Cât de repede se clătește părul cu henna 9 cele mai bune moduri

Popularitatea Henna provine din atitudinea atentă față de bucle. Culoarea devine luminos saturate, iar structura nu este deteriorat. În plus, vopsea naturalețea face parul mai puternic si mai stralucitor. Dacă, din anumite motive, există necesitatea de a elimina vopseaua de par, va trebui să recurgă la metode speciale.recomandări generale

În cazul în care, după îndepărtarea prin spălare a vopselei îți dai seama că culoarea nu va convine, trebuie să reacționeze rapid. Spălați imediat părul cu șampon de mai multe ori (2-4). Cu spuma va lua o anumită cantitate de henna.

Henna este cel mai bine spălate off în primele 2 săptămâni, imediat după aplicare. De-a lungul timpului, vopseaua este foarte puternic mănâncă în păr și devine aproape o parte integrantă a acesteia. Pentru a obține rezultate după un tratament nu va fi posibil, clătiți cât mai repede parul cu henna este destul de dificilă din cauza durabilității sale.

Pe fire colorate trebuie să lucreze cu măști, care permit maxim pentru a trage vopseaua de pe par. Nu vă așteptați pentru a finaliza henna eliminare. Cel mai probabil va fi dezactivat numai culoarea roșie și de a face parul mai sensibile la colorarea ulterioară. Rezultatul Viteza va depinde de caracteristicile de tip, de culoare sursă și de păr, precum și calitatea vopselei.

Cum să se spele henna

După câțiva pași, puteți începe fire revopsite. Alege nuanțe numai întunecate. Din păcate, prima colorația poate obține inegale. Ar fi mai bine pentru a vedea un specialist, care va selecta culoarea corectă și țineți procedura de colorare în conformitate cu normele.

Important! Încercările de a vopsi parul fara clatire henna poate duce la consecințe nedorite. coloranți henna ce reacționează cu o reacție chimică dă uneori imprevizibile ca portocaliu sau nuanțe verzui.

Rețete măști eficiente

 1. Rapid spălate henna parul folosind ulei de măsline. ulei cald este distribuit pe întreaga lungime a părului, acoperă capetele cu folie de plastic si un prosop, de așteptare pentru 2:00. Masca spălați cu șampon etichetat „pentru păr gras.“
 2. alcool mânerelor încuietori (70%). După 5 minute, am complot mineral, ulei vegetal sau de construcții de ștergere. cap Kuta în folie și un prosop. suplimentară de căldură pot fi create folosind un uscător de păr cald. După 30 minute, se spală off sampon masca. Alcoolul se va deschide cântarul prin păr și trageți henna de ulei. O alternativă la alcoolul acționează ca apa fierbinte.
 3. Masca Smantana ajuta inabusi reddishnesses oră. Pentru a utiliza o mască de smântână.
 4. Se spala cu henna parul complet? Din păcate, nu. Dar toată asistența posibilă în această privință are alcalin - sau, mai degrabă, săpun de rufe. Înseamnă puterea cântarului maxime dezvăluie bucle. După șamponare săpun, provoacă orice mască de ulei. În termen de o lună de la astfel de proceduri pot fi numărate pe sigură re-pătarea.
 5. Iaurtul se amestecă (1 cană) și drojdie (40 g), determină amestecul în șuvițe, prin smyvaem 2 oră. Efectuăm procedura în fiecare zi pentru a obține rezultatul.
 6. Scapă de un procent mare de vopsea va ajuta la soluția de oțet. În bazinul de apă va avea nevoie de 3 linguri oțet. La doar 10 minute de expunere la o astfel de soluție ar fi de ajuns pentru a luat henna. Pentru a evita bucle uscate sigur pentru a finaliza procedura de aplicare a balsamului.
 7. În cazul în care umbra de rosu pe care nu le place, încercați să schimbați culoarea măștii de cafea. Se amestecă cafea (4 linguri) si henna (2 linguri), aplicat pe par. Culoarea devine mai inchisa si nobil.
 8. Dacă vom reuși să obține tinctura de alcool de piper roșu, apoi se pune mijloace în șuvițe. După 20 minute se spală părul cu șampon. Această metodă este eficientă numai imediat după aplicare.
 9. Argilă cosmetică are proprietăți de absorbție, ceea ce face util în lupta cu henna. Se prepară o mască de consistență smântână din lut alb sau albastru și iaurt. Masca se menține timp de 2 ore. Este important să se asigure un cap cald. Se spală părul cu șampon și asigurați-vă că pentru a utiliza balsam și alte emolienți.


Și puteți utiliza o spălare specială pentru păr:

producătorii Henna avertizează cu privire la imposibilitatea de a elimina firele de vopsea. Cu toate acestea, o serie de proceduri ajută la inabusi culorii și a scăpa de colorant. Fii atent, astfel încât, după spălarea vopseaua nu are mult timp pentru a repara firele deteriorate de diferite mijloace. Pentru a evita efectele nedorite, consultați un coafor competent.

A se vedea, de asemenea:

 • Cum să se spele henna
  sampon Nizoral: cel mai bun remediu pentru matreata si lipsindu
 • Cum să se spele henna
  Șampon Iris: culori luminoase
 • Cum să se spele henna
  Dispozitiv darsonval - opri căderea părului
 • Cum să se spele henna
  crema de par rezistent la Loreal Excelenta Creme

Cine a spus ca nu se poate pierde in greutate fara efort?

Vrei să-și piardă câteva kilograme în plus până la vară? Dacă da, atunci nu stii ce prima mana:

 • Din păcate se vede în oglindă;
 • o lipsă tot mai mare de încredere în ei înșiși și frumusețea lor;
 • experimentare constantă cu diferite diete si conformitate.

Acum răspunde la întrebarea: ți se potrivește? Este greutatea in plus poate fi tolerată? Din fericire, există un remediu testat timp, care a ajutat mii de femei din intreaga lume pentru a arde de grăsime, fără nici un efort!

Citește mai mult cum să-l aplice.