Ofițerii de securitate - care sunt apărătorii statului sau fanaticilor sângeroase

Înainte de a se arunca cu capul în acest complex la orice rezident al temei spațiul post-sovietic, trebuie să determine cel puțin aproximativ KGB - care sunt, ceea ce fac și de unde au venit. Problema este că astăzi acest cuvânt este conectat prea multe zvonuri, legende și povești, și având în vedere evenimentele recente pe tema guvernului contrarevoluționari este recăpătarea popularitate.informații istorice

agenție Inutil a avut aproximativ 13 divizii. Unii au deschis din 1918 și în 1920 (departamentul de externe). Numărul de angajați, de asemenea, sa schimbat. Inițial, întregul aparat a constat din 40 de angajați, din care existau deja 120 din 1918.

Vorbind despre istoria acestui fenomen, este necesar să se abordeze, de asemenea, problema de cine ofițerii de securitate ai companiei. Această definiție este, probabil, cea mai sângeroasă poveste în umbra agenției și a mișcării. În timpul al doilea război mondial au existat unități speciale, care nu numai că au luptat cu inamicul, cum să păstreze ordinea în tabăra propriilor trupe. Ei au remarcat atitudinea crudă tuturor celor care a reușit să treacă într-un fel cu ei. Mulți oameni le compara cu jefuitorii. Sa zvonit că au fost intimidați civili și i-au jefuit. Dar, în același timp, mulți recunosc că, în multe privințe, din cauza lor și ceilalți soldați au fost frică să se gândească la dezertare sau de trădare, pentru că teama de ei a fost mai puternică decât frica de moarte. Cu toate acestea, nu toate atât de simplu, și nu toate poveștile ofițerilor de securitate nu ar trebui să creadă, ca de ceva timp printre istorici era moda la poveștile teribile despre regimul sovietic sângeroase.

Domeniul de aplicare al activităților CEKA

Deci, KGB-ul - cine sunt, ce anume au făcut ei? Judecând după numele departamentului, personalul Ceka au fost responsabile pentru o varietate de probleme. Începând cu lupta împotriva contrarevoluționari (inițial principala lor sarcină) și corupția și unitatea de finisare pentru a contracara activitățile bisericii. Mai mult decât atât, din moment ce 1921, aceasta este organizația de stat ocupat cu copiii străzii. Aceasta este, domeniul de aplicare al activităților și, prin urmare, competențele de la personalul CEKA a fost incredibil de largă.

urme istorice Ceka. Cum este interpretată astăzi?

Dar modul în care acestea sunt percepute astăzi? Ofițerii de securitate - cine ești tu? Mancatorii de putere sadici, fanatici, ideologie sau persoane care mențin ordinea în țară? Ei rang cât mai multe orori sângeroase ale timpului. Ei s-au temut, dar aceasta nu înseamnă că agenția nu a fost eficace.Crime pe un post - deci, dacă doriți o definiție a corupției acea vreme. Astfel, în perioada relevantă pentru corupții la putere, iar comerțul era dur, dar eficient, în contrast cu legea „moale“ de astăzi. Când condamnat hoți, care au furat chiar și banii bugetului, du-te afară și să continue viața lor de lux, acest lucru este greșit. Și toate pentru că capitalul de cale dificilă, există mai multe moduri de a ascunde active. Și agenția noastră așa cum se pare, uneori, nu de mult de o grabă pentru a descoperi încurcătura de hoți sau pur și simplu nu poate, în virtutea legislației.

Și este că, datorită ofițerii de securitate au fost chemați la cont chiar și cei bogați și puternici, în multe privințe a fost formarea unui anumit halou nostalgic în jurul organizației.

Nu contează cum te tratează acești oameni, ar trebui să realizeze că partea leului din responsabilitatea nu revine celui care a efectuat comanda Stern, și care a dat-o. Și ei înșiși șefii acestui departament a suferit o soartă de neinvidiat. Când Stalin a venit la putere, mulți, chiar și cei care sunt în poziții de conducere au fost împușcați. Ideologia și ordinea în momentul în care are loc pe frică, și frica, după cum se știe, ia întotdeauna tribut lui sângeroase.

Ofițerii de securitate moderne - cine sunt ei?

Ce este un agent de securitate

În urma corupției și toate noile revoluții și lovituri de stat oamenii au început să dor de ordine stricte și revizuiască atitudinea lor față de ofițerii de securitate. Mai mult decât atât, mulți vorbesc despre revigorarea mișcării. Deci, care poliția secretă în timpul nostru? Mass-media occidentală spune despre noua formă de ofițeri de securitate cibernetică. Aceasta este, în opinia jurnaliștilor străini, există oameni special pregătiți care nu trebuie decât să eliminați informații nedorite de pe web, dar, de asemenea, desfășoară activități de campanie, a inabusi libertatea de exprimare și a spiritului revoluționar în fașă. Blocarea accesului la open-minded oameni și elimina materialele lor.

Desigur, în cuvintele de mulți experți străini și cetățeni revoluționare-minded din România, asta în cazul în care impactul nu este limitat, dar este de remarcat faptul că acestea oferă un răspuns foarte vag la întrebarea dacă ofițerii de securitate moderne - care sunt. ele indică doar faptul că majoritatea membrilor agențiilor de securitate și se potrivesc interne această definiție. Apoi, din păcate, că, prin adoptarea sentimentele contra-revoluționare ale inspiratori lor, persecutori moderne încă luptă atât de lent istorică împotriva corupției și contrabandei.

Ce este un agent de securitate

Nu sunt la fel de sănătos ca crezi: 16 semnale ascunse Arată eșecul corpului sunt capabile de unele simptome. Asculta-ti corpul și nu lăsați fără o atenție la deficiente de vedere.

Ce este un agent de securitate