Sfaturi practice cu privire la modul de a scăpa de mirosul de igrasie

Acțiuni admin Se încarcă ...

Mirosul de umiditate in casa, uneori, poate pune doar pe stăpânii lui. Haine în dulap și scaun moale favorit devine umed. Mai mult decât atât, fețe de pernă și lenjerie de pat - cum ar fi trenul, întotdeauna crud. În astfel de situații, ridică brusc întrebarea, cum să scape de mirosul de igrasie? Pentru a da un răspuns, este necesar să se înțeleagă de ce casa devine umed.La primul etaj al motivul pentru care acest lucru este obtinerea, subsoluri vechi, situandu-se întotdeauna în cazul în care conductele de apă și de încălzire sunt fie nu sa schimbat de la construcția casei, sau nimeni nu poate aminti când a fost. După vapori dală pătrunde în apartament, și acolo, sub forma de condens este depus pe pereți, ferestre, mobilier, etc.

Ultimul etaj este, de asemenea, destul de des se află la risc: livnevki înfundate sau acoperișuri neetanșe duce la faptul că ploaia sau zăpada nu se scurge pe canale colectoare și direct în apartamente rezidențiale.Uneori, în case panou mărunțire rosturile dintre plăci. Orice ploaie cu vântul poartă cu ea o carcasă urât umed.

Unii vecini de la etajele superioare ca să aranjeze pentru cei care trăiesc sub scenariul de inundații. În același timp umiditate recrutat nu numai pereți, ci de asemenea, mobilier, covoare și articole. În vara totul este uscat, puteți publica rapid, dar în frig, după astfel de cazuri, momente foarte neplăcute pot începe în apartament.

ventilație slabă în casă, de asemenea, contribuie la umiditate.

A scăpa de umezeala miros

Cum să se ocupe de umiditate

Cum să scapi de mirosul de igrasie? Este o chestiune de interes pentru proprietarii de case și apartamente, unde a stabilit o „boală“. Într-adevăr, cu excepția disconfortul extern, aplica, de asemenea prejudicii enorme pentru sănătatea umană (răceli frecvente, riscul de bronșită cronică, astm, boli ale articulațiilor, etc.). Să se confruntă în ordine.