comunitatea de mere rus

PS. În timp ce conectat la un vechi de 5 ani TP-LINK totul funcționează impecabil.

Buna ziua!
Vena a fost Time Capsule treia generație. Până când am decis să-l înlocuiască cu o unitate de 1TB la 2TB disc (Seagate 2Tb Sv35). totul a fost bine timp de șase luni. Și apoi au început problemele. Capsula este oprită în fiecare zi. Uneori dispare doar de a conduce, dar, cel mai adesea, capsula este dezactivată în întregime. Venuto ajută la resetarea nutriție de viață (deconectați puterea -> pune înapoi) și câteva ore, puteți lucra în continuare! Cu toate că, în ultimele zile, iar această repornire nu este întotdeauna reînvie imediat o bucată de metal. Cred că problema este cu discul. Tolley supraîncălzește, pâsle pentru acoperișuri moare pur și simplu, este mic cu încetul. În acest sens, două întrebări:1. Cum să fuzioneze toate conținutul unei capsule? Vreau să spun că instabilitatea lucrării capsulei nu în mod normal, toate copiate (o mulțime de date. Procedura este de o oră). Fie că este posibil să se conecteze unitatea din capsulă recuperată extern conectat la Maca (sau windsurfing, care, în cazul meu chiar de preferat). USB-alergători de ajutor?

2. În cazul în care același lucru va fi întrebarea cu privire la achiziționarea unui nou unitate. atunci ce va fi în continuare o lucrare stabil? Internet de lectură a dat seama că Apple a seeychas pus în capsule WD Green. Este necesar să-l pună, sau să cumpere, de exemplu, o serie de violet.

Alo a existat o problemă pe un Mac. Acum, mulți vor râde :-) cumparat recent capsula timp de aeroport, cu două tera.vse înființat și a decis să desparți unitatea prin separarea 500giga pentru backup. Este aproape rupt și acolo, și suicid roșu Shaggy a sărit la Claudia și presat cu succes pentru a scoate discul * * și a eliminat parazit. N-am făcut pe disc de utilitate nu a putut să-l vadă. Pot să-l folosesc. Feeder disponibile. dar nu pot să-l rupe. Am rebooted totul formatat Ard în beneficiul era gol. dar ea nu a putut să-l vadă. ajuta să nu devină un blănar. și apoi eu l îneca :-)

Pe SSD de 512 GB nu este suficient spațiu (unde merg eu nu voi ști, deși doar 100 GB ia Win 7 prin Parallels), filme poudalyal totul, dar problema nu este rezolvată, deci cred că pentru a schimba la 1 TB.
Acolo AirPort Time Capsule. Fie că este posibil să se efectueze prin ea și cum să vă proteja de pierderea de date?
Anterior, de mai multe ori a schimbat HDD-ul pentru PC-ul, făcându-l prin Acronis True Image, totul a fost bine și fără probleme. Deci, cred că ce să fac în acest timp, este posibil pentru a gestiona instrumentele disponibile pe un Mac sau de a folosi modul de modă veche, prin Acronis?Îmi cer scuze dacă întrebarea mea pare de prost - foarte mult nu doresc să-și piardă un sistem personalizat.

Apropo: are sens să cumpere RAM sau lăsați-l să fie așa cum este?

Și un alt lucru: este posibil să se facă o copie a HDD Mac mini și restaura-l la SSD. Va această lucrare după restaurare. Și Mac mini viteza pentru a HDD-ul este foarte lent.

Vă mulțumim anticipat pentru informațiile utile!

Confruntați cu problema, Google, dar un răspuns clar nu este găsit.

Există TimeCapsule 5 generații, modelul A1470.

Acesta funcționează impecabil. Shell Temperatura 36-37 ° C. (L-am luat termometru))

A fost o scurtă pană de curent, este posibil val de putere. (Tele oprit și pornit).

După pornire, totul funcționează normal, dar LED-ul clipește galben. Statutul de „posibil dispozitiv supraîncălzit“. Zaignorit nu funcționează, dar funcționează bine.

După o resetare software-ului (țineți apăsat butonul de resetare timp de 1 secundă). Totul a fost normal ca înainte.

Alimentatorul este acoperit?

Problema atunci când configurați router-ul din Premier League Time Capsule.

Totul a fost OK, din cauza presupusei 30mbit, a dat 30mbit. Ieri, Internetul a scăzut la 1Mbit, apoi a crescut la 7. La conectarea directă (cablu în calculator), Internetul dă acum toate 30mbit.

Prin conectarea căderile de capsulă inet. Internetul este doar atunci când capsula este configurată pentru DHCP și NAT. Dar apoi ea se plânge de o „dublă NAT“. Dacă pui ignora-l, atunci situația se îmbunătățește și crește viteza la 20-25mbit. Dar este niște cârje. Poate cineva știe cum să configurați corect acest router. Înlocuirea router-ul nu este considerat.

Bună ziua. Acolo Time Capsule, este montat mai multe maci. Un mac nu mai este nevoie pentru a copia, ci o copie a acestuia nu poate șterge - procesul se blochează prostește. Am încercat și prin vizor și rm-R prin intermediul terminalului. A încercat să schimbe extensia pe de altă parte - nu ajută. Maruntiti după toate încercările de a schimba ceva, pentru că copie nu mai este deschisă

Pe baza celor de mai sus, întrebările:

1. Este disc citește opri viteza de pe Time Capsule pentru a juca mare M4V 1080p (12-18Gb) pentru Apple TV prin LAN?

2. În cazul în care nu există internet, întreaga colecție nu va funcționa?

Sunt folosind jumătate de capsulă ca NAS. Umplut la o grămadă de filme, am pus prizonierul pe ATV-ul și este nespus de mult.
Dar asta e problema: serverul PLEX se află pe MacBook, atunci când conectați o capsulă a timpului, numele ei a fost AirPort Disk-20.

Ce este capsula timpului

Totul a fost perfect, până într-o zi, a decis să schimbe numele pe AirPort Disk-12

și biblioteca mea acum arata ca acest lucru:
Ce este capsula timpului

Acest lucru a fost repetat în trecut.

Cum sa faci numele discului nu sa schimbat?

ru_mac Rusă Apple Comunitate