Versiunile originale ale Scary basme pentru copii 25 de lucrări

Povestea poate fi bun și instructiv, este întotdeauna bun pentru a câștiga, și toată lumea este fericită. Desigur, în cazul în care acest lucru nu este versiunea originală a poveste - de fapt, cele mai multe din ceea ce ai citit acum este o versiune revizuită. Iar faptul că a fost scrisă inițial, poate provoca doar frică, pentru că acolo nu va găsi un final fericit nu este garantată victoria binelui asupra răului. Inițial, acestea au fost concentrat, de asemenea, la un public adult, astfel încât acestea să poată satisface momente destul de sumbre.„Frumoasa Adormita“

Pisica care spune povestea

"Pinocchio"

În versiunea originală a poveștii tocmai a tăiat dintr-un jurnal Pinocchio scapă. Ea cade în mâinile poliției, care cred Dzhepetto cu brutalitate a fost tratat, astfel încât comandantul a pus în închisoare. Pinocchio revine la Dzhepetto casa, dar ceva timp mai târziu moare de sufocare pe un copac.

Povestea despre Peter Pan

Această poveste are mai multi adulti cu ceea ce crezi. Peter Pan în Neverland Wendy o conduce să devină mamă pentru băiat lipsă. De-a lungul timpului, ea se îndrăgostește de Petru și îl întreabă cum se simte spre ea. El se descrie ca fiind fiul ei fidel, de rupere inima ei.

„Cei trei purcelusi“

Pisica care spune povestea

Unele versiuni în engleză ale poveștii spune că lupul a mâncat primul și al doilea porc după ce au aruncat în aer paie și lemn case.

Povestea originala a spus de Hans Christian Andersen descrie Mermaid, care a achiziționat recent picioarele în loc de o coadă și poate merge. Cu toate acestea, fiecare pas aduce durerea ei de nesuportat. Dacă prințul se căsătorește cu o alta, mica sirena va muri si se transforma in spuma de mare. Și da, prințul sa căsătorit cu altul. Cu toate acestea, surorile Little Mermaid a pus mâna pe un pumnal - în cazul în care-l omoare pe prinț picură pe picioare sânge, atunci acesta va reveni la coada mica sirena. Nu, Mica Sirena, desigur, nu a făcut-o.

Pisica care spune povestea

Aladdin - este un erou de basm din Orientul Mijlociu, în cazul în care acesta este închis într-o peșteră, t găsit inelul și cere să-l mute genie la mama lui. Mama lui a găsit fiul ei curăță lampa și încurajează chiar genie mai puternic, care dă bogăție și palatul lui Aladdin. Cu toate acestea, expertul rău face soția Aladdin fura lampa în sine produce gin palat și aduce bogăție și locul casei sale. Aladdin gin terț inel și solicită să-l transfere la palat, unde ucide lampa terț expert și transfer de cereri gin palat înapoi.

„Rățușca cea urâtă“

Pisica care spune povestea

Basm de Hans Christian Andersen despre rățușca cea urâtă este cunoscută în întreaga lume. Versiunea reală a micului Rățușca cea care suferă de agresiune alte rațe și pentru animale de companie fuge în pădure, unde trăiește cu gâște și rațe sălbatice până când au fost uciși de către vânători. Rățușca preia o femeie, dar în pisica ei casa si pui le bate joc chiar mai mult, din cauza a ceea ce el scapă din nou și abia apoi se alătură lebedelor.

Cum de a câștiga peste orice om: 6 tehnici

De ce nu se poate pune puncte într-un mesaj de tip text?

Ce semne indică faptul că aveți cel mai bun soț

"The Frog Prince"

Pisica care spune povestea

In unele versiuni ale poveștii nu este un bun sarut printesa elibereaza regele de vraja. Acest lucru permite să realizeze doar un topor și cap retezat. Dar, în versiunea originală a prințesei Brothers Grimm, cu toate sale ar putea arunca o broască în perete, astfel încât el a devenit un om.

„Alice în Țara Minunilor“

Pisica care spune povestea


Versiunea originală a lui Lewis Carroll este foarte ciudat în multe momente. De exemplu, în cursul deplasării Alice găsește o omidă care fumeaza o narghilea în ciuperca. De asemenea, demn de remarcat este plecarea din partid de ceai, timp în care ea îl numește ceai mai tâmpit de tot partidul pe care ea a participat vreodată.

„Frumoasa și Bestia“

Pisica care spune povestea

În versiunea originală a poveștii de monștrii castelului nabredaet primul tatăl lui Belle, care supbroduse un trandafir din gradina pentru fiica sa. Monster îl observă acest lucru și este furios pentru că, la urma urmei, că a mâncat, el vrea să ia, de asemenea, a crescut. Monster îi permite să scape cu doar o promisiune că se va întoarce. Cu toate acestea, Belle învață această istorie și este într-un castel tată unde Bestia cere în mod repetat-o ​​să se căsătorească cu el, dar ea refuză, până când moare de durere. Numai atunci lacrimile ei să-l transforme într-un prinț.

Pisica care spune povestea

În versiunea Frații Grimm sora mai mare a Cenușăresei într-o încercare de a se potrivi cu piciorul în bucăți sale de pantofi de pe degetele ei. Cea de a doua sora taie de pe tocurile ei. În ambele cazuri, doi pui de porumbel a trimis mama moarta Cenusareasa, Prince indică sângele în pantof. Când Cenusareasa se căsătorește cu prințul, porumbeii vin înapoi și de a ciuguli ochii ei sora mai mare.

„Motanul încălțat“

Motanul încălțat Sharlya Perro - o pisica care vrea să ajute stăpânul său săraci pentru a deveni bogat. Cat este prinderea în mod constant iepuri în pădure și le prezintă regelui sub formă de cadouri fictiv Marquise Karabas. Odată ce fură hainele stăpânului său în timp ce el scăldat în râu, și spune un rege care trece, că este Marchizul de Carabas. Apoi, pisica amenință face pe oameni să reafirme că acest lucru este Karabas. Regele Convinsă îi dă pe fiica sa în căsătorie.

„Albă ca Zăpada și cei șapte pitici“

Povestea originala a Fratilor Grimm spune o poveste mult mai întunecată. De exemplu, Regina răi din Albă ca Zăpada a cerut să scape de acest lucru - ia-o în pădure și ucide și aduceți-l la ficat și plămâni, la Regina le-ar putea mânca. Mai târziu, în poveste, când Albă ca Zăpada și prințul se căsătorească, nunta apare Regina care nu știe al cui este aceasta nunta. Ea a fost forțată să danseze în cizme de metal, scos din foc până când moare.

"Hansel și Gretel"

Pisica care spune povestea

Versiunea originală a poveștii lui Mulan spune că personajul principal, revenind din război, află că tatăl ei a murit, mama sa căsătorit cu o alta, iar Khan cere ca ea a devenit amanta lui. Mulan nu a putut suporta și ucide el însuși.

"Rapunzel"

Pisica care spune povestea

În basm Frații Grimm despre personaj principal Rapunzel - este aceeași fată tânără și frumoasă, dar ea a fost însărcinată de Prince. vrăjitoare rea taie părul și aruncă-o în pustie, iar când prințul vine și urcă prin părul ei, ea se aruncă în jos.

"Micul Dzhek Horner"

În cântec dedicat copiilor care el spune cum episcopul a ascuns documente pe țara regelui și hoții, dar împăratul lui patru fete, și doar un servitor, Jack a reușit să scape cu o plăcintă și documente.

"Rabbit Brer"

Oamenii de știință cred că „Brer Rabbit“ - o aluzie la sclavi americani care au folosit o varietate de trucuri împotriva stăpânilor lor.

„Gâște-lebede“

Originalul basmul Frații Grimm este extrem de crud. Maid convinge printesa sa-si schimbe locurile, apoi se căsătorește cu prințul, ucide un cal vorbind, pentru a scapa de dovezi. Dar, în cele din urmă este încă de plantare gol într-un butoi plin de spini, și în jos de pe munte.

"Chicken Little"

În această poveste, carnea de pui pe cap care se încadrează ghindă, și merge la rege, de colectare de-a lungul modul în care alte animale pentru a spune că cerul este în scădere. Cele mai multe basme încheindu-se cu opțiunile pe care vulpea invitat toate animalele la casa lor, în cazul în care acestea au fost mănâncă.

"Bluebeard"

În această poveste, urât, dar un om bogat ia în mod constant o soție tânără, dar nimeni nu știe unde dispar. O altă soție primește toate cheile de la el la acel moment în timp ce el era departe, inclusiv camera, care nu poate fi deschis. Când soția mea încă se deschide, ea găsește toate fostele soții ale Barbă, agățat pe cârlige.

"Rumpelstiltskin"

Tatal fetei a zis regele, că ea ar putea țese paie în aur. Ea nu poate face față cu sarcina, iar în dimineața de așteptare pentru moartea ei. Ea întâlnește un pitic care efectuează ordinea în schimbul primul ei născut, dar atunci când copilul se naște, ea nu poate da departe. Dwarf îi cere să ghicească numele său, că nu funcționează. Atunci când o fată spune pitic numele lui, el devine pe un picior, apucă altul și se rupt în jumătate.

"The Fox și câinele"

Aceasta minunata poveste de prietenie Fox și câinele în care se încheie original este foarte trist. Când cei doi eroi cresc, proprietarul de câine de pe ordinele necesare pentru a conduce și de a ucide vulpea. După un timp, proprietarul de câine însuși ia dus în pădure și să-l omoare, pentru că nu-l poate lua cu tine intr-un azil.

"Pied Piper din Hamelin"

Pied Piper a fost angajat de primarul orașului, să-l salveze de la șobolani. El a făcut față cu sarcina, dar primarul a refuzat să-l plătească pentru asta. De aceea, Piper a revenit și a condus afară din oraș pentru toți copiii - mai mulți dintre ei nu au auzit.

„Scufița Roșie“

Există mai multe versiuni diferite de la sfârșitul poveștii, dar cea mai gravă este aceea în care lupul a ucis bunica a făcut plăcinte umplute cu carne și sânge sa turnat într-o sticlă de vin - și hrănit acest Scufița Roșie, și înainte de a mânca.

Pisica care spune povestea