Cum să dețină betisoarele și cum să mănânce în mod corespunzător

Venind la restaurant, avem astăzi posibilitatea de a gusta deliciile culinare din orice țară din lume. Iar alegerea de multe ori cade pe bucătăria de est. Și ei au de obicei să mănânce prin propriile lor reguli și tradiții.În Est, a decis să mănânce alimente cu ajutorul unor dispozitive speciale - bețișoarele chinezești. Ele sunt numite astfel deoarece prima dată când au început să folosească în China, și numai apoi au intrat în viața de zi cu zi a altor țări din Asia. Aceste betisoarele mânca în China, Japonia, Vietnam, Coreea, Taiwan și alte țări. Locuitorii din aceste țări învață să se ocupe de ei la o vârstă fragedă și nu au probleme cu utilizarea lor. Și ce trebuie să facem dacă suntem în Oriental restaurant cu bucătărie, sau la pădure, chiar și în străinătate, și ei nu știu cum să folosească? Pentru a nu ajunge într-o situație jenantă, trebuie doar să înțeleagă cum să folosească bețișoarele, și să învețe să facă acest lucru.

Cum să dețină în mod corect betisoarele

Dar, înainte de a continua să ia în considerare însăși tehnica folosirii acestor dispozitive, este necesar să spun câteva cuvinte despre eticheta asociate cu acestea. În conformitate cu normele adoptate în țările din Asia, betisoarele nu se poate bate la diferite discipline. Ei nu pot linge și de a folosi ca un indicator. De asemenea, nu trebuie să ia ceva de mână, în care acestea sunt situate. Nu poți merge oriunde stick-ul lor - asa ca face acest lucru doar la înmormântări.

Cum să dețină în mod corect betisoarele
Copiii nu ar trebui să fie încurcați cu ei și să le utilizeze ca jucării. Deși copilul este învățat cum să dețină betisoarele și cum să le folosească, deoarece executarea lui un an. La urma urmei, se consideră că aceasta afectează capacitatea mentală, pentru că dezvoltarea mișcărilor de motilitate.Ele însele stick-uri pot fi destul de diferite: rotund și pătrat, o singură dată sau continue, doar frumoase bucăți de lemn sau vopsite si lacuite. Singurul lucru în același mod - o tehnica pe care o folosesc.

Deci, să ne uităm la modul în care să dețină betisoarele și cum să le folosească acolo.

Primul lucru pe care trebuie să vă amintiți - aceasta este ceea ce ai mâinile să fie relaxat și mișcare - liniștită și netedă, atunci rezultatul nu va aștepta mult timp.

Poziția de mână ar trebui să fie:

  • Pinky trebuie să fie fixat la degetul inelar.
  • Indicele și mijloc ușor împins înainte.
  • Prima tijă este în canelura între degetul mare și indexul, iar capătul inferior al se sprijină pe degetul inelar. Ar trebui să fie bine fixat, pentru că Acesta va fi fixat.
  • Al doilea stick-ul este pus pe degetul mare de sus și a avut loc, indicele și degetele mijlocii. Pentru a fi precis, ar trebui să se bazeze pe prima falanga a indicelui și a treia falanga medie, și trebuie să adere la vârful degetului mare. Sau puteți să-l păstrați în același mod ca și pen-ul exploatație.
  • Ajustați lungimea bastoane, bate-le pe placa - acestea trebuie să fie aceeași lungime.
  • Rotiți partea de sus - click pe ea și plimbare pe degetul arătător la a doua articulație.
  • Ambele capete ale tijelor să fie conectate în timpul conducerii.

Cum să dețină în mod corect betisoarele
Cu toate acestea, până când înveți cum să dețină betisoarele, gatiti câteva bucăți de produse alimentare - de la cele care sunt un pic mai mult, astfel incat cele mai mici, și practică în capturarea acestor produse. accesoriu de date Master este într-o clipă. nevoie doar de dorinta si perseverenta.

Treptat, cu practica vei învăța nu numai un virtuoz propriile lor și ține în mâinile lor, dar, de asemenea, să fie în măsură să arate frumos prietenii și familia cum să mănânce bețișoarele. Le puteți avea chiar și boabe de orez la unul!

În concluzie, aș dori să adaug că, în calitate de acest dispozitiv un individ, apoi dau seama cum să dețină betisoarele, și să învețe cum să le mănânce - același proces pentru fiecare individ și impune indivizilor de a practica și atenție.

Cum să dețină în mod corect betisoarele

În cele din urmă. În China, acest atribut este prezentat în Anul Nou cu cele mai bune urări pentru anul următor. În Japonia, au prezentat tinerii căsătoriți la nuntă, în timp ce ceea ce înseamnă că cei doi au fost întotdeauna împreună, ca și cele două bețe.

Cum să dețină în mod corect betisoarele