Cum de a plăti pentru serviciile comunale (HCS) la hotels.com

Tehnologia modernă, care a devenit parte din viața de zi cu zi nu este fiecare om abia afectează practic toate domeniile de activitate și plata serviciilor de utilități prin intermediul internetului în detrimentul de locuințe și utilități, asociație de proprietari (HOA), societatea de administrare sau furnizorul nu devine imediat o excepție. Această posibilitate face viața mai ușoară și economisește timp, ca plată pentru servicii prin internet poate fi un timp util și în condiții de siguranță, în orice moment și în orice mod convenabil de la confortul de acasă sau oriunde în lume.Cum de a plăti facturile de utilități de pe Internet
Vechea schemă, la ralanti în coada de așteptare, un teanc de hârtie și dependența de programe de lucru, să continue să folosească cu excepția faptului că persoanele care nu știu cum să plătească utilități HOA, cu ajutorul Internetului. Pentru a plăti pentru toate serviciile prin intermediul site-urile respective pot fi într-o atmosferă relaxată și mult mai repede. În plus, prin transfer bancar este sigură și precisă, iar sistemul rămâne un raport cu privire la cât de mult, la cine, pentru ce și cât de mult a fost plătit.

Economisiti timp si nervii. Click aici si timp de 5 minute a obține un profesionist consiliere juridică gratuită.

Sistemul bancar online

Un mod foarte frecvente și convenabil de a plăti pentru serviciile publice la HOAs, locuințe este sistemul de Internet Banking. Pentru orice cetățean care are cardul lor bancar, cum ar fi Sberbank, este disponibil on-line banking, care oferă clientului cu o varietate de opțiuni de plată.

Pentru a realiza pe deplin în întreaga listă de plăți prin intermediul Sberbank, ar trebui să fie o dată conectat la sistem prin vizitarea unei instituții bancare, sau o faci singur printr-un bancomat, nu uitați să activați notificările prin SMS. Ar fi mai bine dacă sistemul dvs. are un angajat al băncii, pentru că atunci clientul va avea mai multe oportunități și încrederea că totul a fost făcut în mod corect.

Clientul alege o carte din care dorește să transfere, făcând detaliile acesteia, suma și confirmă intrarea codul de operare primite prin SMS, după care se efectuează plata. Dacă este necesar, puteți imprima imediat o chitanță, dacă imprimanta este conectată la computer.

E-portofele și sistem versatilDe asemenea, pe internet sunt sistem cu destinație specială de plată a diferitelor servicii, inclusiv locuințe și condominii. Munca lor este aproape diferită. Veți avea nevoie, de asemenea, să se înregistreze, indica numărul cărții de credit și adresa.

Furnizorii și Comisia

Nu mai puțin convenabil și, probabil, aceasta este metoda cea mai sigură de plată prin intermediul site-urile furnizorilor de servicii publice HOA. Singurul dezavantaj este faptul că va fi necesar pentru fiecare chitanță de plată a merge la site-ul corespunzător. Pentru cei care au utilizat anterior servicii bancare on-line, în cazul în care intrarea în sistem sunt disponibile imediat toate serviciile, aceasta nu poate părea atât de atractiv.

Cum de a plăti facturile de utilități de pe Internet
Principiul plății, în ansamblu, cum ar fi:

 • Du-te la furnizorii de utilități site-ul;
 • Prin înregistrarea, vom confirma înregistrarea pe e-mail și introduceți cabinetul personal;
 • Fluturași de plată și pentru a vizualiza istoricul tuturor plăților efectuate anterior.

Trebuie remarcat faptul că de multe ori la înregistrarea pentru serviciul de portaluri furnizor trebuie să specifice valoarea ultimei plăți a produs.

În ceea ce privește Comisia, atunci când plata pentru plăți prin intermediul internetului, putem observa că aceasta depinde de opțiunea selectată, iar acordul dintre furnizor și sistemul. Ca regulă generală, se stabilește un procent din suma de plată, dar în unele cazuri poate crește până la trei sau cinci la suta din ceea ce este sigur pentru a fi scris înainte ca butonul clicurile clienților „Pay“.

terminale de rețea

Cum de a plăti facturile de utilități de pe Internet
Pentru plata prin sistem online poate fi atribuit terminale speciale, prin care puteți plăti pentru serviciile de utilități în numerar. Acestea sunt situate în tot orașul și au un meniu foarte simplu și clar. Platitorul trebuie să fie selectat din lista prezentată funcției dorite, și pur și simplu urmați instrucțiunile de sfaturi. În principiu, o persoană care întâmpină dificultăți numai atunci când prima plată. Mai mult, pentru a înțelege, este mult mai ușor. În plus, în cazul în care terminalul este în bancă, există de obicei un număr de consultant care va ajuta complet liber să plătească.

Folosind terminalul, trebuie să fii atent și nu uitați să luați o chitanță, care acționează ca un document legal care să confirme plata.

 • Cum de a plăti facturile de utilități de pe Internet
  Aflați mai arieratelor de chirie pentru codul plătitorului
 • Cum de a plăti facturile de utilități de pe Internet
  Extras din Registrul de stat unificat pe Internet în 10 minute
 • Cum de a plăti facturile de utilități de pe Internet
  Cum știu arieratelor de chirie pe Internet