Stag moderne Memorabil

Când ziua nuntii se apropie, există mai multe probleme, cazuri și probleme, care are o mulțime de putere și energie. Și pentru a evita scandaluri, nervi, și alte situații neplăcute, merită să ne amintim o tradiție foarte la modă și frumos - organizarea unui cerb.Aceasta este o modalitate foarte bună de a uita despre problemele și într-adevăr oficial „off“. Stag a devenit ceva de un rămas bun de la holteie. Ei se adună toți prietenii miresei și să se distreze în compania lor de sex masculin.

Dar organizarea unei petrecere a burlacilor are propriile sale nuanțe. Face de obicei „adunări“ de prieteni și toată lumea poate, dar ar trebui să fie o petrecere a burlacilor de neuitat, pur și simplu, neobișnuit și sărbătoarea cea mai veselă.

lucruri necesare cu privire la Stag

Ca cerbul

  • În primul rând, desigur, alcool. Fără ea nu face nici o altă vacanță, să nu mai vorbim de o astfel de zi semnificativă. Gama standard: bere, vodca si coniac. Dar mai multe alegeri, cu atât mai bine, nu-i așa?
  • Mulți cred că stripteuzele sunt parte integrantă a acestei sărbători. Dar depinde foarte mult în cazul în care este necesar, pentru a sărbători această sărbătoare. De exemplu, în cazul în baie, apoi suna dansatorii nu sunt în valoare de ea.
    De asemenea, ar trebui să se abțină de la dansatori (și, în general, orice companie de sex feminin), în cazul în care viitoarea soție prea geloasă. Desigur, aceasta nu este o parte de a vizita, și nici măcar nu poate ști, dar este mai bine să nu ascundă adevărul.
  • Trebuie să fie prezent orice divertisment. Puteți juca biliard, poker, preferinta sau orice alte jocuri interesante. În cazul în care marca în baie, acest lucru în sine este distractiv. Distrați-vă este foarte important. Desigur, poți să te joci cu prietenii, și va fi după nuntă, dar va fi cu totul altă problemă.


Idei pentru găină

Cele mai multe vin cu idei de găină pur și simplu, în cazul în care nu există nici o limită în termeni monetari. Dacă suficienți bani, puteți merge chiar și la o insulă sau o altă țară. Un astfel de eveniment nu este uitat exact și a lăsat o impresie bună. Dar, din păcate, pentru a sărbători la nivel global astfel încât să nu poată.

Ceea ce nu ar trebui să facă pe cerbul

Ca cerbul

Da, există ceva care ar trebui să se abțină de la această vacanță. În caz contrar, toate pot duce la consecințe rele. Nu încerca să ajungă la petrecerea miresei. Trebuie să ne amintim că mireasa este o sărbătoare similară cu burlacilor - petrecere a burlacelor. Și dacă mireasa nu vrea să strice evenimentul, nu este necesar sa nu o mireasa de vacanță. În caz contrar, cele două părți combinate pur și simplu într-o singură, și un rămas bun interesant pentru celibat și nu are loc. Mai ales întregul partid va fi sub supravegherea miresei, si va aduce un număr foarte mare de restricții.

Cum să-și petreacă un cerb fără alcool, în cazul în care acesta este un element constitutiv al partidului? În orice mod, de aceea este de dorit ca evenimentul a fost câteva zile înainte de nuntă. În cazul în care nunta a doua zi, va trebui să mențină un aspect vesel, care este foarte dificil. În plus, ca un burlac, iar nunta este ținut în noapte sau seara. A 2 zile consecutive, astfel încât nu toată lumea poate.

Se trimit invitații de licență

Ca cerbul

Dacă doriți să vă relaxați, petrece o mulțime de bani, invitația ar trebui să menționeze costul evenimentului. Ca să nu cheltui bani doar lasa toata lumea aduce ceea ce el are. De exemplu, pentru pescuitul cineva poate aduce o undiță, pentru o fotografie - aparat de fotografiat, pentru role - patine.

Setarea datei, verifica cu toate treburile. Trebuie să existe momente când se va schimba drastic, ceea ce va duce în cele din urmă la o schimbare de planuri, a invitat prieteni. Dacă data exactă nu este cunoscută, este mai bine să aștepte un pic, sau introduceți comanda. Ar fi păcat dacă unii prieteni nu vin la petrecere, care este probabil, nu se va întâmpla din nou.

Cum să-și petreacă un cerb în saună sau în baia cu cel mai mare confort și demnitate? Citește mai mult.