Oxidanții pentru vopsele de par, cum de a alege, modul în care acestea funcționează, proporția prețului

de colorare a părului fără un comburant

Reacția, care permite să picteze părul într-o culoare nouă, apare numai atunci când amestecarea vopselei cu un agent oxidant. Vopsea de păr în sine „nu funcționează“, ci pentru că în fiecare pachet separat, au o sticlă specială a unei substanțe, de asemenea, cunoscut sub numele de dezvoltator.El este baza de colorare completă.

Opțiuni oxidanți, desigur, mult mai mici decât opțiunile de culoare, dar este important să se cunoască caracteristicile, permițându-vă să selectați duo-ul corect și pentru a obține o colorare foarte atractiv și de înaltă calitate și selectați culoarea dorită.

Ce sunt oxidanți și modul în care acestea funcționează

Oxidantul permite vopsele de par actioneaza direct pe par si bucle - vopsite în culoarea dorită. Fără ea, vopseaua nu afectează păr și, prin urmare, face sens pentru vopsirea nu va.

de colorare a părului fără un comburant
Acțiunea se bazează pe oxidant conținut în peroxid de hidrogen în aceasta, cantitatea care este suficientă volatil, și în diferite exemple de realizare, este de la 1,8 la fel de mult ca 12 procente.

de colorare a părului fără un comburant
Cele mai multe femei cel puțin o dată, dar gândiți-vă cum să se lumineze de păr. Fanii de resurse naturale pot profita de o acasă căi de atac blând. Ia rețete măști pentru a ușura parul la domiciliu.

selectați funcțiile

Regula principală în alegerea unui agent de oxidare în cazul în care acesta nu este vândut direct vopseaua, este că aveți nevoie pentru a alege un Oxidantul aceeași marcă, care a cumpărat vopseaua. Numai în acest caz, va fi posibil să se calculeze rapid proporțiile corecte specificate de producător în instrucțiunile, în caz contrar, trebuie să recalculați cantitatea necesară de oxidant, luând în considerare diferența procentului de peroxid de hidrogen.
Baie rusă a fost mult timp considerată o modalitate foarte bună de a relaxa și bucura. Pentru un efect pozitiv mai mare asupra părului ar trebui să combine o excursie pe jos în baie cu un complex de proceduri de îngrijire. Ia în rețete kopilochku pentru măști de păr pentru baie.

de colorare a părului fără un comburant
Proporțiile necesare pentru prepararea vopselei, de obicei indicate de către producător. Informațiile sunt scrise sau cerneala în sine sau pe agentul de oxidare, în cazul în care este vândut separat.

Pentru culori luminoase și foarte saturate, această proporție este de obicei egală cu valoarea, care este, vopsea și oxidant sunt amestecate în părți egale (una, de exemplu), dar această valoare poate varia în funcție de compoziția producătorului de vopsea, și alte caracteristici. De aceea, trebuie să știți dinainte cum sa se reproduca un anumit colorant pentru păr cumpărat cu un agent oxidant, în ce proporții să se amestece substanțe.

de colorare a părului fără un comburant
Înainte de vopsire, mulți sunt interesați de întrebarea ce se întâmplă dacă adăugați la vopseaua de par pentru a adăuga mai mult decât este necesar, oxidant. Ca și mai bine pentru a preveni, calculând cu atenție cantitatea necesară, pentru că în acest caz, vopseaua este puțin probabil să cadă pe calitatea părului - iluminat va fi ton mai slab și mai întunecat, dimpotrivă, mai puțin strălucitoare și saturate. În cazul în care a scăpa de păr gri, există posibilitatea ca vopseaua cu mai puțin oxidant, nu va fi capabil să-l ascundă.


Ulei esential de lavanda este ca multe dintre mirosul său uimitor de expresiv și capacitatea de a calma și să se relaxeze. Se adaugă la o baie, turnat în lămpi aromatice și frecat în piele, dar puțini oameni îl folosesc pentru instrument de magie reale în îngrijirea părului. Aflați mai multe despre utilizarea de ulei de lavandă pentru păr.

Apropo, nu este necesar, de asemenea, pentru a turna vopsea oxidant. Deja destul de greu pentru îngrijirea părului în concentrații prea mari pot afecta parul, atunci parul va avea o lungă perioadă de timp pentru a recupera. Dar, și, desigur, nu poate fi vopsit de colorare a părului, fără un comburant. Nici măcar nu ar trebui să încerce să facă acest lucru, pentru că, chiar dacă te uiți la vopseaua înainte de amestecarea acestuia cu oxidantul, este posibil să se înlocuiască lipsa de orice culoare - vopsea inițial alb, astfel încât structura de par ca nu vor fi afectate, dar că banii vor fi cheltuiți.

ulei de lamaie a fost aplicat în îngrijirea părului recent, dar, în ciuda acestui fapt, fata a reușit să aprecieze avantajele sale. Chiar înainte de a fi început să se aplice ulei pentru îngrijirea părului, a fost folosit pentru a ușura pigmentarea și cârtițe asupra organismului uman. Ulei esential de lamaie, nu sunt în măsură să schimbe radical culoarea parului, dar poate fi folosit fără a afecta pentru a ușura păr câteva nuanțe. Mai multe detalii despre parul luminarea ulei esential de lamaie.

proprietăți suplimentare

Cu oxidant poate realiza nu numai o nuanță strălucitoare, dar, de asemenea, să se spele vopseaua, ca urmare, nu o calitate sau de colorare, dacă CET obținută nu corespunde așteptărilor. O astfel de procedură se numește păr de decapare și de obicei se realizează exclusiv în condițiile interioare ca oxidanti folosite pentru îndepărtarea pigmenților, sunt considerate mai stricte decât pentru vopsire.

Hair acoperit compoziție specială, cu o concentrație mai mare de peroxid de hidrogen (peste 12 la sută), iar apoi distribuie prin păr cu ajutorul pieptenului convenționale și clătite după un șampon standard de timp. Procedura în sine nu durează mult, și, în plus față de agentul de oxidare cu șampon nu este necesar pentru aceasta, dar expertii nu recomanda prea mult pentru a încerca să se întoarcă la aspectul inițial. De asemenea, nu de multe ori experiment cu noua culoare de par - acțiunea agresivă a agenților de oxidare, chiar și cele mai blande, treptat subtiaza parul, ceea ce le face slab și prea fragil.

de colorare a părului fără un comburant

Acesta este motivul pentru care „compania“ pentru a picta cu un agent de oxidare și șampon sunt măști, de obicei, adăugate și uleiuri de îngrijire - acestea ajuta la restabilirea stării de sănătate a părului și de a reduce toate consecințele negative.
O alternativă la trasnet artificială este mod delicat pe baza de smantana, orice coji de citrice și de rădăcină de ghimbir. Citiți despre luminarea de păr crema.

Prețul de oxidanți, precum și prețul de vopsea nu este foarte constantă. Mulți cred că este mai ieftin să cumpere kituri gata făcute, care sunt vândute în toate supermarket-uri, ca și în acest caz, pentru agentul de oxidare și vopseaua trebuie să plătească de la 300 la 500 de ruble. Dar este important să se ia în considerare faptul că aceste seturi sunt de obicei suficiente pentru o tunsoare foarte scurt sau păr de lungime medie, dar proprietarii de un cap gros de păr și o nevoie de mult timp pentru a cumpăra cel puțin două pachete, care nu este prea profitabil.

Multe profesionale de brand a fost mult timp producerea de vopsea si oxidanti separat unul de altul. Acest lucru vă permite să alegeți nu numai până volumele necesare, dar, de asemenea, pentru a determina puterea oxidant, luând în considerare nu numai tonul de vopsea, dar, de asemenea, o culoare naturala a parului pentru a fi „tăiat“. Astfel, vopseaua de cost protsessionalnoy pornește de la 300-400 costul ruble oxidant este aproximativ aceeași cantitate. Dar, de multe ori lipsa de volumul achiziționat cel puțin două colorant care vă permite să salvați și de a proteja parul de a fi agenți de oxidare prea activi care pot fi în seturile de vopsea.

De exemplu, un litru de matrice comburant este situat la 700 de ruble, iar toate aceeași cantitate de CUTRIN la toate pot fi cumpărate de 550 de ruble. Unul dintre cele mai ieftine oxidanții luata in considerare Kapous, litri sunt în valoare de 200-300 de ruble.

În general, este mult mai bine de a alege mijloacele de linii profesionale - acestea pot oferi un rezultat bun, cât mai mult posibil, menținând în același timp sănătatea părului. În plus, aceste fonduri sunt de multe ori cea mai profitabilă opțiune.
În acest articol veți găsi cele mai bune rețete de măști pentru cresterea parului la domiciliu.
Foarte des, atunci când selectarea produselor pentru colorarea părului femei observa unele numere, dar aproape nimeni nu este interesat de ceea ce este esența lor. Descifrarea vopsele de păr aici.