Indol 3-carbinol - instrucțiuni de utilizare, indicații, dozare, recenzii

Indolii ce este
Indol3-carbinol - agent antitumoral.

efecte farmacologice

Medicamentul este indol-3-carbinol a fost creată în urma cercetărilor asupra plantelor de comunicare din alimentație familia verzei (napii, varza, napi, ridichi) și dezvoltarea de tumori ale uterului, de san, de colon, de prostată. Sa constatat că aceste substanțe active, cum ar fi indol-3-carbinol, ascorbigen conținută în plante sunt protectori puternici de cancer, cu toate acestea au fost izolate și utilizate pentru producerea de medicamente care suprima creșterea tumorilor.proprietăți farmacologice valoroase ale medicamentului este capacitatea sa de a schimba schimbul de estrogen in ficat, inhibarea creșterii celulelor tumorale și activitatea receptorilor biochimice in celulele tumorale sau celulele epiteliale, pentru a crește activitatea enzimelor hepatice responsabile de eliminarea toxinelor, neutraliza toxinele, inclusiv având proprietăți cancerigene.

Momentan nu sunt recenzii indol-3-carbinol, caracterizând-o ca un antioxidant puternic si o activitate de pregătire care prezintă împotriva Oncoviruses papilomaioză și care provoacă moartea celulelor canceroase.

Forma de presă

indicaţii

Indolii ce este
Medicamentul este luat pentru prevenirea, tratamentul tumorilor, dezvoltarea, care este asociat cu starea hormonale: endometrioza, fibromul uterin, mastita, formațiuni cervicale maligne, hiperplazie endometrială, BPH.

Judecând după comentarii de indol-3-carbinol, acesta poate fi utilizat pentru tratamentul bolilor cauzate de virusul papilloma uman: veruci genitale, papilomatoza respiratorie recurentă, papilomatoza genitale și altele.

Instrucțiunile date indol-3-carbinol, care este recomandat să-l ia cu tine pentru a curăța ficatul și cei care au găsit un exces de estrogen, o predispoziție la pappilom apariția, dezvoltarea cancerului, iar cei care sunt deja in curs de tratament pentru cancer.dozare

Pentru a preveni astfel de boli adulte prescris să ia o capsulă de două rânduri / zi la mealtime. Desigur preventiv durează 2-3 luni.

Când miomul uterin, adenomul de prostată, endometrioză, displazie de col uterin, mastopatie ia două capsule de 2 r / zi timp de șase luni.

Cand infectiile HPV ia 2 capsule de două p / zi, timp de 3 luni.

efecte secundare

Nu au existat reacții adverse grave în timpul tratamentului cu droguri. Dacă sunt componente hipersensibili pot începe alergie.

Contraindicații

Indolului este contraindicat în caz de hipersensibilitate, în asociere cu medicamente care reduc aciditatea gastrică suc, care alăptează și femeile gravide.

Știați că:

Speranța de viață este mai mică decât stângaci dreptaci.

oase umane sunt mai puternice decât betonul de patru ori.

Ficat - este cel mai greu organ din corpul nostru. Greutatea medie de 1,5 kg.

Cele mai multe femei sunt capabili de a obține mai multă plăcere de contemplarea corpului ei frumos în oglindă, decât sexul. Deci, femeile, să depună eforturi pentru armonie.

Cariile - este cea mai frecventa boala infectioasa din lume, concurând cu care nici măcar nu se poate gripa.

Falling de la un măgar, ai mai multe sanse de a rupe gâtul său, decât căzând de pe cal. Doar nu încerca să combată această afirmație.

Pe medicamente pentru alergii in SUA a cheltuit singur mai mult de 500 de milioane $ pe an. Încă mai crezi în ce mod de a învinge definitiv alergie va fi găsit?

Dacă ficatul dumneavoastră nu reușește, moartea sa datorat în timpul zilei.

stomacul uman se descurcă cu obiecte și fără intervenție medicală. Este cunoscut faptul că sucul gastric se poate dizolva chiar și o monedă.

Persoana a lua antidepresive, în cele mai multe cazuri, va suferi din nou de la depresie. În cazul în care o persoană să facă față cu depresie pe cont propriu, el are o șansă bună de a uita despre această condiție.

O persoană educată este mai puțin predispus la boli ale creierului. Activitatea intelectuală contribuie la formarea de tesut suplimentar compensatoare suferinde.

Conform studiilor, femeile care beau cateva pahare de bere sau vin pe saptamana au un risc crescut de cancer de san.

Un medicament bine cunoscut „Viagra“ a fost inițial dezvoltat pentru tratamentul hipertensiunii arteriale.

În timpul funcționării creierului nostru vom cheltui cantitatea de energie egală cu puterea becului de 10 wați. Deci, imaginea bec peste cap la momentul ideilor interesante nu sunt atât de departe de adevăr.

Cuvântul de gura vs Internet: alege cel mai rapid și cel mai convenabil mod de a scrie la doctor

Ritmul unei metropole mare, lucra târziu în noapte și o lipsă cronică de timp - toate acestea determină amprenta asupra stării sănătății noastre. Uneori, chiar nekog.