Cum de a debloca ferestrele, eliminați winlocker

Dacă te-a blocat toate caracteristicile Windows. atunci aici.

Cum să utilizați winlocker

Apoi vom merge pe ramuri de registru responsabile de pornire:

1. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run


2. HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run

Eliminați programele nedorite și necunoscute, care sunt descărcate automat.
Aceste programe (dacă există), nu este necesar să se elimine:
C: \ Windows \ System32 \ hkcmd.exe
C: \ Windows \ System32 \ igfxtray.exe
C: \ Windows \ System32 \ igfxpers.exe

3. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon

Această secțiune conține, de asemenea, setările de registry sunt responsabile pentru o varietate de aplicații Autorun atunci când un utilizator din:
Avem nevoie de opțiunea Shell și Userinit.

Cum să utilizați winlocker

Parametrul Shell ar trebui să fie scris explorer.exe

Parametrul Shell ar trebui să fie scris explorer.exe
Parametrii Userinit trebuie să fie setat calea către fișierul userinit.exe
În cazul meu (I \ Windows \ System32 \ Userinit. Exe,)
Dacă aveți un sistem instalat pe unitatea C, atunci valoarea va fi (C \ Windows \ System32 \ userinit.exe,) (virgulă după .exe)

Eliminăm numai virusul autorun. Acum, pentru a debloca ferestrele, trebuie să vă eliminați vinloker (winlocker).

Dar dacă nu se va găsi, nu se poate elimina, încă nu va porni chiar și atunci când sistemul este pornit.

Explorator - organizarea / folder și opțiuni de căutare / vizualizare / afișează fișierele ascunse, foldere, și unități de stocare.

Cum să utilizați winlocker

Afișare fișiere ascunse, foldere și unități de stocare în Windows 7

Explorer - Opțiuni meniu / Instrumente / Folder / View, în fereastra care apare, Debifati Ascunde protejate fișierele de sistem de operare,
a pus un spectacol de verificare fișiere și foldere ascunse.

Cum să utilizați winlocker

Afișare fișiere ascunse, foldere și unități de stocare în Windows XP

Pentru a debloca complet ferestrele. vom merge de-a lungul traseului ați înregistrat mai devreme (care a fost înregistrat în loc de valori reale - în loc de userinit.exe și explorer.exe), găsește și elimină vinloker (winlocker).

După ce computerul repornește, problema va dispărea.

Pentru aceste probleme au fost nici mai mult, am recomandăm să instalați StartupMonitor

În cazul în care toate caracteristicile de ferestre sunt blocate. apoi pentru a debloca Windows. veți avea nevoie de o unitate USB bootabil LiveCD pentru Windows XPE / 7PE Acronis BootCD v3.0 de SVLeon. cu ajutorul ei puteți rula sistemul direct de la o unitate flash și de a debloca ferestrele prin eliminarea fișierului rău intenționat și prescrie valorile corecte în registry.

În cazul în care propriile lor ferestre de deblocare nu poate, atunci ar trebui să contactați serviciul, în cazul în care sunteți sigur de a ajuta.

Am întâlnit virusul la locul de muncă - ea nu se uchotki Bloch creat pe un PC.
Acest lucru este bun, dar PC-ul a fost un domeniu - a aflat unul - uchotku îndepărtat fizic de pe disc și ramura de registru, restartat să vină sub contul de domeniu. cont de utilizator - Luna odogo nici un semn de Vira.
Înainte de acest test toate antivirusnik posibile - efect 0. (

Vă mulțumesc, modalitate foarte bună-foarte simplu și eficient, suntem singurul lucru care a ajutat!

în laptop-ul meu este infectat cu virusul cum se poate elimina multumesc anticipat

Descarcă Malwarebytes_Anti-Malware si va elimina toate virusurile tine.

Windu a cerut să blocheze în bani WebMoney (u384926052329)

Bine ai venit! Totul a fost bine, atâta timp cât nu am deschis 1. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run. există, în general, doar un singur fișier. și apoi este scris (implicit) între paranteze. și nimic mai mult. Nu știu ce să ștergeți într-un alt dosar. și ați menționat nu există fișiere. așa că nu pot găsi nici un vinlokerov ca și în cazul în care acestea nu au fost. dar acestea sunt doar acolo pe calculatorul meu, așa că am aceeași situație ca și toate descriu pe acest site! vă rugăm să ajute

Ce ai scris la HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run?


Cum de a debloca ferestre

Mulțumesc mult. Site-ul dvs. este cel mai bun. Am făcut totul cum este scris aici și ajutor. Este bine de știut că există oameni care pot ajuta. Vă mulțumim din nou

Vă mulțumesc, corectat.

Bine ai venit!
eliminat virus-extortionist, și cu ea, probabil, explorer.exe. Acum, când am include toate începe de netbook-uri, dar un ecran negru apare cu o săgeată. Deschideți bara de activități adăuga o activitate nouă-explorer.exe / și abia apoi a început desktop-ul meu. Ce fac. ce ar funcționat bine? Nu am o unitate, care ar trebui să reinstalați sistemul.

în registrul de pornire, care ar trebui să fie lista ortografiat explorer.exe explorer.exe

Du-te de-a lungul traseului ați înregistrat mai devreme (în acest fel, care a fost înregistrat în loc de valori reale), găsește și elimină vinloker (winlocker).
Dar virusul poate fi înregistrat în dosarele de sistem ascunse și fișiere. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a debloca accesul la fișierele și folderele ascunse în Windows Explorer:

ceva ce nu am înțeles ce fel de mod?

Dacă nu găsiți fișierul. care trece de-a lungul căii pe care este specificat în registru, atunci înseamnă că este într-un dosar ascuns. Reglați astfel încât folderele ascunse sunt afișate, de asemenea.

De asemenea, am luat vinloker, dar ar putea intra sub un alt uchetki. Dar problema este că fiecare uchetki registru propriu, și necontaminată uchetki înregistra toate clare. Este posibil printr-o uchetku neinfectați orice mod de a deschide contul de registru infectat, sau încă mai trebuie să se balanseze axa virtuală? Multumesc anticipat.

Pe ecranul netbook este afișat când ecranul negru pe care scrie:
»MTLDR este comprimat
Apăsați pe Ctrl + Alt + Del pentru a reporni ».Acest a fost din cauza faptului că unitatea este deviată C.
Ce înseamnă și cum să-l repara?

La ferestrele unitatea C instalate era acum calculatorul ei nu a putut fi găsit.

Șters vinloker un mod mai simplu! Noi intra în modul de siguranță cu prompt de comandă, introduceți comanda Explorer, selectați „YES“, și apoi să restaurați sistemul în conformitate cu instrucțiunile. Există o problemă ar trebui să apară.

Vă mulțumim frate sfatul dvs. reschili într-adevăr problema mea. Am deblocat ferestrele c folosind CCleaner.
ALLAH SE CONSTITUIE titularul de WAY fișier.

Această problemă, prinderea periodic banner-ul (cum ar fi unul și același), precum și pe diferite site-uri pe care mă duc, în fiecare zi. Toate Descrierea metodei nu funcționează, Salvați Restore numai sistemul, un banner este încărcat în modul de siguranță. Win 7 sistem, este necesar sfatul pornire un monitor care se execută la banner-ul, doar pentru a sens de la destul de puține, așa cum a rostogolit drept și nu este posibil să-l implementeze. Chiar acum în valoare de Norton 360, au existat și alte software anti-virus, același efect, și captura un remediu banner tăcut. Care sunt sfaturi.

Reporniți PC-ul la pornire, ținând apăsată tasta F8.
În apare meniul Boot, selectați Directory Services Restore Mode (numai pe controlerul de domeniu) și apăsați Enter.

ajuta-mi vinloker blocat de calculator pentru a intra în modul de siguranță oprit laptop și nu poti rula atunci când o fereastră cu un F8 mod sigur mut și nu ajută ca să fac cerere de ajutor

Aya xs Winloker șters sau nu atunci când există acest fir vyderayu placa de la priza și apoi porniți totul este plecat, el a tăiat în Kaspersky caută virusul în sine tratează perezagruzga apoi este necesar)), astfel încât tratează vinurile locker încă nu au știut bine vserovno mersi)

Doar vinloker este o formă care este scris în înregistrarea de încărcare pe sectorul MBR-ul discului. Trebuie să facem FIXMBR.

Windows este mai bine să loc fără nici o adunare. Dacă nu sunteți sigur ce fel de fișier merge la autorun, puteți Google și pentru a vedea descrierea fișierului, și dacă acesta aparține programul dorit sau nu. Și povyrubaete driverele necesare.

Cel mai probabil ați eliminat de la o intrare winlogon sau yuzerinit sau de a rula explorera, deoarece este posibil să aveți un tot calculator altceva este infectat cu unul dintre cele mai populare viermi vechi sectorul, de multe ori, atunci când nu mai este explorator încărcat, și într-adevăr o mulțime de fișiere buggy exe. Sau, mai simplu trebuie să Shell în winlogon în HKLM prescrie lansarea explorer.exe. Rularea explorer.exe poate fi pornit prin apăsarea CTRL + SHIFT + ESC -> prima filă Aplicații-> nouă sarcină este> Explorer (sau explorer.exe) -> aprox. După aceea, desktop-ul ar trebui să înceapă. Aceeași metodă poate fi utilizată în cazul în care ați zburat brusc Explorer, (lipsă de pornire și desktop pictograme) și reporniți PC-ul nu este de dorit.

Bună tuturor, doar du-te în BIOS-ul și modificați ora și totul. Apoi, porniți computerul și toate regulile

nu poti intra in contact scrie o pagină goală a venit drivere \ Windows \ system32 \ \ etc \. Fac clic pe gazdă pentru a elimina caseta care merge neudaotsya a crea un fișier, și vine cu o fereastra de scanare virus Avir că gazda este blocat de ajutor.

în primul rând, pentru a evita necesitatea de a descărca banner-ul van antivirusnik (zhilatelno Avast)

atunci toți ar trebui să scaneze definitiv

dacă astfel încât să faceți clic pe banner-ul ctrl + Shift + esc

apoi du-te în tab-ul 1, și apoi faceți clic pe noua sarcină și introduceți explorer.exe

vedea că am problema: am înșelat virusul Skype.
Am început să-l am scris calculatorul nostru este blocat + toate informațiile mele personale (parole, date de autentificare cu el)
3 Eu sunt a doua zi mă duc înapoi la calculator în căutarea potehonku toate aplicațiile sunt șterse
Am încercat să reinstalați Windu, dar problema este aceeași. Am încercat să intre diferite coduri
De 3 ori, atunci când am codul introdus nu este adevărat accidente de calculator și Banner a pierdut aspectul de pe desktop
și nu există nici o pictogramă (desktop blocat) și în ziua 2 nu am deschis nici 1 Fail
Nu scrie posibil pentru a deschide acest program, am încercat să vă conectați probleme despetcher și am scris Task Manager otklyuchon adminestratorom, apoi am început să-l deblocați fac clic pe reestor
Am scris în administrator otklyuchon reestor și eu nu pot face asta.
ajuta într-adevăr nevoie de ajutorul tău.

Bună ziua tuturor. Vreau să întreb dacă ferestrele reinstalat, acest lucru dracu 'va avea loc? Multumesc anticipat.

Am făcut-o!
remedia rapid problema le în două etape,
Georgia, în „Safe Mode cu linia de comandă“ și executați:

1. cleanmgr echipa (sistem de disc de curățare)
2. Rstrui de comandă (ferestre de recuperare a sistemului)
Cine nu citește în mod clar aici

Bună ziua tuturor. Am lansat programul sub formă de exe și am avut o «Winlocker». Am fost speriat și a decis să repornească pornirea calculatorului, și Winlock nu Oo P.S: Nu te uita la „porno“ cel mai, și atunci nu va mai fi nimic: D. nu a creat «winlocker», nu va aduce nici o bucurie nu. Ei bine, cred că de ea, a creat «winlocker», a fugit, verificat, introdus codul de activare și ați terminat! Tot la fel, nu radosti.No mă bucur că am repede de «winlocker» a scăpa de! Potrivit Concluzie „extreme“, așa cum am scăpat)))): nu leagăn programe necunoscute. Ei bine, toate noroc))