Tratamentul cot de tenis de boala - o sanatate populara

Termenul „cot de tenis“ se referă la boli, cum ar fi epikondillit. Aceasta a implicat de multe ori zboară acest sport în oameni, precum și în masaj, pictori și tâmplari, datorită trăsăturilor profesionale în mâinile efort fizic. Pentru a rezolva această problemă, există o mulțime de opțiuni și unul dintre ele este un impact punct.Cot de tenis se produce din cauza proceselor degenerative în locul în care mușchiul este atașat la epicondilului exterioară a humerusului în zonă.

O astfel de stare patologică se dezvoltă mișcare de mână atunci când regulate, însoțite de hiperextensie și se răspândește pensula, în timpul căreia tulpina extensori mușchii în încheietura mâinii. În locul în care acestea sunt atașate la epicondilul exterior și de a dezvolta dureros.

Deoarece cot de tenis este o boală profesională care apar în legătură cu manipularea activă a unei mâini, acesta este cel mai frecvent observate pe de o parte de lucru. Deci, dreptaci să sufere de epikodillita pe dreapta și stânga-hander - pe stânga.

Oamenii de știință încă nu au dat seama de motivul pentru dezvoltarea acestei patologii. Dar principalii factori predispozanti includ: continuu micro-traumatisme pe extensor tendoanele, mușchii, încălcare a integrității țesuturilor moi periarticulare, ciupirea fibrele din tendoane ale articulațiilor, care sunt situate intre proeminentele osoase. In plus fata de boala poate impinge osteohondroză in coloanei cervicale, artrita si malnutritia tesuturilor periarticulare.

O astfel de boală ca „cot de tenis“ se manifesta prin durere, care este localizată în regiunea lateral și înainte de cot. Când acest meci este doar marginea exterioară a antebrațului, încheietura mâinii și un viraj în sus îmbunătățește doar durerea. Victima nu poate comprima un pumn, așa cum este aproape de nesuportat senzație dureroasă.

Boala progresează tot timpul, iar simptomele numai intensificat, prin timp în care pacientul nu poate ridica un pahar de ceva apuca mâna. Chiar și mișcări simple, cum ar fi deschiderea unei chei de ușă, apăsarea butonului, provocând durere considerabilă și dificultate.Articulația nu este schimbat, și umflarea țesuturilor pot fi omise. Palparea și cauza dureri severe de presare, dar durerea cea mai severă localizată într-un punct situat precum și pe epicondilul, și în mușchi și tendoane. La locul de epikondillit localizare este mușchi, tendon și supracondilar.

Tratamentul acestei boli este în mare parte conservatoare. Medicul prescrie odihna, limitând deplasarea cotului folosind un pansament special bandaj elastic sau un bandaj. Pacientul ar trebui să se încălzească grupele musculare, folosind căldură uscată, și de a efectua auto-masaj. În dureri severe, in special, este necesar să se stabilească o batistă de mână sau chiar ipsos. Rezultate bune pot fi realizate cu ajutorul terapiei fizice - efecte cu ultrasunete și cu laser, precum și un magnet și curenți simulate.

Deosebit de durere severă Lecha folosind medicamente antiinflamatoare nesteroidiene - indometacin, ibuprofen, diclofenac. De asemenea, este posibil administrarea topică a anestezicelor - novocaină sau ledokaina și hormoni glucocorticoizi.
În cazurile severe, în special medicul insistă asupra tratamentului chirurgical al cot de tenis.

În plus față de tratamentul conservator ar trebui să ia unele măsuri care să prevină repetarea a bolii. Deci, în timpul perioadei de recuperare, pacientul este implicat în terapie, masaj și presopunctură fizică. Dacă aveți un impact punct de cot de tenis permite chiar și pentru a neutraliza durerea cea mai acută.

Luați în considerare impactul unui număr de moduri:

- Primul punct - l epicondilului, situat pe de o parte opusă (sănătoasă). Este necesar să masaj site-ul, care este oglindirea cea mai dureroasă. Masajele maximă încet, plasând buricul degetului pe punctul și efectuarea mișcările de rotație în sensul acelor de ceasornic. Astfel de mișcări ar trebui să fie mai mică de șaizeci de ani. Se repetă de mai multe ori pe zi, puteți chiar și la fiecare oră.

- Al doilea punct - este degetul mic pe de altă parte - sau, mai degrabă, este falanga superioară. Framantati-l cu degetele până atunci, până când simțiți furnicături sau amorțeli caracteristică. Se repetă de mai multe ori pe zi.

- Al treilea punct este direct deasupra fosa antecubitală, chiar deasupra cotului pacientului (la exterior). Indoaie un pic cot, să-l țintuindu la corp. Antebrațului, la aceeași poziție pe masă. Acest punct nevoie de masaj bun mână, în mișcare sensul acelor de ceasornic. Mișcările trebuie să fie netedă și lentă. Acest masaj poate fi combinat cu aplicarea unui analgezic unguent (de exemplu, hondroksid).

O astfel de boală ca „cot de tenis“ necesită exerciții fizice regulate, care vizează dezvoltarea sistemului muscular în mâinile. Acest lucru va preveni reapariția bolii. De asemenea, aceste exerciții, cum ar fi presopunctură, poate ajuta la ameliorarea durerii și a restabili activitatea motorie în comun. În plus, acestea pot fi efectuate în scopul de a preveni.