Articolul cum de a proteja cainele de la căpușe

Orice câine îi place să se scufunde în ierburi, plop jos într-o grămadă de frunze sau se află pe teren, parte prin substituirea soarelui. Dar, de la începutul primăverii până toamna târziu înghețurile plimbari natura sunt pline de pericole - probabilitatea căpușelor mușcătoare.Atunci când căpușe sunt periculoase pentru câini

Care este căpușa este atât de periculos și cum să vă protejați de la ea?

Să luăm în considerare câteva puncte importante să fie conștienți de orice sobakovladeltsu:

  1. Căpușele - este un parazit universal, care poate transmite mai multe virusuri imediat.

Acestea includ boala Lyme, ehrlichiosis, gemobartonellez și, desigur, cele mai periculoase și mai frecvente - câini piroplasmozei. După infecție, dacă tratamentul este amânată pentru cel puțin câteva zile de la piroplasmozei a ucis 90% dintre animalele noastre iubite.

  1. La detectarea unui tick pe un câine, în orice caz, nu-l îndepărtați cu mâinile goale.

Asigurați-vă că purtați mănuși! În caz contrar zdrobi capusa, executați riscul de a se contracta.

  1. Tot sezonul cald, proteja sredstavami câine protivokleschevye.

Amintiți-vă că asigurarea absolută nu poate da nici una dintre cele mai moderne și de înaltă calitate instrument, motivul pentru care acesta - rezistența individuală la medicament. Prin urmare, cel mai bine este de a utiliza un set de măsuri de protecție. De exemplu, utilizați atât picătură și gulerul acaricidal.Verificați animalele de companie după o plimbare, observa calendarul de tratamente, și nu uitați să consulte un medic veterinar orice metodă de protecție este cel mai potrivit pentru cainele tau.

Atunci când căpușe sunt periculoase pentru câini

metode de securitate

Există mai multe opțiuni pentru a proteja animalele de companie.

Picături pe greabăn - un favorit de mulți protecție împotriva sobakovladeltsami metoda căpușelor. Este foarte simplu si bine protejat de riscuri bites.

Picături sunt absorbite în sânge și eliminat din corp după data de expirare. Ei bine stabilit Frontline marca, Rostopasca, Baruri, Bayer avocat.

guler acțiune acaricidă se bazează, de asemenea, pe activitatea medicamentelor antiparazitari care impregnate material de guler. Substanță activă repels dăunătorilor miros și, parțial, pătrunde în sânge.

Spray-urile lung recunoașterea meritată printre vânători, pentru că acestea vă permit să trateze toți câinii corpului. Și este foarte important pentru munca pe termen lung în pădure sau în domeniu.

Utilizarea spray-este destul de simplu - doar spray pe blana bun pentru animale de companie.

Acesta este un mijloc foarte convenabil pentru înot, singura negativ - slaba protecție. Acțiunea se aplică numai câteva zile.

Aceasta este o metodă fizică de protecție, este dificil de a obține o salopeta acarian, dar site-urile neprotejate ale corpului trebuie să fie prelucrate mijloace suplimentare.

Cea mai modernă metodă de inovare, doar recent încercat experții câini și medicii veterinari.

După înghițirea tabletelor ingredientul activ este o lungă perioadă de timp în plasma sanguină, protejează animalul de toate „reptile târâtoare.“ comprimate Acum, utilizate Bravekto austriece și franceze linia frontului.

Vaccinarea împotriva piroplasmozei nu protejează de la o mușcătură de căpușă, dar nu numai că ajută câinii să rămână în viață în caz de infecție, dar, de asemenea, pentru a transfera boala mult mai ușor.

Acarienii - dușmani reale pentru noi și animalele noastre, nu uitați să vă plimbați cu privire la manipularea distractiv de periculoase paraziți!