rugăciune pentru copii înainte de culcare, după și înainte de luarea din alimente atunci când este administrat de formare greu,

Rugăciunea pentru noapte pentru copil

Rugăciuni pentru copii

Rugăciunea unui copil are un loc special în viața creștină ortodoxă. Pentru un copil cu Dumnezeu întâlnire a fost eficace trebuie neapărat exemplul părinților. Că ei sunt egale cu copii mici, care văd mama și tata ruga, la biserică, să ia comuniune. Copilul trebuie să realizeze treptat că, după o rugăciune în inima ta mijlocește pace și liniște. Este inutil să forțeze copilul să se roage, spunând în același timp, că Dumnezeu vede și dacă nu va asculta, El îl va pedepsi. Iar dacă părinții se rugau și să vorbească despre Dumnezeu în mod constant, copilul va învăța de la ei. Acest lucru înseamnă că, din copilărie va prelua credința, să învețe să accepte alte persoane așa cum sunt, să le respecte și să iubească dezinteresat.Care sunt rugăciunile copiilor?

Este important să învețe un copil să se roage la o vârstă fragedă. Prin urmare, dacă vizitați un templu, ar trebui să fie sigur de a lua copilul. Pentru a explica necesitatea copil rugăciune o necesitate. Pentru a face acest lucru, în primul rând este mai bine să vorbesc cu el despre Dumnezeu. Există rugăciune foarte simplu pentru firimituri, care constau doar dintr-o singură frază.

De exemplu, poate fi această propoziție:

„Marele Doamne Atotputernice, tu chiar ma (numele copilului) dragoste.“

Importanța acestei expresii este o rugăciune pe care copilul a format treptat de părere că Domnul Dumnezeu Suprem este bun, mare și atotputernic. a lungul timpului, copilul începe să înțeleagă că Dumnezeu ne iubește și este mereu aproape de oameni. Cu Atotputernic este întotdeauna posibil să se vorbească prin rugăciune, vă puteți împărtăși experiențele dumneavoastră și să ceară nimic. Este important ca copilul începe să înțeleagă că, dacă el se va comporta în mod corect, Dumnezeu aude și înțelege întotdeauna.

Rugăciunea pentru copil să fie o bucurie. Nu ar trebui să-l forțeze să memoreze fraze ciudate, el s-ar putea cu Dumnezeu în propria lor limbă. copil adultul trebuie să fie predate la cel mai puternic și mai bine-cunoscut rugăciunea „Tatăl nostru“. Dar mai întâi trebuie să explice sensul ei, așa că a înțeles esența oricărei frază vorbite. Dar chiar dacă el este în ea interpretează rugăciunea lui, nimic înfricoșător. Principalul lucru pentru a se asigura că toate cuvintele copil blurts sincer. Obligatorie pentru copil ar trebui să fie bine și rugăciunea de dimineață.

Acesta poate fi după cum urmează:

„În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. Doamne, te rog, ai milă de mine, păcătosul. Domnul nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, rugați-vă, referindu-se la Sfânta Fecioară, mama ta și toți sfinții, ai milă de noi și de a salva. Amin.

Slavă Ție, Doamne Cel mai ridicat. Tu, Doamne al cerului, Mângâietorul, și Adevărul, ești peste tot și cere oamenilor să strige la tine, te auzi. Tu comoara sufletele oamenilor este umplut de întinarea curățit, și speranța vieții veșnice darui.

Sfinte Doamne, Dumnezeule Atotputernic, ai milă de noi. Slavă Tatălui, Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea, în vecii vecilor. Amin. "

Rugăciunea pentru noapte pentru copil

Cuvintele aceeași rugăciune poate învăța un copil să repete și la culcare.

Ceea ce este mai bine pentru rugăciunea copilului în versuri sau o melodie?

Pentru a învăța un copil să se roage recomandat să folosească melodii sau variații poetice. Nu se poate spune că este mai bine, pentru că totul depinde de preferințele de gust ale părinților și a copilului.

Îngerul păzitor va cere suntem foarte,
Că el nu a dormit în noaptea aceea,
Pentru a proteja somnul meu în pat de copil,
Pentru a dormi copil presladko dulce!
Toate noapte toți copiii sunt liniștite,
La urma urmei, protecția somnului lor sunt războinici îngerii lui Dumnezeu
Soarele se va ridica, trezește-te baieti
Un inger pazitor sta de asemenea în paturi. "

Opțiuni de cântec pentru rugăciuni pentru copii au nevoie pentru a descărca și de a asculta copilul împreună. Daca un copil are o dorinta de a cânta, atunci trebuie să-l promoveze.

Cum să învețe un copil să se roage?

Reguli specifice de formare a unui copil se roagă, și nu poate fi, pentru că fiecare copil, chiar și la o vârstă fragedă să aibă o personalitate. Mai întâi trebuie să-i explice spală cereri de rugăciune pe care le aude de pe buzele părinților.

Mai întâi cuvinte pot fi foarte simplu și după cum urmează:

„Doamne Atotputernice, salva și proteja părinții mei, bunicii, sora și fratele. Și eu, Doamne, ajută-mă să nu să se certe cu rudele mele. Iartă-mă capriciile mele. Amin. "

Cu adevărat te rogi și să învețe pe textele rugăciunile copilului trebuie începută imediat ce copilul poate în mod conștient pentru mama să repete fraza:

„Doamne, ai milă!“ Și „Slava Tie, Dumnezeule.“Trebuie să se înțeleagă faptul că sufletul copilului este curată și sinceră, astfel încât prima rugăciune lăsa întotdeauna o impresie profundă. Aceasta înseamnă că copilul va fi o persoană bună și decentă în viitor.

Rugăciunea pentru noapte pentru copil

rugăciuni pentru copii

De exemplu, în orice moment un copil poate întoarce la Domnul cu aceste cuvinte:

„Dumnezeu Atotputernic și Domnul cerului grant ca toate mamele din lume sunt mereu zambitoare, și întotdeauna a găsit Papa numai cuvinte gen. Grant, Doamne, că nimeni nu moare de foame în țară, astfel încât toate au fost în stare bună de sănătate și băuturi spirtoase bune. Amin. "

Este foarte important, cât mai curând posibil, pentru a preda un copil să se roage înainte de a merge la culcare. Revenind la Dumnezeu va calma copilul și să-l dea somn puternic și sănătos. Pentru un copil mic, puteți utiliza o rugăciune, care conține un apel la Îngerul Păzitor. Desigur, mai întâi necesar să se explice copilul, care este Îngerul Păzitor. Este necesar de a aduce copilul la ideea că, cu sprijinul forțelor superioare poate aduce multe evoluții pozitive pentru mâine.

cuvinte de rugăciune poate fi după cum urmează:

„Fac apel la tine, Îngerul Păzitor. Sunteți patronul meu și protector. Iartă-mă pentru toate lucrurile pe care le-am făcut greșit în ziua anterioară. Să presupunem că mâine nu voi răni pe nimeni, și nu am făcut nimic greșit, care ar putea nemulțumi Domnul nostru. Te rog, mi Guardian Angel, să se roage pentru mine și nu mă lăsa. Amin.

Învățați un copil să se roage o necesitate. Acest lucru va ajuta pe copii să înțeleagă și să accepte faptul că lumea este comenzile Cuvântul lui Dumnezeu. De la o vârstă fragedă copilul este conștient de faptul că există mai multe motive să se roage lui Dumnezeu. Puteți cere binecuvântarea lui Dumnezeu, ne putem întreba despre starea de sanatate a celor dragi, puteți cere ajutor în caz conceput. Dar, în orice caz, de a comunica cu Dumnezeu prin rugăciune trebuie să aducă bucurie și liniște sufletească.

Rugăciunea înainte și după consumul de alimente mănâncă

Fiecare credincios ortodox înțelege cât de importantă este rugăciunea, care ar trebui să fie pronunțată înainte de mese și după mese. Și pentru asta trebuie să învețe un copil un copil. Copiii au nevoie pentru a explica faptul că această rugăciune creștină are o semnificație mare. Credincioșii, întorcându-Dumnezeu, în acest moment, în același timp, a cerut să consacre utilizarea unui fel de mâncare, mulțumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce a dat pâine, și mă rog ca Cel Atotputernic a fost milă de ei în viitor.

Rugăciunea înainte și după consumul de alimente, care se pronunță, împreună cu toată casa lui, care are un impact enorm asupra profesorilor copilului. Copiii incep sa realizeze valoarea muncii umane, ei încep să aibă grijă de pâine și toate celelalte produse. Textul rugăciunii, care se citește înainte de masă, următoarea.

Rugăciunea pentru noapte pentru copil

Rugăciunea înainte și după consumul de produse alimentare:

„Tatăl nostru, Domnul Atotputernic, Cel Atotputernic! Tu trăiești în cer. Lăsați numele tău să fie sfânt pentru că toți vor, și domni peste tot pământul, și să poată, în toate este numai voința ta. Dă-ne astăzi pâinea noastră de zi cu zi, și să ne păcatele noastre, așa cum și noi iertăm dușmanii noștri. Nu ne lăsa păcatul, și nu să ne cedeze ispitei. Amin "

„Slavă Domnului Atotputernic, Domnul cerului, Iisus Hristos, pentru ceea ce astăzi am saturat păcătoși în țara celor vii. Să ne păcatele noastre și să dea speranța vieții veșnice în Împărăția cerurilor. Lumea ne da, salvați și să ne protejeze. Amin. "

Rugăciunea, atunci când formarea este dificil pentru

Atunci când un copil este învățat să se roage încă din copilărie, atunci, desigur, poate fi necesar să se întoarcă la Dumnezeu pentru ajutor. Și, de multe ori în acest fel, caută să elimine copiii de învățare probleme. Rugăciunea nu ar trebui să fie legată de faptul că nu va trebui să pună nici un efort pentru un studiu bun. Dar o astfel de apel rugătoare va fi de mare ajutor în cazul în care studiul din orice motiv este dat cu dificultate.

Foarte eficientă este rugăciunea către Îngerul Păzitor, care are următorul conținut:

„Sfinte Îngerul păzitor, protectorul și ajutorul meu, tu slujitor credincios al lui Dumnezeu, striga la tine în rugăciune, eu fac semnul crucii. Te implor te rog pentru mine la Domnul harului cerului, care va umple puterea sufletului meu. Ajută-mă pentru a obține înțelegere a avut putere I la învățătura dumnezeiască. Ajută-mă să înțeleg profesorii și toate cunoștințele pe care am revarsat să recunosc. Acest lucru te rog, Îngerașul meu. Amin. "

Rugăciuni pentru copii Îngerul păzitor

Rugăciunea către Îngerul Păzitor este întotdeauna foarte clar pentru copil. De la o vârstă fragedă este necesar să se obișnuiască copilul să contacteze sfatul lor ceresc cu orice ocazie.

Rugăciunea comună pentru copil matur este după cum urmează:

„Angel Hristov ma desemnat de Domnul oștirilor, ești tutorele meu, protector al sufletului și trupului meu. Iertarea cere tot ceea ce a mers prost. Imploră iertarea păcatelor și fărădelegile mele, meu păzitor Îngerul, de la Domnul cerurilor, tot controlul pe teren. În viitor, protejează-mă de înșelăciune și de eroare. Ajută-mă să fiu demn de care m-am găsit în bunătatea și mila Domnului nostru Atotputernic și Fecioara Maria și toți sfinții. Amin. "

Rugăciunea pentru noapte pentru copil

Cum de a alege un copil la o astfel de rugăciune?

1.Po numele copilului (părinți în această lume sau în botez)

Îngerul păzitor atribuit de Dumnezeu, imediat după naștere, și întotdeauna merge cu el prin viață. În lumea ortodoxă a fost făcută anterior pentru a da numele copiilor în cinstea unuia dintre sfinți, al căror nume este cel mai aproape de data nașterii unui copil în calendarul bisericesc. Dar Îngerul Păzitor, al cărui nume se potrivește cu numele sfântului al tradiției ortodoxe de data nașterii a fost administrată în a opta zi după naștere și relația cu numele omului nu are.

Este important de știut sfântul tău patron sfânt, pentru a se referi la un inger pazitor in fiecare zi. Acesta este motivul pentru care părinții trebuie să-i familiarizeze copilul cu protectorul său ceresc și să explice ce rol joacă el în viața lui.

2. Până la data nașterii sale

Se citește după cum urmează:

„Îngerul păzitor al nașterii mele. Eu întreb binecuvântările pe care le au. Te implor să mă schimb de la durere și tristețe. Apără-mă de vrăjmașii mei și dușmanii calomnie și calomnia un rău, din viata in pericol a bolii, de teamă în întunericul ignoranței de fiară și oribil. Salvați-mă de ispitele diavolului, de mânia lui Dumnezeu pentru toți sclavul meu și păcatele necunoscute, alege în afară de om, frigul și lipsa de înțelegere din zilele întunecate și de foame. Salvați-mă și de a salva. Și când va veni ultima dată meu, meu Guardian Angel, ori ești cu mine și mă susțină. Oprire la cap și alină grija mea și să dea speranță pentru vocația mea în Împărăția lui Dumnezeu. Amin. "

Ajuta Mage puternic fără plată în avans!

rezultate garantate.
Timp scurt.

Omens, divinație, protecție!