pentru natural make-up;
 • Acesta oferă imaginea de sensibilitate;
 • nu „consumă“ culoarea naturală a buzelor;
 • hidratează buzele;
 • Acesta oferă volum;
 • Acesta protejează de soare;
 • Are un miros plăcut;
 • la prețuri accesibile în preț.

Meu ruj și luciu de buze

Dezavantajele sunt:

 • capabilă să atragă razele soarelui;
 • este necesar să nuanță buzele din timp în timp;
 • poate provoca alergii;
 • lipicioasă. Pentru toate strălucirea bastoane: păr, praf;
 • tuburile nu sunt întotdeauna ușor;
 • pentru a grăsuț luciu de buze nu va funcționa;
 • se raspandeste.

Persistența și culoare

Ruj este persistentă și culoare. Este potrivit pentru cei care prefera culori saturate. Având în vedere tendințele modei de populare instrumente lucioasă și mată. Paleta este variată, de asemenea. Pentru a crea o nuanță uniformă și densă ar prefera ruj. Dar profesioniștii sunt sfătuiți să efectueze experimente, combinând ruj și luciu în diferite nuanțe. De exemplu, rujul aplicat pe întreaga suprafață, iar luciul întunecat în mijloc.

Dacă preferați să numai strălucire, tonul nu se obține yakrim. Dar naturalețea iese din trend, deoarece o cantitate mică de finisaj transparent sau carne-lucios va ajuta imaginea.

Astăzi, nu există nici o diviziune clară de culoare, dar tendința generală sugerează că ar trebui să alegeți mat nuante inchise (prune, visiniu, mov, negru). Pentru luciu nuanțe adecvate de trandafir, bej, portocaliu.

În plus, atunci când selectarea produselor cosmetice ghidate de rezistenta. Rujurile sunt adesea în măsură să dețină până la 12 ore, dar buza astfel încât nu se poate lăuda.opțiuni pentru make-up

Diverse opțiuni sunt luminoase make-up cu ochi accent combinat cu ruj saturat. Pentru zilnic make-costum nuanțe liniștite APA strălucească. Dacă sunteți un susținător al genial Meiko, apoi stropite cu sclipici pleoapele de aur și buzele să strălucească cu particule de vopsea transparente, care reflectă lumina. Complet mijloace transparente este combinat cu liniile de pe ochi.

Make-up în stil nud ruj mat adecvat neutru și nuanțe luminoase de luciu. combinații similare și în cazul unui shooter în față. Dacă sunteți un susținător al utilizării umbrelor lichide, ar trebui să se abțină de la luciu și să opteze pentru ruj armonizarea unui make-up.

De-a lungul anilor (și, uneori, natura) conturul buzelor pierde claritatea sa, din cauza necesității de a stabili un creion. Dar dacă nu ești îngrijorat de acest lucru, puteți urmări tendințele modei, sunt sfătuiți să „blur“ circuit. În acest scop, ruj mai potrivite.

Alegerea corecta a machiaj ajuta pentru a da aspectul de prospețime și de apel. Acest lucru este valabil și pentru ruj și luciu.

Pentru femei în vârstă de rujuri mai potrivite cu particule sclipitoare sau luciu. Și aceasta în ciuda faptului că aceste produse sunt considerate a fi foarte mulți tineri. Acest lucru va da buzelor un volum vizual si senzualitate.

Desigur, fiecare doamnă în cosmeticiana trebuie să fie ambii agenți. Odată ce este de preferat să se folosească sclipici, ruj o dată. Învață să „poarte“ ambele instrumente, rândul său, toate neajunsurile din virtuțile.

Reguli pentru alegerea ruj

Ruj pe ziua de azi, ca parte dintr-o ceară de palmier, uleiuri și frunze de plante medicinale (fundației). În plus, ceara acționează ca o bază, precum și elemente care oferă luciu și durabilitate. Cele mai populare componente - sunt vitaminele A și E, iar aroma este obținută prin adăugarea de odorizante. Dar care sunt regulile pentru alegerea unui ruj?

Selectarea corectă înseamnă pentru buze ajută da luminozitatea imaginii și atractivității. Când cumpărați ruj amintesc aceste puncte:

 • ruj ar trebui să fie nu picure, picături. În cazul în care mijloacele de non-plastic și mirosuri fragile, rele - acestea sunt semne de produse de slabă calitate;
 • Cheltuiți pe linia foaie. Dacă este la fel, nu există margini aspre, bulgări și pelete, se vorbește despre calitate de ruj;
 • încercați să puneți mijloace în partea din spate a mâinii, în scopul de a verifica modul în care aceasta va fi pe buze, fermitatea și tonul ei;

Meu ruj și luciu de buze

 • modalitate eficientă - pentru a încerca să facă în magazin;
 • sigur să acorde o atenție la data expirării. Nu este necesar să dobândească mijloacele, în cazul în care nu este specificat. Mijloacele expirate definite pete albe și decolorat;
 • perioada de valabilitate a unor astfel de produse cosmetice 3 ani. Dar pentru durează rujul este cantitatea de timp necesară pentru a stoca în frig, și aplicat cu pensula;
 • înseamnă durata de depozitare este redusă la un an, în cazul în care se aplică direct pe buze. În cazul în care un mijloc este lumina soarelui, este potrivit pentru a fi utilizat numai 3 luni.

varietate de rujuri

Există mai multe tipuri de rujuri. Să ne gândim mai detaliat:

 1. Superstoykaya și rezistent.

Acest instrument este justifică pe deplin propriul nume la fel de bine păstrate pe buze, nu lasă urme. ruj rezistent poate stoca 8-12 ore, iar cel mai persistent - zi. Acest lucru creează o mulțime de comoditate, dar chiar și ei au dezavantaje. Astfel de mijloace excesiv de strângere a buzelor. Există o senzație de greutate pe buze. Aceste mijloace nu ar trebui să folosească în fiecare zi.

Cel mai adesea, aceste mat ruj cu strălucire minim. Bună subliniază prospețimea pielii. Dar poate fi îndepărtat ușor și lasă urme. Acest lucru este din cauza structurii cremoasă. Un astfel de mijloc de protecție împotriva fisurării.

Meu ruj și luciu de buze

Acesta conține filtre UV pentru a proteja buzele de efectele luminii solare. Aproape toate aceste rujuri sunt o parte din antiseptice, vitamine și alte elemente utile. Acest instrument nu are contra, dar acest lucru nu este buzele ruj strălucire și luminozitate.

O mare varietate de rujuri vă ajută să alegeți instrumentul potrivit.

Acest ruj este ușor de utilizat. O pereche de mișcări și de make-up făcut. Principalul avantaj al acestui instrument realizează capacitatea sa de a fi combinat cu un ruj simplu sau contur.

Cum de a alege un luciu

Pentru a înțelege cum de a alege un luciu de buze, ar trebui să ne imaginăm în mod clar ceea ce este necesar. De multe ori starea de alegere este un brand bine-cunoscut sau un pachet frumos.

Glitter nu este întotdeauna scump. Singura cerință - calitate, hipoalergenic, și compatibilitatea cu alte produse cosmetice. Gloss este folosit ca un mijloc independent, ele acoperă vârful ruj cu o textura mata.

Acesta este considerat a fi cele mai potrivite mijloace clare, deoarece este combinat cu orice nuanta de ruj. Ruj de buze în costume roz lucios bej. În Reds de buze translucid aplicat cu nuanțe roșiatice. Ruj în culoarea portocalie din lumina strălucește în umbra perle. Un punct culminant ton de culoare maro, folosind o culoare roz delicat.

soiuri strălucește

Există soiuri de luciu de buze:

Ca parte a acestor fonduri au ceară de albine. Este aproape o facilitate similară cu ruj igienic. Ea are mai bine decât un efect cosmetic. Dar un indiciu al buzelor primi. Acolo strălucește uleiuri pe bază - alegerea potrivită pentru buze over-uscate.

Trebuie remarcat imediat că utilizarea unui astfel de strălucire nu vă dau buzele Angelina Jolie. Efectul luminii este minim, dar este suficient pentru majoritatea femeilor. Aceste glossuri sunt împărțite în două tipuri. Originea conferă volum vizual datorită includerii particulelor care reflectă lumina, și un al doilea care conține mentol, citrice, care crește fluxul sanguin la nivelul buzelor. În aplicarea ultimă instanță există o senzație de furnicături la nivelul buzelor.

Meu ruj și luciu de buze

nici un strat de lipide pe pielea buzelor, pentru că ea pierde în curând de umiditate și ușor se pretează la efectele negative ale soarelui. Prin urmare, este important să se protejeze cu atenție buzele. Aceste glossuri sunt o parte din filtre UV, coenzima și antioxidanți. Acest lucru va ajuta la stoparea imbatranirii premature a buzelor.

Cum pentru a mări vizual buzele

Dacă nu știi cum să mări vizual buze, că aceste recomandări vor ajuta în acest sens.

Pentru a începe să descopere secretul iubitorilor de strălucire. După cum sa menționat deja, există instrumente care cresc buzele. Și ar trebui să aleagă pe cele care includ mentol, piper, Hyaluronic, colagen. Gloss este aplicat pe buze, fără machiaj. tonuri întunecate strălucește nedorite. Cea mai mare luciu strălucește, buzele voluminoase obținute.

Așa că buzele capete un aspect voluminos, ar trebui să se aplice luminozitatea maximă în mijlocul buzei inferioare. Iar pentru a conferi umflarea buzelor subtiri, încercuită centrul buzei superioare creion de culoare roz. Pentru completitudine, buza de jos este important să se facă o umbră sub mijlocul unui creion maro deschis.

Straluceste mai des folosite pentru augmentarea buzelor vizuale. Textura lor este perfect potrivit pentru acest scop.

Acum secretele aplicarea rujului. Preferați astfel de agenți care conțin complex de proteine ​​și particulele care reflectă lumina. Deși aceste rujuri sunt înlocuite strălucire. Pentru a spori efectul de cerc lumina creion de buze. O altă opțiune - utilizarea de ruj cu extracte din plante de mentă și alte plante care stimulează fluxul de sânge. volumul buzelor va crește chiar și cosmetice cu silicon și peptide în compoziție.