Cum se configurează Bluetooth pe un laptop

Cum să activați Bluetooth

Cum se configurează Bluetooth pe un laptop? Aceasta este o întrebare comună. Cu fiecare zi ce trece tot mai mulți oameni încep să folosească această conexiune pentru un anumit scop. De exemplu, conectarea unui mouse fără fir, un set de căști, transfer de fișiere, și așa mai departe. Este demn de remarcat faptul că tehnologia destul de vechi, dar nu este inferior și mai multe noi tipuri de comunicare, cum ar fi Wi-Fi și așa mai departe.Bluetooth ține ferm locul său datorită acestor calități precum:

  • Ușor de utilizat.
  • imunitatea la zgomot.
  • Ieftinătate.

Astfel, deși Bluetooth este o tehnologie veche, dar este în continuă evoluție și în curs de actualizare. Deci, cum să configurați Bluetooth pe laptop-ul?

instalarea driverului

Configurarea Bluetooth pe un laptop, precum și orice alt echipament începe să se instaleze software-ul. În cazul în care să-l găsească? De obicei, cu laptop-uri, este inclusă discul de instalare. Acesta conține toate programele necesare. De asemenea, puteți rămâne pur și simplu introduceți-l în unitatea DVD și executați instalarea.

Dar, de foarte multe ori acest disc este pierdut. De asemenea, există modele de laptop care nu au o unitate DVD. În acest caz, producătorii oferă clienților lor de sprijin on-line. Cu alte cuvinte, trebuie doar să introduceți site-ul oficial al producătorului, introduceți exact modelul de notebook-uri și de a descărca software-ul necesar.Pentru a activa funcția Bluetooth pentru Windows 8

Se recomandă să salvați toate driverele și utilitarele de pe un dispozitiv de stocare portabil, astfel încât acestea sunt întotdeauna la îndemână. Verificați driver-ul și hardware-ul poate lucra în managerul de dispozitiv. Pentru a deschide serviciul, există mai multe moduri:  • Apăsați Command-Start + R, în fereastra care apare scrie devmgmt.msc și apăsați «Enter» sau «OK».

Cum să activați Bluetooth

  • Găsiți eticheta „Computerul meu de pe desktop sau din meniul“ Start“. Faceți clic pe ea pe butonul din dreapta al mouse-ului și selectați „Properties“. În fereastra care apare, faceți clic pe „Device Manager“ (acesta este situat pe partea stângă a meniului).
  • Dați clic pe pictograma „My Computer“, faceți clic dreapta și selectați „Manage“. Localizați instrumentul de pe partea stângă a meniului, și deschideți-l.

Mai mult, în cazul în care sunt instalate driverele, lista, localizați adaptorul Bluetooth. Trebuie remarcat faptul că, uneori, poate fi în ramura „fără fir“. Deschideți informațiile dispozitivului prin dublu-clic pe butonul din stânga al mouse-ului. În fila „General“, veți vedea linia „Device Status“. Puțin mai jos inscripția ar trebui să fie „funcționează corect“. Dacă nu puteți găsi modulul sau există o eroare în informațiile, trebuie să reinstalați driverul.

Configurare Bluetooth

După instalarea software-ului, puteți merge direct la configurarea modulului Bluetooth pe laptop. Este simplu. Dacă driverele sunt instalate și unitatea funcționează corespunzător, tava de sistem, veți vedea pictograma Bluetooth. Faceți clic pe butonul mouse-ului dreapta-l. Aceasta deschide meniul de control. Aici veți vedea mai multe elemente, printre care este „setările deschise.“ Ai alege.Ce se poate face dacă Windows afișează o eroare atunci când se utilizează Bluetooth 43

În setările putem schimba configurația adaptorului. Unul, de regulă, totul este deja configurat și gata de plecare. Puteți face este activa descoperirea, prin verificarea liniei corespunzătoare în fila „Setări“.

De asemenea, du-te la tab-ul „Sharing“ și activați de căutare, transmiterea și primirea de fișiere. Doar bifați caseta în rândul corespunzător.

Acum, că știi cum să configurați modulul Bluetooth în laptop. Dacă este necesar, reglați fin, puteți să mergeți în fila „Hardware“ și faceți clic pe „Properties“.

În tab-ul „Advanced“, puteți schimba numele adaptorului. Tab „driver“ conține informații despre software-ul. Aici puteți actualiza, elimina sau rola înapoi la versiunea anterioară. Power management vă permite să dezactivați modul de repaus pentru echipamente de economisire a energiei.