mobilier Doll din placaj - o experiență interesantă pentru părinți și de distracție pentru copii

Orice copil ar trebui să fie întotdeauna o mulțime de jucării. Jucăriile îi dă posibilitatea de a crea propria lor lume în care el definește regulile. Pentru acest băiat soldați, mitraliere și copii, precum și pentru orice fată, indiferent de vârsta principalelor păpuși de jucărie rămân întotdeauna. Dar, pentru a crea o copie exactă a lumii pe care un copil joacă din greșeală, trebuie să aibă toate elementele necesare. Redarea cu păpuși nu este posibilă fără mobilier. Cel mai popular este încă folosind mobilier papusa din placaj, pe care o puteți cumpăra sau face singur.Jucării cu propriile lor mâini placaj

Doll gama de mobilier placaj

Varietatea de mobilier păpușă

mobila aparține unei categorii speciale de jucării pentru copii. Reducerea în proporție, acesta reproduce cu exactitate interior, care este utilizat de adulți și copii. Pentru papusa mobila se caracterizează prin caracteristicile sale distinctive:

 • Asemănarea cu originalul. mobilier pentru copii ar trebui să fie o opțiune pentru copiere aproape complet obiectele reale. Copilul este foarte dificil de a induce în eroare. Copiii doresc să se joace cu o precizie de până la fel ca mobilierul de obicei, pe care le folosesc, împreună cu părinții la domiciliu sau în grădină.

Jucării cu propriile lor mâini placaj

Foto de mobilier carte terminat

 • de fabricație cu atenție. Producția necesită adesea de asamblare numai manual. Detalii mici care fac merg la mobila, copiii ar trebui să fie atent lucrate, nu conțin margini ascuțite și sunt întotdeauna supuse unor controale mai stricte în momentul acceptării produsului finit.
 • Securitate. mobilier Doll rămâne întotdeauna, în primul rând, o jucărie, pe care un copil poate lua în gură, sau lăsați cu ei toată noaptea în pat. Prin urmare, pentru producția ar trebui să fie utilizate numai inofensive pentru materiale de sănătate și instrumente de prelucrare.

Jucării cu propriile lor mâini placaj

Foto fabricarea mobilierului din șablon de placaj

Placaj pentru fabricarea de mobilier pentru păpuși folosite pentru o lungă perioadă de timp. Acesta a fost promovat de mai mulți factori:

 • Rezistența materialului. Articolele pot servi mai mult de o generație, fără a pierde proprietățile originale.
 • Ușor de manipulare. Pentru a face forma dorită destul de mână puzzle.
 • Inofensivitatea. Anumite mărci, absolut inofensive pentru om.

Un alt avantaj incontestabil al utilizării de placaj este capacitatea de a auto-producție de elemente în casă.

Jucării cu propriile lor mâini placaj

Foto gata scaune papusa

Fabricarea de mobilier, cu mâinile sale

Tot ce se poate face pentru un copil, sau împreună cu acesta poate fi numit în condiții de siguranță cele mai bune momente ale vieții oricărei persoane. În cele mai multe cazuri, mobilier pentru păpuși puteți cumpăra. Gama de magazine pentru copii oferă o gamă largă de materiale diferite. Dar pentru a face mobilier de păpușă mâinile placaj pentru un copil să fie cea mai buna memorie a copilăriei pentru părinți și copii.Jucării cu propriile lor mâini placaj

Foto gata scaune de jucărie

A început, ar trebui să definească lista elementelor care urmează să fie fabricate. Cel mai simplu mod de a face acest lucru cu un copil. De obicei, fetele știu întotdeauna exact ceea ce au nevoie pentru a avea papusa lor preferata a devenit fericit. Sunt de acord pe o listă, mărimea și numărul de elemente necesare. După aceea, este necesar să se pregătească desenul.

pregătirea desenelor

Efectuarea papusa mobila din placaj, care va face desenele, diferă de procesul normal de producție industrială, dar principiul rămâne același. Mobilier asamblate din elemente predefinite, folosind diferite corpuri.

Jucării cu propriile lor mâini placaj

Fotografie din spate desen al scaunului

Pentru prepararea desenului poate fi utilizat:

 • Gata șablon. mobilier placaj pentru păpuși realizate de zeci de ani de când Uniunea Sovietică. În cărțile, sau rețeaua poate găsi șabloane gata făcute papusa mobila din placaj. De exemplu, aici este o fotografie a mobilierului finit și a modelelor de fabricare a acestuia.

Important! O trăsătură distinctivă a tuturor template-uri gata făcute sunt considerate a fi prevăzute elemente de fixare care permit conectarea pieselor împreună.

 • Desen, realizate manual. mobilier Doll realizat din placaj cu mâinile lor, ceea ce este necesar pentru a face desene, se va lua în considerare dorințele personale ale copilului și părintelui.

Chiar și în absența unui minim de experiență practică, nu va dura mult timp. Pentru a vizualiza ceea ce se pare ca, aici sunt câteva exemple de desen pregătire pentru scaune de jucării și scaune.

Jucării cu propriile lor mâini placaj

Foto scaun scaun desen

șablon este de asemenea prevăzut pentru fabricarea unui scaun picioare.

De fabricație și montaj

etapele de asamblare tehnologice sunt simple și nu va provoca dificultăți:

 • Detalii de pregătire. După pregătirea și desen șablon începe procesul de pregătire detaliile mobilierului viitorului. Pentru a face acest lucru, să ia un placaj nu mai mare de 6 mm. De obicei, carcasa este aplicată gama chetyrohmillimetrovaya, șase milimetri pentru elementele auxiliare.

Pentru tăierea este mai bine să utilizați un puzzle manual, chiar și o femeie poate face cu asta. Piesele finite sunt încercate anterior, după care în mod necesar sunt eliminate șmirghel.

Jucării cu propriile lor mâini placaj

Imaginea șablon pentru picioare scaun

Important! Curățarea este cel mai bine realizat de către o mașină, de exemplu, am folosi duze speciale pe șurubelniță. Acest lucru îmbunătățește calitatea și accelerează procesul.

Jucării cu propriile lor mâini placaj

Pregătirea de piese separate de mobilier

 • Adunarea. piese finite sunt asamblate folosind șuruburi, lipici sau detaliile furnizate de compuși, de obicei, limbă și canelură. Mobilierul asamblat ar trebui să se usuce.

În produsul finit sunt sigilate fisuri sau găuri tehnologice. Puteți folosi chit acrilic, care, după uscare este aproape invizibil și complet inofensiv.

Jucării cu propriile lor mâini placaj

scaun Gata de placaj.

 • Decorare mobilier papusa din placaj. În funcție de starea de spirit sau de dorințele de mobilier copilului poate fi acoperit cu orice vopsea acrilica. De multe ori, mobilierul este complet acoperit cu vopsea albă ca bază, care este apoi vopsită cu o culoare diferită sau se aplică model.

Jucării cu propriile lor mâini placaj

Exemplu mobilier placaj finisaj

Acest rezultat este, indiferent de modul în care sa dovedit, aduce bucurie tuturor participanților la proces. Dacă în timp, jucării mese, scaune și dulapuri nu par a fi atât de frumos, puteți adăuga varietate de a face o perna sau o cârpă moale mobilier astereală. Puteți face doar capace în culori diferite și schimbați-le periodic. În orice caz, toate vor fi îndeplinite.