Gridnev cuvânt - ceea ce sensul Gridnev al cuvântului, exemple de utilizare

Word Gridnev are 6 litere: c d și n p i

Gridnev sens al cuvântului. Ce este Gridnev?

Gridnitsa sau Gridnev

Gridnitsa sau Gridnev - cameră pentru gărzi de corp, o mare pace, în care Prințul și echipa adunat pentru întâlniri, banchete și sărbători. ceremonii; cameră, în cazul în care Knyazh. instanța de judecată.Gridnev (U h "grilă" ..) - în vechi combatanți domnești Rus, gărzi de corp Prince (IX-XII lea). Am trăit în incinta palatului - Gridnitsa. Termenul cunoscut numai din surse de Novgorod și a fost utilizată doar în Novgorod.

GRID (GRD sau gridba) - în limba rusă veche însemna ca membru minor al echipei și toate echipa mai tineri. Acest termen, care se găsește la cronicarul de pornire varjazhskogo, probabil, la sfârșitul XII din proiskhozhdeniya.S. termenul „G.“ dispare, și în schimb există „instanță“ în sensul celor mai tineri echipe. Gridnitsa și Gridnev velikoknyazhskogo în sensul păcii acolo și în epopei ciclul Vladimirova.Collegiate dicționar FA Brockhaus și IA Efron. - 1890-1907

Gridnev (zona Narovlyansky)

Gridnev (Belarus Grydnі.) - un sat din sala de sat regiune Verbovichskom Narovlya Gomel din Belarus. Din cauza contaminării radioactive după dezastrul de la Cernobîl din 1986, locuitorii mutat într-un loc curat.

Gridnitsa (Gridnev) - în arhitectura veche de secole IX-XVII - o cameră mare în palatul princiar pentru vigilanți. dicționar etimologic VASMER cuvânt Gridnitsa produce cuvântul „grilă“ - VFB.

Gridnitsa Gridnev. 1 camera pentru bodyguarzi Prințului. 2 Sala de recepție în conace princiare.

Gridnev, s; p. pl. -Zi.