casă mică pentru o pisica cu mâinile sale instrucțiuni pas cu pas

Cum de a construi o casa pentru pisica

Acesta va fi în curând un an de când a apărut pisica mea mama, și am decis să-i facă un cadou pentru casa pisica cu propriile lor mâini. Firește, primul lucru pe care m-am dus on-line și a aflat cum să facă o casa pentru pisica, dar în procesul de fabricare a unui penthouse de lux pentru pisici a făcut case fericite mamei mele a doi prieteni - case sa dovedit frumos, dar pasiunile noastre norocoase aceste modele pur și simplu nu ar supraviețui.Ce este

De ce și cum să faci o casa pentru pisica cu propriile sale mâini? Voi da instrucțiunile de mai jos, dar acum doar explica ce pisica are nevoie de propria sa casă. În primul rând, trebuie să înțelegem un pic - poate fi o casă de bancă și de joc. Ce anume ai nevoie de pisica ta? Poate ști despre asta până ce faci.

Dacă doriți, puteți profita din plin de structura combinat, care va fi una sau două paturi, o zonă de joacă, birou și alte obiecte cu care pisica va fi fericit să joace. Dacă ați luat recent un pisoi, nu o casă self-made, cu loc de creștere ar trebui să facă - cel mai bine este de a face un design simplu, care va proteja pisicuta de traume psihologice și frica.

casă bună Cat cu mâinile pentru a face o varietate de moduri - citeste mai multe instrucțiuni, du-te la articolul nostru exact ceea ce faci pentru o casa pisica cu propriile lor mâini și să înceapă.

Instrucțiuni pentru producerea

Dacă doriți să faceți rapid și ușor o casă mică pentru o pisica cu mâinile ghid pas cu pas vă va ajuta. Deci, ce avem nevoie?


recomandări generale

În primul rând să decidă, materialele. Mulți oameni cred că casa pentru o pisica cu mâinile luate face numai cei care sunt lacomi de bani pentru produsele finite. De fapt, acest lucru nu este adevărat. De ce oamenii doresc să facă o casă de casă?
 1. Întrebarea economiei, desigur, nu este ultima în materie de case pisică rukodelnyh. Cât de mult este o casa buna pentru o pisică? Aproximativ 12-20000 de ruble. Suma destul de mare, și nu toate își poate permite. Desigur, există produse ieftine în vânzare, în mare parte realizate de meșteri chinezi. Dar cele mai multe dintre proprietarii nu doresc să riște sănătatea animalului tau.
 • Problema design-ul original. Unii oameni doresc să aibă o piesă unică de interior acasă, alte dimensiuni importante ale casei pentru pisica, ar fi de dorit să se facă de-al treilea palat mai sigur și mai puternic pentru animal.
 • Dragostea pentru gherghef - un motiv de mare pentru a face ceva pentru animalele de companie. Am atât de rar, fericit să lucreze cu mâinile lui, că unii cauta in mod specific pentru o scuză, și conferă beneficii iubit Murka - nu cel mai rău locuri de muncă (pentru că altfel puteți obține în sus și lebede ale pneurilor).

 • O altă opțiune a modului de a face o casa pentru pisica:

  sfaturi utile

  Dacă la îndoială abilitățile lor, atunci ar trebui să încercați mai întâi să facă o casă foarte mică din carton, pentru a evalua gradul de utilizare și stabilitatea construcției. Desigur, puteți pur și simplu lipici miniatura - nu neapărat face moale și frumos.

  Asigurați-vă că pentru a alege o locație pentru viitorul de locuințe pufos. Este posibil să trebuiască să revizuiască unele de design și de a adapta modelul pentru ei înșiși - după cum știți, închideți apartamentul sunt destul de comune.

  Încercați să nu folosească elemente mici, care se poate rupe o pisică sau de roade. Fiica mea pare să fie că casa pisica ar arăta mai bine dacă a fost decorat cu margele si nasturi, dar, din păcate, pisica mea mama nu diferă un mare spirit.

  Ce materiale pot fi folosite

  o varietate de materiale pot fi utilizate în procesul de fabricație. Am descrie toate elementele produsului și să vă spun ce materiale pe care le puteți face aceste detalii.

  zona de dormit
  Ar trebui să existe un cadru rigid cu un acoperiș (dacă faceți o casă) sau nu (dacă este mai deschisă sau parțial lezhanochka deschis) și un pat moale. pot fi utilizate pentru fabricarea cadrului:
  • copac;
  • carton;
  • din plastic;
  • tub de metal ușor;
  • placaj și plăci aglomerate;
  • textile.
  Pat este cusut din țesături și umplut cu material imprimat:
  • spumă;
  • sintepon;
  • paiele;
  • polistiren expandat sau alte pelete speciale.
  gheare Ascuțitoare realizate din plăci și bobine - pot fi utilizate cabluri sintetice și naturale sau iută de cânepă.

  din carton

  Cea mai simplă versiune a unei case care vine în minte este absolut toți proprietarii acestor animale - o casa pentru pisica din carton. Dacă aveți o pisică, știi cum le place tot felul de pungi și cutii. Orice material de ambalare - jucărie lor preferat, mulți oameni fac o casa de carton pentru pisica din acest motiv.

  A se vedea cum se asamblează o casă la doar o jumătate de oră.

  Pro:
  • Este ușor și rapid;
  • costuri mai mici;
  • se poate ocupa chiar și un copil;
  • cum ar fi animalele.

  contra:
  • Acesta se deteriorează rapid;
  • Ea nu arata foarte prezentabil.
  În unele cazuri, aceste dezavantaje pot fi ignorate? Da, casa istrepyvaetsya destul de repede, dar, în același timp, nu costa practic nimic - se poate face din nou în orice moment.

  Aspectul unpresentable poate fi o provocare pentru o persoană care este prea sensibil casa lui. De exemplu, mama mea alege textile, luând cu el doar din bucăți acasă tapiserie de mobilier - armonie de culoare, în caz contrar fetele de masa si servetele va arata vulgar. În mod firesc, casa de carton ea nu ar fi plăcut, dar am fost interesat de a face aceasta, și se potrivesc perfect în atelierul de creație al meu prieten apropiat.

  De la tuburi de ziar

  A se vedea modul în care puteți face o casa pentru pisica din tuburi de ziar. Sincer, nu am încercat să facă o casă cu propriile sale mâini, dar eu știu că tubul de ziar sunt adesea folosite pentru a simula paie. De asemenea, observ că casa tuburilor de ziar arată drăguț, în același timp, de încredere. Canapea într-o casă este mai bine pentru a face o destul de ridicat, spuma.

  Aceste informații (tuburi de ziar de pregătire), pur si simplu s-ar putea veni la îndemână:
  casa moale

  Desigur, puteți face o casa pentru pisica cu propriile sale mâini. desene de copiere, fac modele și coase casa pisica.

  Cum de a construi o casa pentru pisica


  Cea mai interesantă casa incrucisata pe care l-am văzut, a fost făcută sub forma unui mic cort - utilizat în construcția sa a arcului la cadru, care a fost întins tesatura. Ca „arhitect“, ca o schela a făcut sârmă puternic, iar țesutul a fost luat de la vechiul tricou - bumbac destul de durabil, care a fost un păcat să arunce departe din cauza mâneci zdrențuit.

  De asemenea, există instrucțiuni cum să faci o casa pentru pisica de la tricouri si umerase dezmembrate - este folosit doar ca un schelet.


  Puteți face casa de tricouri și mai mult mod simplu - Ia-o cutie de convenabil, scoateți capacul de capăt, și trageți cămașa pe casa, astfel încât gâtul a coincis cu peretele de capăt lipsă. Ia-o casă cu o intrare circulară. Mai degrabă confortabil și în același timp simplu.

  Îngrijorat că nu coase frumos casa și ordonată? Am fost prea frică, dar apoi a găsit o modalitate buna. Casa tesatura cusatura și toate cusăturile ascunde dungi faux blana. Modelul de circuit poate fi orice dungi de blană face casa ordonat.

  Apropo, nu uita - dacă am coase casa de mână, este foarte important să se verifice că toate acele și pinii au fost în cutii și nu a pierdut într-o cârpă moale, în caz contrar, pisica va fi rănit.

  Cum de a construi o casa pentru pisica

  combinând construcții

  Ce se întâmplă dacă nu casă pentru o pisica cu propriile sale mâini, și un complex de jocuri de noroc imens? Mai multe etaje, o zonă de dormit, joaca un rol, tranziții și hamace. Sună grozav, dar pentru a face o astfel de casa pisica, cu propriile lor mâini este destul de dificil - Te sfătuiesc să-l ducă pe cei care în viața lor construit vreodată orice mobilier (chiar și un scaun de la școală la angajarea forței de muncă).

  Ca rezultat, am făcut mama mea este o casă, și montat un bej blană faux pufos - sa dovedit nu mai rău decât magazin, dar a trebuit să ceară ajutor de la prieteni, ea ar fi, nu am face față volumului de muncă. Uită-te la clasa de master, în care am făcut casa lui Cat cu propriile sale mâini.


  Cu toate acestea, există un astfel de complex variante de joc:

  Cum de a construi o casa pentru pisica

  Cum de a construi o casa pentru pisica

  Do zgârierea sau nu

  Cum se zgârierea posturi pentru casa pisica cu propriile lor mâini? Pisicile place să ascuți ghearele lor, în cazul în care nu lovirea, de aceea este important să le ofere un loc potrivit pentru acest lucru - astfel încât animalul nu va strica mobila prețios, și în același timp, nu rănit. ghem de frânghie necesară și de bord robust sau tub rotund pentru fabricarea zgârierea posturi (puteți lua conductele din plastic pentru canalizare (naturale, curat și pur și simplu din magazin).

  A se vedea modul în care pisica ta ascutit ghearele sale, și veți înțelege ce fel de structura de care are nevoie, pe verticală și pe orizontală, apoi se fixează viitorul zgârierea postul în poziție și înfășurați coarda. Te sfătuiesc să ia o frânghie de viață, se pare estetic plăcut chiar vâlvoi.


  O versiune mai mică cu frânghie de nylon, vopsite în culori strălucitoare:

  Rezumând

  Încercați să facă case pentru pisici, cu mâinile lor din cutiile sau tesatura - acesta este modul de a construi o casa pentru pisica din materiale de fier vechi, chiar și un copil va înțelege.

  Asigurați-vă că să acorde o atenție la ceea ce casa pisica nu ar trebui să aibă mirosuri neplăcute ascuțite.

  Dacă faci o casă moale pentru pisica, utilizați buklirovannuyu tesatura pentru decorare, în orice caz, nu gunoi - pisica se va agăța și furios.

  Nu uita, facem case pisica, asa ca a fost confortabil și bine. Daca pisica ta va fi inconfortabil in casa ta a făcut, încercați să găsiți cauza - este puțin probabil ca animalul va pur și simplu capricios.

  Cum este staționar posturi zgârierea pentru pisici cu propriile lor mâini? O mică bucată de țeavă înfășurată frânghie iută și este plasată pe suport, tubul este plasat într-un sac de nisip (pentru stabilitate).

  Încercați să construiască o pisica cu mâinile casa moale, cu un acoperiș - care este de instrucțiuni.


  Cum sa faci o casa pentru pisici în două minute? Trageți T-shirt pe cutie și să emită un podstilochku moale.

  Ar fi de dorit să se facă o casă elegantă, cu zgârierea posturi? Instalați-l în locul acoperișului - se pare fermecător, și la fel ca pisicile.

  Îți place? Spune-i unui prieten: