semnale de tranzacționare

Utilizarea analizei tehnice în activitățile zilnice ale unui comerciant - o condiție necesară încheierii cu succes a tranzacțiilor la bursă. Mai mult decât atât, valabilitatea acestui postulat este independent de activul la care se face lucrarea. Analiza tehnică, pentru toate produsele, perechi valutare, acțiuni și indici.De ce semnale de tranzactionare?

Cea mai mare provocare pe care apare atunci când jocul pieței de valori, pentru a prezice corect evoluția pieței, pentru a defini viitorul cotației de mărfuri. A fost un moment în care comerciantul să analizeze numai aspectul graficelor de modificări de preț și să aplice metodele vechi de curbe de formă de cercetare - canale, steaguri si triunghiuri. Următoarea metodă a fost de a observa punctele de cotitură ale unui alt pivot punct. Astăzi, pentru a ajuta-l să vină la semnalele de tranzacționare on-line, care sunt difuzate în mod constant pe multe site-uri. Acestea pot fi găsite pe internet în liber și în versiunea plătită. Acum, semnale de tranzactionare sunt generate mai mult de 2 zeci de indicatori tehnici.

Problema principală care trebuie să respecte semnalele de tranzacționare - folosind date statistice preluate din trecut, pentru a da un semnal către comerciant a activităților sale preferate în viitorul apropiat. Ei l-au spus când să vândă sau să cumpere, și, uneori, să aștepte un moment favorabil. În centrul semnalelor sale de tranzacționare date de indicatori tehnici, folosind doar metode matematice de analiză statistică, descrie situația actuală și să încerce să sugereze posibile în viitor. Este posibil, pentru că piața este imprevizibilă și spațiile sale deschise, în plus față de statisticile există încă legi combinatorica.

Un grup de indicatori tehnici

Care este semnalele de tranzacționare
Toți indicatorii tehnici sunt împărțite în 3 grupe. Primul grup este format din indicatorii de trend, piața actuală, al doilea - este stocastic, care sunt concepute pentru a determina punctele de inversare a pieței, iar al treilea sunt indicatori care se combină pentru a determina starea de spirit a pieței, proximitatea față de jucători, numit „tauri“ și „urși“. Semnalele comerciale primite de la rețea, pe baza datelor din primele două grupuri și să dea sfaturi comerciantului, în acțiunile sale ulterioare.

Trebuie remarcat faptul că orbește cred că un singur indicator nu poate. Particularitatea lor este că unele dau semnale de tranzacționare precise în condițiile liniștite de piață, în timp ce alții, dimpotrivă, numai atunci când piața se rupe în sus sau în jos. Prin urmare, comercianții cu experiență analizează grupul de semnale, care sunt adesea opuse una alteia, și apoi să ia o decizie.

Cel mai ușor de înțeles indicator tehnic, fără îndoială, MA - afișează valoarea medie a cursului. Acesta arată prețul mediu al activului la un anumit interval de timp. Perioada de timp măsurată în zile și este selectat dintr-un număr de 5, 10, 50, 100, 200. Comparând valoarea AI din cotația curentă a activului este determinată cu precizie tendința actuală în piață. În cazul în care prețul este mai mic decât valoarea MA, tendința de scădere, în cazul în care mai mult - de creștere. MA este foarte simplu, dar are un dezavantaj semnificativ. El este foarte sensibil la piroane prețurilor anterioare și poate semnala acest lucru de două ori, introducerea de jucători pe căi greșite. Pentru prima dată, imediat după salt de preț, iar al doilea - atunci când data de salt în afara perioadei de testare.EMA - exponențial valoarea medie a cursului de schimb al indicatorului nu are acest dezavantaj. Pentru calculul acestuia se folosește o formulă matematică destul de complicată, ci ca rezultat al EMA mai multă atenție la prețurile ultimelor zile și oferă o imagine mai exactă a ceea ce se întâmplă. Odată cu creșterea de comerciant EMA trebuie să facă o achiziție, cu toamna - de a vinde.

Tehnice de indicatori MA și EMA numit medii mobile. Ușor de înțelegere a lucrării le face foarte popular, dacă nu principala sursă de semnale de tranzactionare, mai ales pentru incepatori.

Chiar și mai complexe instrumente matematice folosite la calcularea MACD - indicator al ratei medii de convergență / divergență. Ca rezultat, graficul trasat două curbe - semnal rapid solid și punctată. semnal de tranzacționare are loc la intersecția lor. În cazul în care linia de rapid trece semnalul de jos în sus, acțiunea preferată este de a cumpăra, dar în cazul în care opus - de vânzare. Chiar și procedură mai complicată de construcție arată MACD-Histogramă. Grăitor reprezintă setul de linii verticale de diferite lungimi, care sunt deasupra sau dedesubtul liniei zero. Pentru a analiza starea pieței este panta importantă a MACD-Histogramă. pentru a ridica direcție înseamnă că piața de valori „tauri“ pantă inversă mai puternică indică dominația „urșii“. Valorile maxime și minime ale vârfurilor histogramei sunt estimarea prețului maxim și minim al mărfurilor.

Aceleași calcule matematice complexe necesare ADX indicator al sistemului de trimitere. Nu numai că se referă la tendința, dar măsoară viteza și pe această bază oferă semnale cu privire la necesitatea de a urma acestei tendințe. Odată cu creșterea valorii absolute a ADX este necesar să se urmeze tendința, reducând valoarea acestuia înseamnă că tendința fizzles afară și jocul are un caracter riscant.

OstsillyatoryRoC

Oscilatoare sunt concepute pentru a determina o rotație a pieței și începerea unei alte tendințe. Una dintre cele mai simple oscilatoare considerate ROC - rata de schimbare a tendinței. Valoarea maximă a ROC înseamnă a închide prețul ajunge la partea de sus, iar cea minimă - prețul ajunge la partea de jos. Monitorizarea modificărilor în acest indicator dă un semnal pentru a schimba direcția viitoare a tendinței și prețurile în consecință.

indicator Williams

Indicatorul Williams, desemnat Wm% R, avertizează comerciantul unui posibil punct de cotitură. Valorile sale variază de la 0% la 100%. Atunci când acest indicator este aproape de 100%, indică faptul că piața este plină de bunuri atunci când cade aproape de 0% - acesta este un semnal cu privire la lipsa de bunuri de pe piață. Acest indicator semnale au o mare precizie în fluctuațiile de preț într-un coridor specific. În cazul în care piața începe o mișcare constantă în orice direcție, ele devin nesigure.

Oscilatorul Putere relativă Index (RSI)

Oscilatorul Index Forța de relativă (RSI) este proiectat pentru a măsura puterea de piață. RSI ofera un semnal de tranzactionare foarte importante - divergență. Divergența „tauri“ apare atunci când prețurile ajunge la un nou minim, dar RSI oferă un nivel scăzut mai mare decât scăderea prețului precedent. Acesta este un semnal clar pentru a cumpăra. Divergența „urșii“ se produce atunci când prețurile urca la un nou record, dar RSI este oprit la un nivel ridicat mai mică decât creșterea anterioară a prețurilor. Acesta este un semnal clar de a vinde.

La sfârșitul ...

Aceasta este doar o mică parte a indicatorilor tehnici dau semnale de tranzacționare. Cu toate acestea există Trupe CCI, ATR, Bollinger. Razele Elder, The Ichimoku nor, teoria valurilor Elliott. Din păcate, piața financiară de astăzi un corp plin de viață și imprevizibilă. Comercianții nu trebuie să cunoaștem complexitatea teoriei formării indicatorilor tehnici, deoarece este prea complicat pentru a înțelege și volumul de informații. Este important să se monitorizeze situația de pe piață și să stabilească un meci predicții derivate din semnalele de tranzacționare, să obțină astfel experiența necesară a situației. La momentul potrivit, doar un comerciant experimentat va fi capabil să găsească o similitudine între situația actuală cu trecutul, care îl va ajuta în timp pentru a lua decizia corectă. Pe scurt, pentru semnalele de tranzacționare trebuie să monitorizeze în mod constant și să stabilească în mod constant mai bine valorile lor, studierea și analizarea acestora pentru mai multe informații. Incomprehensible la urechea umană, vocea pieței poate fi înțeleasă în mod corespunzător numai după ce semnale de tranzacționare de decriptare. Aceasta este garanția succesului la bursa de valori.

  • semnale de tranzacționare
  • EMA
  • MACD
  • Index Putere relativă
  • De ce semnale de tranzacționare
  • un grup de indicatori tehnici
  • MA
  • ADX
  • RoC oscilator
  • indicator Williams