Cum de a elimina un virus de la un computer fără a utiliza o scanare antivirus

Am probleme cu viruși de pe computer este, practic, nu au loc. Cu toate acestea, mulți utilizatori sunt încă întrebam cum de a elimina viruși și malware. Dacă ai această problemă, este foarte posibil ca aceasta este însoțită de simptome neplăcute, cum ar fi de lucru cu un browser de internet, erori pagini sau programe de deschidere web spontane și mai mult.De ce malware

Să vedem, ce avem nevoie de dezvoltatori pentru a malware-ului. Fără îndoială, acestea sunt legate de primirea venitului în nici un fel de la cineva care este infectat. Cu ajutorul unui astfel de program poate fi furat de parolele de calculator și alte informații importante, cum ar fi detaliile cardului de credit și altele asemenea. În plus, puteți obține alte resurse descărcate de viruși de calculator infectate.

Cum să te scoate din virusul

software-ul antivirus populare

De exemplu, ia în considerare cele mai comune programe anti-virus și tipurile lor. În primul rând, este Kaspersky Anti-Virus, care a auzit chiar și nou-veniți la Internet. Poate că programul antivirus cel mai fiabil, pentru care un număr foarte mare de update lansat de zi cu zi. Acest utilitar este practic imposibil să se elibereze, deoarece acesta este protejat de copiere fără licență. În principiu, acesta poate fi descărcat gratuit, cu toate acestea, după instalarea de software antivirus va funcționa doar o anumită perioadă de timp, și apoi trebuie să fie cumpere o cheie, sau cred despre instalarea software nou.

Avast - un antivirus destul de fiabile. Avantajul său asupra Kaspersky este că consumă mult mai puține resurse informatice. Acest anti-virus poate fi eliberat. El este actualizat periodic, care crește nivelul programelor de protecție antivirus. Printre deficiențele pot fi remarcat faptul că unele jocuri și aplicații avast vede ca o potențială amenințare, astfel încât acestea să poată fi rulat numai după deconectarea programelor.

NOD32 - este una dintre cele mai populare antiviruses destul de azi. Este de preferat să se stabilească atât în ​​utilizarea de birou și acasă pentru protecție împotriva virușilor. Pentru aplicarea programului va trebui să plătească, cu toate acestea, costul de utilitate nu este prea mare. O protecție de încredere a computerului împotriva virușilor, sub care computerul va fi într-adevăr merită.Cum de a elimina virusul fara antivirus

Cei care se confruntă cu virusul, de multe ori doresc să înțeleagă și cum să eliminați virușii de pe un computer fără antivirus. De fapt, este destul de dificil, cu toate acestea, prin aplicarea unor efort, poate. În primul rând, necesitatea de a reporni „caseta“ și a alerga modul de siguranță. Această operație se poate face folosind tasta F8. Rețineți că, în Safe Mode se va deschide testat doar software-ul.

Al doilea pas - este de a rula antivirus. Pentru a afla cum să verificați computerul pentru viruși, puteți găsi aici. Dacă reușești să-l facă și scanați sistemul, atunci esti norocos. Dacă nu - nu vă faceți griji, pentru că puteți face următoarele. Faceți clic pe Start, și apoi porniți pe butonul Executare. Următorul în fereastra care apare se va scrie nevoie msconfig. Următoarea etapă - fila Startup, în cazul în care trebuie să faceți clic pe Dezactivați toate. După ce ați făcut toate aceste manipulări, un mesaj este afișat când pentru a reporni computerul, fie acum sau mai târziu.

După repornire, va trebui să caute și să eliminați virușii de pe computer cu scanare de viruși. O situație poate apărea că spațiul de lucru nu vor fi afișate în orice etichetă. Încercați din nou pentru a reporni aparatul și introduceți comanda de mai sus. Odată ce va elimina toate fișierele infectate de pe computer, asigurați-vă că pentru a goli coșul de gunoi.

Cum de a restabili Ferestre

În cazul în care computerul este încă infectat cu un virus, puteți restaura sistemul poate, de asemenea, trebuie să facă un efort. Pentru a începe să amintesc exact unde puteți ridica virusul. Apropo, acest lucru se poate întâmpla chiar și atunci când vizitați un aparent „respectabil“ site-uri sau de a folosi altcuiva stick de memorie.

Cum să te scoate din virusul

Apoi rulați comanda din „System Restore“ meniul Start. Specificarea data dorită în fereastra, vom trimite sistemul la starea înainte de infecție. Că, dacă am început să o greșeală cu data, este întotdeauna posibil să se selecteze un număr anterior pe calendar. O astfel de caracteristică a Windows permite utilizatorului să scape de virus cu cel mai mic cost. Windows 7 oferă posibilitatea de a privi înainte de a programului, care vor fi afectate de procesul de recuperare. Spre deosebire de Windows XP este sistemul ține evidența tuturor schimbărilor care vor avea loc pe disc. Și dacă vă întrebați cum de a restabili Windows 8 în cazul diferitelor eșecuri, apoi citiți acest articol.

Cel mai simplu mod de a scapa de virus - pentru a evita programe și fișiere malware. Dar acest lucru este posibil, este destul de rar. Prin urmare, această problemă cu care se confruntă sute de utilizatori de zi cu zi. Cel mai simplu mod de a scapa de virus - Utilizați software-ul anti-virus. În cazul în care nu au fost avertizați de pericol, și chiar mai mult au ratat-o ​​în calculator - trebuie să recurgă la alte metode. Apropo, în această situație, este necesar să se gândească la modul de a schimba software-ul antivirus pe mai eficient.