8 sfaturi, învățând cum să spun - nu există

Cum să învețe să spună nu oamenilor

„Nu“ - un cuvânt care este supus nu tuturor oamenilor. Există un procent mare de oameni care nu se poate nega altora, ca răspuns la o cerere fără un sentiment de regret, depresie, durere. Cel mai adesea aceste emoții sunt inerente la persoanele cu stima de sine scazuta. Astfel de probleme pot dura din copilărie - părinți, fără să știe, au învățat copilul să fie de acord cu tot ceea ce și niciodată să contrazică un senior. Capacitatea de a nega alții politicos și corect vine cu experienta. Pentru mulți, de respingere este un mod neplăcut din zona de confort. atunci când este luat din copilărie pentru a se conforma cererilor părinților necondiționat. 8 Luați în considerare eficiente sfaturi pentru a învăța cum să refuze politicos și să justifice comportamentul său în mod corespunzător.Cum să învețe să spună „nu“: 8 sfaturi să-și amintească

  1. Este imposibil să mulțumească pe toată lumea și să fie toate persoană drăguță

Se tem nega o persoană provine din faptul că ne este frică de conflict, vecinul ofensatoare rămân singur. Prin urmare, o dorință constantă de a fi o persoană bună pentru alții poate deveni pur și simplu un obicei, ceea ce duce invariabil la ardere internă. Dacă vrem să mulțumească pe toată lumea, în timp ce alții încep să folosească fără probleme și în mod continuu despre ceva cere. Este în astfel de momente, și se pune întrebarea, cum să învețe să spună „nu“ pentru a explica în mod corespunzător decizia.

Și se întâmplă adesea că, prin ai ajuta pe alții, noi respingem visele lor, ideile și nevoile în fundal.

Este imposibil să mulțumească pe toată lumea și toată lumea vă rugăm să - aceasta este o mare greșeală. Încearcă să fii tu însuți, personalitate unică și unic. Numai atunci ai și tu sau alții vor dori.

Fiecare dintre noi se încadrează mai devreme sau mai târziu, într-o situație în care familia sau prietenii care au nevoie de asistență (financiară și morală). Dar sunt momente ca cererile altor persoane în pericol de a pierde orientarea în viață. Dacă vom continua să se conformeze cererilor și instrucțiunilor altora, uită de propriile lor interese. Trebuie să învățăm să acorde prioritate și să ia în considerare atât dorințele lor și să fie conștienți de interesele altora.Aflați cum să facă în mod clar persoana pe care nu intenționează să urmeze ordinele. În nici un caz nu justifică cu atât mai mult conversația durează, cu atât mai mult sunteți de acord asupra subconștientului, iar la sfârșitul conversației a spus „Da“. O formulare clară și specifică a refuzului de a elibera o scuză. Dar, în scopul de a netezi gustul neplăcut al dezacord, este mai bine pentru a justifica motivul pentru comportamentul său.

  1. Fii pregatit sa refuze o persoana în orice moment

Dorința de a renunța în orice situație, indiferent dacă acesta este „împrumutat bani“ sau „stau cu copiii mei“ - nu vine imediat, acest lucru trebuie să fie învățate. În funcție de situație, ar trebui să ia în considerare o strategie clară pentru comportamentul lor: de a sprijini pe cel iubit, pentru că există o posibilitate, sau nega, pentru că nu există nici o posibilitate reală. Dacă ne-am decis să spunem „nu“, spune cu certitudine, dar fără cuvinte dure și acuzațiile.

Cum să învețe să spună nu oamenilor

Mama sau tata, soțul sau soția, alte persoane din jurul tău influențează în mod constant decizia. De exemplu: soția a vrut o pereche de pantofi sau a zecea mama a cerut să vină pentru o lună, colegii de pe robotul este rugat să finalizeze proiectul lor, pentru că ei înșiși nu au timp. Astfel de situații pot fi foarte mult. Ar trebui pus întotdeauna o cutie, atunci când vă puteți răzgândi precum și decizia va rămâne neclintită.

Dar trebuie amintit faptul că înlocuirea cuvântului „nu“ valori opuse - este o nevoie urgentă de a atenua eșec, și nu de acord. Doar în cazul în care, în cazul în care persoana nu acceptă eșec, recurge la un clar „nu“. înlocuitori de frumoase cuvântul ar putea confunda pe alții.

  1. Încearcă să ofere o alternativă în loc de finală „nu“

Dacă alegeți să facă un compromis, atunci ar trebui să explice în mod clar ceea ce poate ajuta, și ce va trebui să le facă.

- Am înțeles că aveți o problemă urgentă, dar astăzi nu pot ajuta. Mâine voi avea timp liber, și vom avea timp pentru a termina totul.

- Nu pot termina robotul în timpul lor de lucru, dar mâine după-amiază te pot ajuta.

În nici un caz nu-mi cer scuze pentru refuzul său. Tu sau cineva nu datorez nimic, iar dacă a negat, atunci trebuie să ai un motiv sau altul.

Poate fi ori atunci când există întrebarea reală este cum să învețe să spună nu. Urmați de mai sus 8 sfaturi pentru dreptul de a refuza o persoană și nu să-și piardă poziția și încredere. Orice renunțare mai bună pentru a însoți un motiv legitim, încrederea în sine și decizia.

  • 10 reguli importante privind modul de a construi o carieră de succes și pentru a atinge
  • 10 lucruri pe care trebuie să învețe într-o relație
  • 10 greșeli stupide care împiedică femeile să construiască o relație fericită
  • 10 intelepte adevăruri D. Carnegie psiholog
  • 10 reguli de conflict prietenos
  • 10 beneficii de sex maritale

Partenerul nostru - portalul ECONET