Comedoanele pe fata (deschis, închis), ceea ce este, ka a scăpa de cauzele

Cauzele fenomenului

După cum sa menționat deja, principalul motiv pentru formarea comedoanelor pe fata - aceasta acumulare de secretia glandelor sebacee subcutanat (este necesară pentru protecția pielii și a părului de pe vremea si detoxifiant) în conducta de sudoare sau foliculul pilos, care obturează acumularea de murdărie și de celulele moarte. secretă subcutanata iese din porii, acumulate în ea. Toxinele nu sunt eliminate de pe piele, și să interacționeze cu secrete subcutanate, rezultând o masă groasă. Comedo devine vizual evident dacă masa groasă a secreției sebacee subcutanate și toxinele prin gura un pic porii și expunerea la aer devine întunecat.Ce este comedoane pe fata

acnee subcutanata sunt rezultatul următorilor factori:

 • utilizarea improprie sau excesivă a produselor cosmetice pentru îngrijirea pielii și make-up;
 • lipsa de igienă a pielii;
 • legate de varsta intr-un organism;
 • dieta necorespunzătoare;
 • Prezența unor boli ale sistemului digestiv;
 • tulburări ale metabolismului, dezechilibru hormonal în organism;
 • predispoziție genetică;
 • cazare in zone cu climat umed sau un mediu rău, etc.

În 75% din cazuri sufera de comedoane adolescenți în timpul schimbărilor hormonale, atunci cand glandele sebacee sunt foarte active. În ultimii ani ai Comedoanele deschise și închise sunt formate la titularii de ten gras și persoanele care suferă încălcări ale procesului de eliminare a celulelor moarte ale pielii.

Folosind cosmetice uleioase, machiaj, și prostul obicei de a dormi fără să fi spălat, provocând congestie în porii celulelor moarte ale pielii, durificate sebacee secretie, murdărie, bacterii și săruri cu sudoare.

Punctele negre se pot forma la persoanele care au un nivel mai ridicat decât în ​​mod normal de testosteron. Uneori Comedoanele acnee sunt un efect secundar al anumitor medicamente. Astfel de tumori dispar spontan în câteva săptămâni după administrarea medicamentului.

Ce este comedoane pe fata

În vremuri de stres schimbă compoziția secreției glandelor sebacee, ca în această perioadă, oamenii nu sunt foarte special cu privire la igiena persoanei, care rezultă în comedoane sunt formate, cauzele care depind de starea emoțională a persoanei. După o persoană restabilește o viață normală, tumori dispar treptat.

simptomele asociate

Primele semne ale apariției comedoanelor sunt rugozitatea pielii și porii dilatati. piele grasă, care prezintă semne de scalare, de asemenea, este semnul principal, semnalând începutul formării comedoanelor. De-a lungul timpului, pielea devine gri nesănătoasă sau verzuie. În acest moment, produsele cosmetice păstrează foarte rău, care este un rezultat al conținutului crescut de grăsime. În această etapă se formează comedoane subcutanate. secreție subcutanată O parte poate fi în continuare dedusă din folicul, dar o mare parte se află în interiorul, care determină formarea de movile mici, care poate fi simtit prin lovirea frunte, fata, sau o alta problema a corpului.

Ce este comedoane pe fata

După un timp se formează Comedoanele deschise, care seamănă cu noduli alb din centrul unde se poate observa prezența punctelor negre. Această suprafață oxidat al secreției sebacee. În cele mai multe cazuri, Comedoanele deschise nu provoacă disconfort, în plus față de estetic.

Comedoanele închise pe față, spate și piept sub piele, asa ca nu au posibilitatea de a arunca conținutul, ceea ce duce la inflamarea lor frecventă. Aparent, ei arata ca umflaturi roz sau rosu, care se pot dezlipi uneori off, rănit sau mâncărime.

Metodele de tratament de medicina tradițională

Într-o dimineață, se poate găsi pe comedoane feței, care tratamentul nu este recomandat pentru a produce propria lor. În orice caz, este imposibil de a împinge formarea de astfel de piele, deoarece în timpul acestui proces poate fi adus infecție. Este important să ne amintim că comedoanelor închise sunt în mare parte inflamație.Înainte de a elimina punctele negre, trebuie sa consulte un dermatolog, care va efectua o inspecție vizuală și prescrie testele necesare. Pe baza rezultatelor, vom afla motivele apariției comedoanelor, și tratamentul prescris. Trebuie remarcat faptul că tratamentul comedoanelor închise necesită o mulțime de efort și timp.

Ce este comedoane pe fata

Indiferent de tipul de comedoane pe fata necesară pentru a îndeplini aceste cerințe:

 • de normalizare a metabolismului, folosind o alimentație sănătoasă (Obligatoriu ar trebui să renunțe la alimentele grase și sare și dulciuri);
 • restabilirea echilibrului hormonal;
 • pentru a aduce sistemul nervos.

Treat Comedoanele deschise și închise au nevoie de proces complex, care implică utilizarea de tratamente cosmetice și medicamente.

Proceduri cosmetice sunt concepute pentru a normaliza producerea de secrete subcutanate și în timp util exfolierea celulelor moarte. În timpul tratamentului este necesar să se acorde o atenție deosebită igienei personale: demachiant față de a utiliza nu mai mult de două ori pe zi, încercați să nu atingă brațele față, să renunțe la utilizarea cremelor tonale și cosmetice uleioase. Pentru proceduri cosmetice, care vă permit să restaurați pielii includ:

 1. 1. Curăță dimineața pielii și seara, cu burete special reducerea și spumă. Agentul special este aplicat pe pielea umedă, freca până la formarea de bule mici, și apoi îndepărtate cu un burete. Această procedură ajută la eliminarea de sebum, murdăria și celulele moarte ale pielii.
 2. 2. O dată pe săptămână, trebuie să aplicați frecarea pe baza de acizi din fructe.

Pentru tratamentul comedoanelor atribuite receptie complexe din vitamine și minerale, preparate pentru restabilirea echilibrului hormonal și tratamentul bolilor care sunt responsabile pentru blocarea porilor pielii.

Se tratează comedoane închise pot fi utilizați Differin (accelerează exfolierea epidermei moarte și inflamate) Skinoren (reduce inflamația, și încetinește creșterea stratului superior al pielii).

Uneori, medicamente nu funcționează, sau organismul nu poate scapa de auto-comedogenic. Acest lucru se întâmplă cel mai adesea cu comedoane închise. La mulți pacienți, în acest caz, vine o panică. Ei cred că fața lor va fi desfigurat pentru totdeauna. Cum sa scapi de comedoanelor închise în astfel de cazuri? Pentru a face acest lucru, utilizați tehnici speciale pentru a elimina comedon. Pentru această procedură, aveți nevoie de un cosmetician calificat, care are ceva cunoștințe și experiență.

Ce este comedoane pe fata

Indepartarea comedoanelor în cosmetologie moderne pot fi produse folosind aceste metode:

 1. 1. Curățarea pielii. Produsă dizolvând tuburi seu de noroi, prin aplicarea preparatelor care conțin acizi din fructe. Este nevoie de mai multe tratamente în timpul care au aplicat un instrument special, se deschide porii.
 2. 2. curățare mecanică. piele produs abur aparat special și un tehnician aseptic strange comedoane.
 3. 3. Curățați pielea cu ultrasunete. Curățarea pielii se face prin intermediul undelor ultrasonice care provoacă vibrații de celule, prin care dopurile sebacee sunt împinse spre exterior.
 4. 4. Exfoliere. Folosind produse cosmetice și dispozitive de curățare profundă și exfolierea stratului superior al pielii speciale. pielea Invartosator este îndepărtată, sunt localizate, și este introdusă în porii agentului reducător și blocajele care provoacă antiseptice.

terapia Oameni

vindecătorii tradiționali sunt încă o lungă perioadă de timp pentru a dezvolta rețete care va scapa de comedoane pe corp.

Pentru a vindeca punctele negre de pe bărbie, frunte, nas si obraji este posibilă prin astfel de mijloace:

 • măști badyagi și argilă: au aplicat suficient de 2-3 ori pe saptamana, procedura dureaza aproximativ 20-30 de minute;
 • Masca bine-cunoscut chefir obișnuit permite să se dizolve sebum, se aplica pentru 15-20 de minute;
 • masca de legume tocate sau rași proaspete, la care se adaugă suc de lămâie sau ulei de masline, masca aceasta ajută la combaterea acneei și comedoane închise, aceasta poate rezista până la 15 minute și se spală cu apă caldă.

Ce este comedoane pe fata

Comedoanele pe piept și spate pot fi vindecate prin astfel de mijloace:

 • crema de sifon: pentru a se amesteca bine pana se omogenizeaza 1 lingura. l. sifon cu apă caldă și 2 g de săpun ras, aplicat timp de 10 minute, apoi se clătește cu apă caldă;
 • Masca de argilă și sare de mare: în apă caldă trebuie să adăugați 1 linguriță .. sare de mare și se amestecă bine, apoi se adaugă 2 linguri. l. agent de argilă se aplică timp de 15 minute, apoi se spală cu apă caldă.

măsuri preventive

Am considerat modul de a trata punctele negre, dar pentru a face față cu ei este foarte dificil, de aceea este necesar să se efectueze măsuri preventive pentru a împiedica educația lor.

Ce este comedoanelor și cum să scape de ele?

În cazul în care pielea este predispus la formarea de natură neinflamatorie comedoanelor, este necesar să se respecte aceste reguli:

 • Regula principală - mânca alimente sănătoase și stick la regulile de igienă personală;
 • Utilizați cosmetice numai bine cu potrivire, care ia în considerare caracteristicile individuale ale organismului;
 • pentru îngrijirea zilnică necesară utilizarea de agenți care reduc producerea de secretia glandelor sebacee, pori înguști, exfoliaza epiteliul mort de piele, pentru a preveni formarea de inflamație;
 • ar trebui să curățați foarte atent pielea de make-up și de murdărie, este foarte important să se ia un duș în fiecare zi, în vreme caldă este necesar să se facă acest lucru de două ori pe zi;
 • față cu tenul gras și combinație trebuie să se spele cu apă caldă, fără mijloace de alcool și săpunuri care stimulează formarea secretiei subcutanate;
 • pentru îndepărtarea celulelor moarte ale pielii este necesar să se utilizeze în mod regulat și Scrubs exfoliante, și de a folosi masca specială de curățare;
 • Nu atinge fața cu mâinile, iar atunci când vizitează locuri cu aer murdar se recomandă îmbrăcăminte de acoperire a pielii.

După cum sa menționat mai sus, este interzisă pentru a stoarce punctele negre, deoarece aceasta poate duce la infectarea porilor si unghiile pridavlivaniya pielea provoacă deformarea și formarea de răni microscopice.