Cum de a găti un pește britanic reală și chips-uri

Chips că această

Nu cu mult timp în urmă prietenul nostru sa întors din Marea Britanie, unde a adus o mulțime de povești interesante, dar mai ales am fost surprinși admirația pentru bucătăria locală. El nu ia plăcut niciodată să pescuiască, dar britanic „pește și chips-uri“, spune fără încetare. Ce este? De fapt, este doar pește, adânc prăjit, servit cu felii de cartofi prăjiți grosolane - adică, cele mai multe britanice din toate fast-food.„Pește și chips-uri“ mananca micul dejun, mânca-l în timpul pauzei de prânz, îi place, de asemenea, să învelească pub-uri, atunci când se termină ziua de lucru. În general, un astfel de lucru inteligent nu a fost să treacă prin BroDude coloană culinară, și am decis să vă spun despre cel mai universal rețetă „pește și chips-uri“. Deși nu există nici un singur, pentru că fiecare instituție este preparat în diferite moduri.

În primul rând aveți nevoie pentru a face clar că veți avea nevoie. Pornind de la porțiunile 4-standard.

Chips că această

Pregătirea durează aproximativ 20 de minute, aveți același număr - gătitului și directă. Reteta in sine este simplu de scandalos, dar este în simplitatea și simțul gustului. „Pește și chips-uri“, este convenabil din cauza gătit sale se potrivesc specii foarte frecvente.

Ia-un castron, acesta trebuie să fie suficient de mare, pentru a se scufunde fileurile în ea. Adăugarea de 2 linguri faina, amidon si praf de copt. Nu uita de sare și piper. Amestecă ușor.

Deschideți sticla de bere de pre-preparate. Noi facem câteva înghițituri, și apoi adăugați cantitatea potrivită de bere la mix, pomeshevaya berii răspândit lin și corect. Ar trebui să obțineți un aluat neted, ca și în cazul în care pentru clătite. Pune-l în frigider și uitați-l pentru următoarele 30 de minute.. În același timp, se curata de coaja cartofii si va taie în felii de 1 cm „cartofi“ au primit, nu ar trebui să fie subtil - nu ești tu MakDak. Necesar de clătire cu apă rece.

Rezultate „chips-uri“ se potrivesc într-o tigaie de apă rece și se aduce la fierbere. Focul nu trebuie să fie prea yadrena și ar trebui să fie fierte timp de 3-4 minute. Utilizați o strecurătoare pentru a obține un fel de mâncare fierbinte. Pune cartofii pe hârtie, pentru a scăpa de excesul de umiditate.

Apropo, timp pentru a obține file. Ar trebui să fie pus pe hârtie de copt, se presara un pic de sare. Top, de asemenea, dă fileul cu sare, un pic.

Acum trebuie să aleagă între lumină și partea întunecată. Dacă să utilizeze o friteuză sau tigaie adâncă destul de obișnuită? Ei bine, este întotdeauna mai ușor cu friteuza: stii punctul de fierbere al uleiului, și, prin urmare, nu va merge în neregulă cu gătit, dar nu-i rău, și tigaie, și este în fiecare casă. În general, cel mai important - căldura de petrol până la 120 de grade. Cartofi prima aruncare - arunca un pic mai mult, nu trebuie să stea pe ceremonie cu el. 2-3 minute - și ar trebui să fie amânată. Principalul lucru nu este de a aduce cartofii la maro, aceasta nu trebuie sa fie prea uscat și ars. Până în prezent, cu „chips-uri“ a dat seama, ia pus deoparte și trece la pește.

Ea este bine îmbibat cu sare și un pic uscat. Ajungem din bol congelator cu breading nostru. De asemenea, să ia castron mai curat, superficial si amestecati la 2 linguri de faina. Și acum în etapa finală a rețetei, dar cel mai important. Fiecare bucată de file de pește înmuiată în aluat, un shake pic în exces, și se scufundă fileurile în făină, pentru a fixa amestecul. Toate acestea trebuie să se facă rapid, dar cu atenție. În ulei fierbinte pentru a obține o bucată ar trebui să fie pus foarte atent, astfel încât să nu cadă de pe bucăți de breading. Fry fiecare piesă se află la aproximativ 8 minute, dacă știți temperatura exactă a friteuzei, sau până când fileurile nu sunt încă dobândesc culoare proaspătă și aurie. Nu uitați să transforme bucățile de pește din când în când.

Nu se toarnă ulei în care cod prăjit. Chips trebuie să plonjați în acest iad din nou. Dual prăjire, da. Adăugați focul pe aragaz sau într-o friteuza la 200 de grade, pentru a arunca cartofi friptura nefericit și un plin de 5 minute. Ei bine, atunci - doar de servire.

Chips că această

Care sos este cel mai potrivit pentru „pește și chips-uri“? Ei bine, un aviz clar cu privire la această chestiune nu. Scoțienii în general turnat sos de soia fel de mâncare, alții preferă tartru. Și există un sos pesto italian, care merge foarte bine cu peștele. Puteți bang felia farfurie de lamaie - toate în cadrul tradiției.