10 caractere inimitabil Roberta DAUNI

Tunsoare ca Roberta DAUNI

Roberta DAUNI - junior este numit acum favorit la Hollywood si unul dintre actorii cei mai straluciti ai timpului nostru. În viața acestui om a avut o mulțime de momente dificile și de eroare, dar cred că a fost soarta lui dificil sa transformat în Robert Diferentierea actor care sub forța de a face un tot fermecător și ironică a caracterului său - de la super-erou la hoț și bețiv.Astăzi, pe steaua ziua de naștere, AdMe.ru amintește lucrările sale cele mai memorabile.

A pierdut sufletul. "Mai mică decât zero" (1987)

Tunsoare ca Roberta DAUNI

Una dintre primele lucrări majore Downey dezvăluie talentul viitoarei stele. A devenit un actor aproape rolul profetic al tinerilor băieți, în care destinul are un loc pentru heroină. Robert însuși este, de asemenea, se confruntă cu medicamente, dar, din fericire, sa dovedit a fi mai puternic decât ei.

«Inima Suflete»

Tunsoare ca Roberta DAUNI

Tunsoare ca Roberta DAUNI

Filmul biografia marelui Charlie Chaplin, care se va potrivi în calendarul dvs. din întreaga istorie a vieții actorului, arătându-i nu numai profesioniști, dar, de asemenea, un om obișnuit cu slăbiciunile și viciile sale. Downey face cu rolul perfect, arătând Chaplin la adolescent șomer la un bătrân care primește „Oscar“ pentru contribuția sa la cinematografia mondială.

Fiica lui Chaplin, de asemenea, a participat în film, a declarat că Robert a jucat ca și în cazul în care spiritul Charlie insufle în el în timpul filmării.

«Kiss Kiss Bang Bang»

Tunsoare ca Roberta DAUNI

Comedie Crimă cu un anumit simț al umorului și un duet strălucit Downey Jr. și Vela Kilmer. Robert erou - Harry hoț care scape accidental de goana după un jaf, trece audiția și a mers la Hollywood, în cazul în care el cade într-o poveste de detectiv.


Lumea cinematografiei și realitate, moartea și umor - toate amestecate în acest film este cel mai bun.

Tunsoare ca Roberta DAUNI

Filmul satira la Hollywood și întreaga industrie de film, în care a jucat Downey poluchoknutogo stele de sex masculin, care este pregătit pentru rolul de culoare schimbare sergent. Această lucrare a câștigat o nominalizare pentru Robert „Oscar“ pentru sprijinirea actriță, dar în acel an ea a mers post-mortem la hitu Ledzheru pentru rolul lui Joker din „The Dark Knight“.

Tunsoare ca Roberta DAUNI

Tunsoare ca Roberta DAUNI

comedie letala, care Downey a jucat un duet cu Zach Galifianakis.
Aici Robert erou - Peter - deși un pic nervos, dar pozitiv nicăieri: un om de familie, un muncitor, fără obiceiuri proaste, hastens soției sale dând naștere la celălalt capăt al țării. Dar soarta îl aduce pentru a suspecta un actor excentric care călătorește la Hollywood și de a se întâlni cu aceste tipuri de duce cu ușurință la probleme.

«Sherlock Holmes», «Sherlock Holmes: Jocul umbrelor»

Tunsoare ca Roberta DAUNI

Robert Sherlock este diferit de imagini anterioare de detectiv genial - el a fost cu totul excentric, modern, brutal, acest lucru nu este un gentleman low-cheie engleză din paginile Conan Doyle sau prin Livanov, un nou Sherlock - crearea Downey și Gaya Richi. Rolul Holmes a adus actorul „Globul de Aur“.

Tunsoare ca Roberta DAUNI

Filmul este despre dificultățile relațiilor de familie, despre raliurilor înainte de dezastru, o revenire la elementele de bază. Robert joacă un avocat lipsit de scrupule de succes care locuiește în oraș. Fiul unui judecător al unui oraș mic, el decide să se ridice în picioare pentru tatăl său bolnav, care este suspectat de crimă și orice altceva care a fost timp de mulți ani, el nu vrea să-l vadă.

«Iron Man», «Avengers»

Tunsoare ca Roberta DAUNI

Un rol funest în cariera lui Robert Downey mladshego.Toni Stark - inventatorul omului bogat, aventurier. Supererou, care și-a făcut el însuși. Filme despre Iron Man așteaptă cu nerăbdare, ei undersold recordurile de box office, iar Downey admite că iubește acest rol și cu bucurie ar fi împușcat unul câte unul în „Sherlock“ și „Iron Man“, cât mai mult posibil.

  • Tunsoare ca Roberta DAUNI