Comentarii la subiect 1

Cât de frumos depune fructe și fructe de pădure?

Fructe si fructe de padure - este, fără îndoială, cel mai bun din deserturi. Ele sunt gustoase si extrem de util. Ele sunt răcoritoare după un prânz consistent sau cină. Și fructe și boabe sunt foarte frumoase - ele sunt implicate în mod activ cu decorarea diferitelor deserturi, gustări și chiar mese calde. Dar, în sine, aceste daruri ale naturii, răspândite pe vasele sunt în măsură să devină decor principal este nu numai de zi cu zi, dar masa festivă. Cu toate acestea, nu există nici o limită la perfecțiune: chiar și fructe și fructe de pădure pot fi prezentate astfel încât să facă masa chiar mai frumos. Noi oferim mai multe variante ale ofertei inițiale de fructe la masa de vacanță.Cum de a depune un fruct frumos?
1. aprovizionare „subiect“
O astfel de metodă de livrare de deserturi de fructe se vor bucura în special copiilor. Dacă aveți de gând să servească fructe și boabe pentru masa copiilor - să ia una dintre aceste idei la bord. Poate că aceste probe inspira pentru a crea propriul dvs. „pictură“ sau „ambarcațiune“ unic și irepetabil. Din fericire, culoarea și textura de fructe si boabe sunt foarte diverse, și, prin urmare, domeniul de aplicare pentru creativitate este foarte largă.

„Scene“, deserturi din fructe si boabe pot fi împărțite în două grupe: plate și tridimensionale. Printre primele sunt forme „plat“ sau imagini complot, stabilite pe o farfurie de felii de fructe întregi și fructe de pădure. Aceste plăci pot fi alimentate la fiecare tabele individuale sau comune pentru a se decora, în special Stand-up.

Terenul poate fi ales în funcție de ocazie (de exemplu, fructe pom de Crăciun pe masa de Anul Nou) sau de decor temă (astfel încât un palmier sau un curcubeu de fructe sprijină o vară, plajă, tema Hawaii).

Exemple de astfel de tăvi de fructe:

figuri tridimensionale de fructe pentru a face complicate. Cel mai probabil, veți avea nevoie de un mic bețișoare de lemn sau scobitori. Elemente de sculptură ( „fir“ a fructului), de asemenea, va veni la îndemână. Silitor de lucru, dar efectul său decorativ este în valoare de timp. Copiii pot fi hrănite de fructe „creaturilor“, dar în general, decora, cum ar fi flori sau pom de Crăciun din fructe.

Exemple de astfel de furaj fructe:

2. „kebab de fructe“
Aceasta este una dintre cele mai populare moduri de a furniza fructe atât pentru copii cât și pentru adulți de masă. Felii de fructe și fructe de pădure înșirate pe frigarui - vă permite să împartă portii de desert, aduce ordine și, desigur, decora masa. După toate fructele „Sticks“ arata foarte elegant.Cum pot să le prezinte la masa? Există o soluție simplă :. Thrust frigarui de fructe într-un fruct mare - de exemplu, în pepene galben, pepene verde, ananas, grapefruit, pomelo, etc. Ca atare, fructele sunt puse pe masă. Până la sfârșitul mesei, atunci când vine vorba de desert, frigarui de fructe sunt trase din „leagăn“ și pus pe o farfurie.

Cum se aplică fructe și boabe frumoase? Asigurați-kebab!

Fructe și fructe de pădure în frigaruile pot intercala cuburi de brânză, jeleuri, sufleu si altele. Sosul de gratar hrănite dulce miere și smântână.

3. Fructele din fructe
Acesta este un alt mod de consumatoare de timp foarte, dar foarte gustoase și un frumos de a da fructe. Mai degrabă, salate de fructe. mijlocii de fructe tăiate. boabe mici pot fi lăsate întregi. amestec din fructe a fost agitat. Puteți să-l umple cu miere, iaurt, sos acru sau înghețată ușor topită.

Este necesar să se pregătească și capacitatea sub fructe. Acesta poate fi fie mare „coș“ pentru alimentarea totală, sau „cupe“ mici pentru portii individuale. coșuri de fructe mari sunt făcute, de exemplu, pepene galben sau pepene verde, iar individul este în general de la portocale, dar ele pot fi fabricate din mere și lămâie.

Cum se depune o salată de fructe? Ceștile de fructe!

Fructele trebuie să fie bine spălate, tăiate în jumătate (sau taie așa numitul capac) și se îndepărtează cea mai mare parte a pulpei. croielii si se adauga la salata, si umple care a primit „bol“.

Toată carnea este, desigur, nu poate fi eliminat. Pur și simplu a crea o cavitate. În acest caz, comune „coșuri“ decora în primul rând din tabel, iar la sfârșitul mesei, atunci când vine rândul său, desert, salata pus pe plăci individuale și tăietura de bază.

Avantajul acestei metode de furnizare - nu numai în estetica sa, dar, de asemenea, în gustul neobișnuit. La urma urmei, fructe si boabe sunt înmuiate cu sucuri și arome unul de altul, obtinerea de nuanțe gustative uimitoare. De exemplu, același pepene galben, care a fost în timpul cina salata de fructe, va fi perceput foarte diferit atunci când este eliberat cu privire la conținutul și narezhut în felii.

Dacă salata de fructe inghetata realimentat, se poate pune pe scurt în congelator înainte de servire.

Pentru a pregăti fructe „cupe“ și „coșuri“ poate fi creativ. Dacă există o dorință și capacitatea, este necesar pentru a le da forma originală.

4. Fructe și fructe de pădure, cu produse de patiserie
Containere pentru salate de fructe si boabe pot fi preparate nu numai din fructe, ci și de testare. Prezentarea de fructe si boabe în tartlet și coșuri de patiserie - un desert tradițional.

Fructe și salată de fructe de pădure pentru acest desert ar trebui să se umple cu frisca sau crema de unt. Top pot fi stropite trata de nucă de cocos sau ciocolată chips-uri.

5. „fel de mâncare de fructe și fructe de pădure“
Cea mai banală opțiune - pune fructe și fructe de pădure felii pe un platou. Dar banal - nu neapărat plictisitor! Chiar și un asemenea furnizarea de fructe si boabe la masa poate fi uimitor de frumos! Pentru a face acest lucru, devenind pentru scurt timp un artist. Alternanța de culori, tăieturi atipice, creativitate - care este secretul succesului.

Feliile de fructe și fructe de pădure se pot lipi frigarui - aceasta va fi mai convenabil pentru oaspeți.
# KakPodatFrukty